Jump to content

Moto Zajednica

Brzi Bravar

Članovi
  • Broj tema i poruka

    9
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Xintian Kinroad xt 250-16

Poslednji posetioci profila

474 profile views

Brzi Bravar's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

1

Reputacija u zajednici

  1. Bio sam u kontaktu sa vlasnicom, ali mislim da sam zakasnio...skinula ga je sa polovni automobili...
  2. 750 video...ima 2800 razloga protiv....:)
  3. Kupujem Yamahu Virago ništa ispod 400 ccm, a dolazi u obzir 500,535,750. poželjno bg, ali nije na prvom mestu...cena presuđuje..:)
  4. Dobar dan svima... Čini se kao pravo mesto za pitanje o Shanghai Shenke 400 ccm.. Od kineza do sada sam vozio, na ovom forumu kupljen Kinroad xt250-16..i bio prijatno iznenađen..jednom kad sam zamenio auspuh, sve matice,lanac i lančanike po mojim zahtevima napravljen... Zna li iko isplati li se kupiti ovako nešto?
  5. Jesi li siguran da si sve vratio na svoje mesto? Liči mi da si mašio neku diznu i da ti je previše čorbe zalivalo karb.
  6. Blok motora otišao? Šta će ti onda?
  7. 3700eur. Za te pare, bolje bi bilo da je "pravi"
  8. Gumica na čepu, ili šarka čepa. Dešava li se isto i kada ne sipaš do vrha?
  9. Po simptomima, rekao bih da je u pitanju prsten sa tri valjka, koji je zadužen da zahvati radilicu kada alnaser krene da se okreće. Popravka kvara se svodi na zamenu ,i zahteva određeni alat i znanje. Preporučujem servis ukoliko je u garanciji. ti bar imaš kurblu, ja nemam.....
  10. Može, imam kineza kinroad, 250xt16. Koji su uslivi, ovo mi je mala kubikaža....
  11. Dobrovece. Vidim, dugo nije bilo obnavljanja teme, pa da se prikljucim kao ponosni vlasnik Kinroada 250-xt16.. Inace, kupljen od naseg clana pre mesec i po... Presao malko vise od hiljadarke.Znam, dosta ali dosta i vozim.. Zamerke: Jake vibracije iznad 5000 o/min (ako cajger ne laze) Pri vecim brzinama (preko 90 km/h) pocinju da se odvrcu srafovi, ali ih redovno prebrojavam i menjam, uz dodavanje feder sajbni i sigurnosnih matica. Kratke brzine: ispucam svih pet do 60/km/h, i posle se trudim da ne dizem obrtaje..Postoji li neki zadnji lancanik sa manjim brojem zubaca? Trenutni odnos prednji/zadnji je 16/32??? pa, to je to..uglavnom. Sve ostalo se moze svesti pod licni dozivljaj estetike. Odusevljen malom potrosnjom i lepim odzivom na rucici gasa.
  12. Jos update-a: Sada sam ja ponosni vlasnik navedenog motorceta i jako sam zadovoljan. Trenutno(posle par intervencija na srafovima koji su se odvrtali)vrsim zamenu svih koji su mi sumnjivi, plus novi kablovi,svecice, ulje,rucice... Do kraja sezone moze samo jos da dodju novi lancanici sa nesto drugacijim odnosom (ubi me saltanje 1-5 do 50km/h) A na jesen: Farbanje, motor, lamela, amortizeri........ Imam gomilu ideja pa cemo videti sta ce na kraju postati od malog crvenog...
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja