acim 766 Napisano Septembar 2, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Niko me nije pitao za cenu Šta mislite koliko je bio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Septembar 2, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Kolko je bilo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 2, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan 11700, jel mnogo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Septembar 2, 2014 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo je samo kad biju Nek si ga kupio, ti ćeš ga i otplatiti. Neka te lepo služi i da se sit navozaš sa osmehom od uveta do uveta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Septembar 2, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan 11700, jel mnogo? Vrlo pametna trgovina....kupio si ga taman kad mu je drasticno pala vrednost....mozes da ga vozis neku godinu i prodas sa par iljada evra gubitka...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Septembar 2, 2014 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan E nek si pazario, pratim od pocetka tako da je bilo i vreme. Ajde sad slatko da se navozas sa njim, a za sledecu sezonu obavezno neki putopis. Nek je sa srecom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 2, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan @icatenej Ja motore kupujem u kešu, a ostalo može na kredit @Turtle Jebiga, otišao sam do Nirnberga i kupio ga jeftinije. Bolje 200km dalje nego 1300€ više @vvdaniel Nadam se da će biti još lepih dana ove godine, a u tom slučaju je moguć i putopis, recimo Alpi, Eagle's Nest ili tako nešto. Još jednom hvala svima na čestitkama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Septembar 2, 2014 nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan UUuaaaa Sektaši ! Sa srecom gazda Aćime ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Septembar 2, 2014 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Srećno druže sa novim sokoćalom A sad neki putopiščić po okolini Minkena, znam da ima svašta da se vidi http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/32120-minhen-09-turizam-bmw-polo-louis/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 2, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Mikulanac i Rajko Rajko, kad smo već oko bele kobasice (video sam u tvom putopisu da si probao), da li su ti poslužili i onaj poseban slatki senf? I da li ste ih oljuštili? Inače, slažem se da nisu nešto, bolji je curry wurst i to najbolji kod jednog našeg Splićanina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Septembar 2, 2014 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Oljuštio ih i dobio i taj senf...bljak. Sve skupa mi se uopšte nije svidelo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 2, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan A HB pivo? Meni su najbolja minhenska piva Augustiner i Hacker Pschorr Paulaner, HB, Löwenbräu i ostala mi nisu tako dobra I da li si probao curry wurst? To je doduše berlinski specijalitet, ali ja ga nisam jeo boljeg nego kod Spliće Tonija (Minhen, Solln) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Septembar 2, 2014 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Vidiš, nisam Čak nempojma ni kako to izgleda? Očigledno ću morati uskoro put Minhena, ostalo je još dosta stvari da se pogleda i proba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 2, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan I javi mi se da častim A subotom možemo i zajedno po moto radnjama, ako tvoje rođake to ne zanima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
forshizzle 1729 Napisano Septembar 3, 2014 slàinte mhath, 1071 postova Lokacija: Holandija Motocikl: FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Acime... motor je prva liga...sa srecom da ga vozos Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Septembar 23, 2014 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan @acim Jel' voziš BMW-a? Utisci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 23, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Jok, zezam se Oduševljen sam motorom, samo me jebe vreme, danas je 14 stepeni a i firma nas vodi na Oktobar fest, ali zato sutra ide trežnjenje na motoru već u jutarnjim satima (najavljeno 18 stepeni). Nervira me samo što nemam ni kofere ni tank torbu pa sam stvari nosio u rancu (običnom, civilnom) koji se pokidao od svega par vožnji. Doneće mi ćerka za koji dan moto ranac iz Srbije, dok ne kupim kofere (u toku zime) Naročito me oduševio prekidač za migavce koji je savršenstvo u odnosu na japansku varijantu. Tracking control je stvar do jaja, bio asfalt hladan ili vlažan mogu da ga pritiskam koliko hoću i nikada ne napravi nijedan problem U krivine ulazi sam, zaista fantastično. I uopšte mi nije neobično što nema klasičnu prednju viljušku, čak naprotiv prija mi telelever Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1835 Napisano Septembar 23, 2014 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan Jok, zezam se Oduševljen sam motorom, samo me jebe vreme, danas je 14 stepeni a i firma nas vodi na Oktobar fest, ali zato sutra ide trežnjenje na motoru već u jutarnjim satima (najavljeno 18 stepeni). Nervira me samo što nemam ni kofere ni tank torbu pa sam stvari nosio u rancu (običnom, civilnom) koji se pokidao od svega par vožnji. Doneće mi ćerka za koji dan moto ranac iz Srbije, dok ne kupim kofere (u toku zime) Naročito me oduševio prekidač za migavce koji je savršenstvo u odnosu na japansku varijantu. Tracking control je stvar do jaja, bio asfalt hladan ili vlažan mogu da ga pritiskam koliko hoću i nikada ne napravi nijedan problem U krivine ulazi sam, zaista fantastično. I uopšte mi nije neobično što nema klasičnu prednju viljušku, čak naprotiv prija mi telelever and the new BMW Rider is born....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Septembar 23, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FTW! 377 Napisano Septembar 23, 2014 Svrati ponekad, 227 postova Prijavi odgovor kao problematičan @acim Ako, ako. Drago mi je, da si zadovoljan motorom. Edit: I uopšte mi nije neobično što nema klasičnu prednju viljušku, čak naprotiv prija mi telelever Na BMW K1300R, prednja viljuška je Duolever, a zadnja je Paralever. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 12, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Prva vožnja sa društvom u Nemačkoj (sa Zeljinim @Zeljkamp kumom Miloradom) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forum arhiva 17694 Napisano Octobar 12, 2014 Dođu tako vremena, kada pamet zašuti, budala progovori..., 4869 postova Prijavi odgovor kao problematičan I jel te R1200R ostavlaj u startu 200m iza, kako rece @Turtle. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Octobar 12, 2014 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Heheheheheheh pa kad proba videce....cepaj bre samo Acime. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Octobar 12, 2014 Ne silazi, 5816 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da, da, ako ne gledam kada ga pritisne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3293 Napisano Octobar 14, 2014 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Sto su vam ubavi motoriiiii ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...