zexm 0 Napisano Jul 26, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imam problem sa svojim max-om, nece da upali na kljuc kod prvog paljenja.Motor vergla ali nece da upali a na kurblu pali na prvi zub. Kada upalim na kurblu posle par minuta rada normalno pali na kljuc. Akumulator je nov i nosen na reklamaciju zbog paljenja. Skidao sam i klemu preko noci da mozda ne vuce negde struju ali isto se desava. Da li je problem akumulator i da ga ponovo nosim na reklamaciju ili nesto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Brzi Bravar 1 Napisano Jul 27, 2014 U prolazu, 9 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Xintian Kinroad xt 250-16 Prijavi odgovor kao problematičan Po simptomima, rekao bih da je u pitanju prsten sa tri valjka, koji je zadužen da zahvati radilicu kada alnaser krene da se okreće. Popravka kvara se svodi na zamenu ,i zahteva određeni alat i znanje. Preporučujem servis ukoliko je u garanciji. ti bar imaš kurblu, ja nemam..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zexm 0 Napisano Jul 27, 2014 U prolazu, 3 postova Prijavi odgovor kao problematičan a zasto posle parminuta rada pali normalno na kljuc. ima li mozda veze sa gustinom ulja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...