GromH 59 Napisano Jul 31, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Je l dovoljno da uzmem bilo koje na pumpi ili je potrebno bas da se striktno pridrzavam uputstava iz "instruction manuela" ? I kad ga kupite, je l ga mesate sa destilovanom vodom kako preporucuju, ili samo dosipate? Idem na put, a vrucine su ogromne pa ne znam da li valja ustekati flasicu tecnosti sa sobom, ili da kupim negde usput. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 31, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Ne kupuj antifriz za motocikle jer je nekoliko puta skuplji a radi istu stvar kao i bilo koji drugi. Bitno je da sipaš antifriz koji je na bazi onog koji fabrika preporučuje, uglavnom je to glikol. I najbitnije je da bude za aluminiumske hladnjake jer i tvoj hladnjak verovatno jeste AL. Što se tiče odnosa, ako kupuješ koncentrovani najbolje je da ga razblažiš 50/50 sa demineralizovanom vodom i to je to. Teraj 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Jul 31, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Ako pise na njemu do -40 onda se mesa pola pola sa destilovanom vodom a ako je do -20 onda sipas tako bez mesanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Jul 31, 2014 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Bel-Ray antifriz u Motolandu nije bio skup nekada. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
marko13 2058 Napisano Jul 31, 2014 Zainteresovan, 974 postova Lokacija: Dembelija Prijavi odgovor kao problematičan http://www.e-mass.rs/proizvod.php?idA=8325&LID=zo9mwa3mealrqaf Ovaj sam ja uzimao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 31, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Da, ali to je skoro 1.500 dinara za litru i to spreman za upotrebu, znaci ne razblazuje se. Ja sam uzeo Febi Bilstein G12 crveni antifriz od 1.5L 100% koncentrat za 700 dinara i za jos neki kusur destilovanu. Svih 3 litre koliko mi treba me je kostalo manje od 800 dinara dok bi me taj motul izasao negde oko 4.500 dinara. Nije mala razlika. Doduse, verovatno sam sad malo sporiji zato sto nisam sipao motul antifriz 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GromH 59 Napisano Avgust 1, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Motocikl: Honda Shadow 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala ljudi, danas idem u lov na tekucine, nadam se da cu naci nesto fino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Avgust 1, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jedno pitanje-zasto govorite da ako je -40 da se razblazuje?na nekim antifrizima lepo pise -40 i da je vec razblazen i da se odmah takav sipa.uglavnom su na bazi glikola i trebati za al hladnjake.Inace,ne gledaj marku i sl.kupi na pumpi i sipaj.Nikada nikakav problem sa bilo kojim antifrizom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivan88 855 Napisano Avgust 1, 2014 Ludi kompjuteraš, 729 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Honda CBR250R 2011 Prijavi odgovor kao problematičan Meni pise u user manualu da kupim antifriz za alu hladnjak i sipam pola pola sa destilovanom vodom. E sad najcesca varijanta kod nas na pumpama je do -40 stepeni. Ako naletis na blazi, ne bih razredjivao ali realno kod nas ni ne treba jace od -20. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...