gorzy 178 Napisano Avgust 20, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo ce vreme da bude za vikend ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 20, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Predivnastično! Nece biti prevruce za voznju. Neke prognoze kazu malo kisice u subotu mada ne verujem..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Avgust 20, 2014 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ako ti se vozi i druzi ne treba ti nikakav organizator da bi vozio hard enduro. Gde to pa ima organizovana tog tipa voznja za sire mase? Pored onolike planine, i onog haosa sto je ostao posle ovih kisa, treba ti samo volja i da nisi sam u sumi. Profa nek se pobrine za klopu i smestaj, i sta ces lepse. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 20, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Da znas da je haos.... Voda odnela sve puteve i mostove.... Negde tesko i pesaka da prodjes..... jedva smo iskopali ovu rutu da bude da kazem normalna i prohodna..... Eno u Arbinju ako voli hard ali onde treba helikopter sada..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano Avgust 21, 2014 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Tako si pricao i prosle godine, ne znas ti sta su hardendurasi, to su bilderi, samo sto umesto tegova dizu motore Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Avgust 21, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan @ dr_kolew: Palite te cvaje i dolazite ovamo da se druzimo..... Nije put naivan bas tako kako kazes.... Stara Planina nikad nije naivna, ali juce I prekjuce bili po nekim stazama I bogazama od selo Gostuca pa kroz neki klanac I kanjon presli 50km za mnogo sati, dobro se istrosili I sad nismo ni za sta osim za odmor. Pozdrav I dobro se zabavite! Ako se oporavimo do subote gledacemo da dodjemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lemy 1088 Napisano Avgust 21, 2014 Drug član, 1093 postova Lokacija: Novi Sad-Sabac Motocikl: Suzuki DR-Z400, KTM 790 adventure Prijavi odgovor kao problematičan @lemy: oko 17h okupljanje na benzinskoj stanici Blue Petrol koja se nalazi posle odvajanja za Pirot odmah posle izlaska iz tunela. Nisam potpuno siguran da li sam razumeo, pa bolje da pitam. Jel to posle odvajanja za Pirot sa puta E80, odprilike 15-20km od Bele Palanke ? I može li neki broj telefona za nedaj bože ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 21, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Odmah posle tunela je odvajanje za Pirot sa desne strane preko nadvoznjaka, a vi ne odete tu nego na pumpu koja je jos 1.5 km odatle pravo prema Bugarskoj.... Ma nema greske Majice gotove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ghosttdog 6 Napisano Avgust 21, 2014 U prolazu, 25 postova Lokacija: Nis Motocikl: KTM 300 EXC Prijavi odgovor kao problematičan Lepe su majice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Avgust 21, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-------PHANTOM-------- 7 Napisano Avgust 21, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: Starcevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan kolika je uplata Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Avgust 21, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan pala kisa za medalju ma kakvi za DVE medalje bice povuci a bogami i potegni ga 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zokcek 0 Napisano Avgust 21, 2014 U prolazu, 8 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Honda Africa twin RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 1. Vlada SD 2. Misko Pit (XL) 3. baltrekk (L) 4. Wanjamoto 5. Cilesd 6. Ledu77 7. Radiša 8. Toma Svrljig 9. gorzy (XL) 10. ghostdog (L) 11. Nikola (XL) 12. Žika (XL 13. Mile (lemy) - L 14. Goran SM (XL) 15. Zokcek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-------PHANTOM-------- 7 Napisano Avgust 21, 2014 U prolazu, 6 postova Lokacija: Starcevo Motocikl: Africa Twin Prijavi odgovor kao problematičan koja je tacna marsuta........koliko km off-a se vozi,jel moze nesto malo detaljnije....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baltrekk 990 Napisano Avgust 21, 2014 Drug član, 991 postova Lokacija: Zaječar, Beograd, Grenoble Motocikl: Yamaha XT600 Rally Replica Prijavi odgovor kao problematičan pala kisa za medalju ma kakvi za DVE medalje bice povuci a bogami i potegni ga Može, može. Znači da prebacimo lančanik i na prednji točak? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Avgust 21, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan pala kisa za medalju ma kakvi za DVE medalje bice povuci a bogami i potegni ga Jel dolazis ti sa afrikom ili si se uplasio kise? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 21, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji prvi put dolaze, ovo je moja malenkost... Desert Fox a zovu me jos i Profa.... Moj broj tel je 063/477-262 Sutra sam na sednici nastavniskog veca od 13h i cim se zavrsi dolazim u karaulu... Pozdrav i vidimo se... Nemojte da vas sekira ova slaba kisica, to je izazov 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Avgust 22, 2014 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji prvi put dolaze, ovo je moja malenkost... Desert Fox a zovu me jos i Profa.... Moj broj tel je 063/477-262 Sutra sam na sednici nastavniskog veca od 13h i cim se zavrsi dolazim u karaulu... Pozdrav i vidimo se... Nemojte da vas sekira ova slaba kisica, to je izazov Profo, mene su upravo svečano obavestili da moram i danas i sutra da radim ... Svima gori pod nogama ... Ova godina mi je katastrofa na svim poljima ... Natovarena Africa ostaje u garaži .... Izvinjavam se svim organizatorima .... Majce ako ostanu bih uzeo 2 komada XXL brzom poštom ... Jbg ...drugu godinu propuštam Staru ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Avgust 22, 2014 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji prvi put dolaze, ovo je moja malenkost... Desert Fox a zovu me jos i Profa.... Moj broj tel je 063/477-262 Sutra sam na sednici nastavniskog veca od 13h i cim se zavrsi dolazim u karaulu... Pozdrav i vidimo se... Nemojte da vas sekira ova slaba kisica, to je izazov Profo, mene su upravo svečano obavestili da moram i danas i sutra da radim ... Svima gori pod nogama ... Ova godina mi je katastrofa na svim poljima ... Natovarena Africa ostaje u garaži .... Izvinjavam se svim organizatorima .... Majce ako ostanu bih uzeo 2 komada XXL brzom poštom ... Jbg ...drugu godinu propuštam Staru ... nemojte da se plasite, kisica malo pala, de nije to tako strasno..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Avgust 22, 2014 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Profo, ne mogu da verujem da cu tvoju Afriku da vidim blatnjavu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wanjamoto 152 Napisano Avgust 22, 2014 U prolazu, 53 postova Lokacija: Niš Motocikl: Husaberg FE 501 Prijavi odgovor kao problematičan Krecemo iz Nisa u 13 h, vreme idealno, prijatelji vidimo se uskoro ! Old Mountain Reunion - Desert Fox Strikes again ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Avgust 22, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan pala kisa za medalju ma kakvi za DVE medalje bice povuci a bogami i potegni ga Jel dolazis ti sa afrikom ili si se uplasio kise? burza ja ne dolazim ja ostajem 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Avgust 22, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan sutrasnju rutu smo ja i AZIKIC prevezli pre neki dan i od Bloga do Toplog dola to izgleda ukratko ovako 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Avgust 22, 2014 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan Kornjaco vidim citas temu znaci da jos nisi u kampu mi iz Pirota krecemo ujutru u 9 ako stignes javi se idemo zajedno u planine jer tamo NEMA ZIME Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr_kolew 139 Napisano Avgust 22, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: Zemun-Beograd Motocikl: Honda nc750,Xevo 400 Prijavi odgovor kao problematičan Stizemi I mi Belipalancani, rano sobajle krecemo, da bi stigli do pola 9... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...