rogec 112 Napisano Februar 13, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Želo bih da čujem vaše mišljenje o ovoj drumskoj krstarici, zainteresovan sam za kupovinu i našao sam u Švajcarskoj jedan primerak solidno očuvan. Interesuje me njena vrednost na našem tržištu, troškovi carine , PDV-a , registracije i po koji interesantan podatak o samom motoru. Ako je neko ima neka napiše utiske iz vožnje, jer je ja do sada nisam probao. Unapred hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Februar 13, 2008 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan Imas jednu u SM prodaje se... Ako te zanima kontaktiraj me na PP pa cu ti sve reci o njoj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 379 Napisano Februar 13, 2008 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan imas kod Ernesta jednu http://www.ernestomoto.com/ponuda.php?id=43&trazi=1&model=Honda&tip=ST%201100%20Pan-European Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Februar 14, 2008 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ova kod Ernesta je prelijepa i jako jako povoljna. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2906 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 2786 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam je provozo i : povozna je za svoju kilazu,veoma udobna,zastita od vetra extremna,potrosnja minimalna, prelazi punim rezervoarom oko 400 km, remen se menja na 80000km. Npr.pri 160-170 km/h onaj glupavi slemic ne spada sa glave - :oneverovatno. Isto tako - vrti se do 4,5-5000 obrtaja (po meni automobilski agregat). Naravno kardan za duge ture. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Februar 15, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan A šta mislite HONDA Pan European ST1100 '93.godište ili BMW R1100RT '96-97. godište? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GS 249 Napisano Februar 15, 2008 Zainteresovan, 572 postova Lokacija: Han Pijesak ,BiH Motocikl: KTM EXC 450, Suzuki RM 125 ,Kawasaki KLX 300R ,Kawasaki KMX 125, Yamaha DT 125R Prijavi odgovor kao problematičan A šta mislite HONDA Pan European ST1100 '93.godište ili BMW R1100RT '96-97. godište? Motorad je izvrsio uporedni test svih motora na njihovom trzistu 1999 godine i R1100RT je imao najvise bodova u svim klasama! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Februar 16, 2008 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan A šta mislite HONDA Pan European ST1100 '93.godište ili BMW R1100RT '96-97. godište? Motorad je izvrsio uporedni test svih motora na njihovom trzistu 1999 godine i R1100RT je imao najvise bodova u svim klasama! BAŠ me čudi da jedan BMW ''izmami'' najviše poena BAŠ u Motorrad-u... Stvarno je presedan!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam je provozo i : povozna je za svoju kilazu,veoma udobna,zastita od vetra extremna,potrosnja minimalna, prelazi punim rezervoarom oko 400 km, remen se menja na 80000km. Npr.pri 160-170 km/h onaj glupavi slemic ne spada sa glave - :oneverovatno. Isto tako - vrti se do 4,5-5000 obrtaja (po meni automobilski agregat). Naravno kardan za duge ture. Zahvaljujem na komentaru, doprineo je odluci da kupim "EVROPU". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Februar 17, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Konačno potvrđena kupovina, makina stiže sledeće sedmice iz Švajcarske. HONDA Pan European ST 1100 '93.godište, urađen veliki servis i nove gume. Evo jedna sličica, da se pohvalim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2906 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 2786 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 212 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan E pa svaka čast i da se sit navozaš!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan čestitam, neka je sa srećom! koja je cena ako nije tajna? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Februar 17, 2008 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam zemljak! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
wulfy 209 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 1592 postova Lokacija: Budva - MNE Motocikl: Aprilia Pegaso 650 Strada Prijavi odgovor kao problematičan Putni motocikli i enduro... trece, sto se mene tice ne treba da postoji ;D Ovaj, hocu reci, svidja mi se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Bravo kolega jedini logican izbor,motor je legenda a tek marka.Jos jedan veliki plus je sto dolazi iz Svajcarske,video sam ih nekoliko uvezenih prosle godine i svi su kao iz radnje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Februar 17, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na čestitkama, al' polako dok ne stigne.Što se cene tiče, gore je 2.500eur, prevoz 100-200eur, carina i porez oko 600eur. Na levoj strani mu nedostaje manji deo oklopa, retrovizor i nogostop (ako ko ima, kupujem).Sve u svemu, ne bi trebalo da pređe 3.500eur, što, mislim, nije mnogo za legendu, dosta sam razmišljao i ne znam šta bi drugo u toj klasi kupio za te pare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2906 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 2786 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Javicu ti sutra ako otrak ima delove. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Februar 17, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Javicu ti sutra ako otrak ima delove. Unapred hvala, biće po pivce. Evo šta fali: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Februar 17, 2008 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Rogec cestitam! Nek ti je sa srecom i da te dobro sluzi. Ovo je sad totalno drugacija prica od predhodnog motora. Vjerujem da si spreman za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Februar 17, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Rogec cestitam! Nek ti je sa srecom i da te dobro sluzi. Ovo je sad totalno drugacija prica od predhodnog motora. Vjerujem da si spreman za to. Hvala!Za KLE-a samo lepe reči i uspomene, ali mu nedostaje komfora i malo više konjskih snaga.Nisam neko ko divlja motorom, ali došao sam do nivoa da ga opušteno vozim na vrhuncu snage, to je bilo dovoljno da skontam da mi treba nešto veće, mnogo veće i udobnije.Planiram malo više da putujem ove godine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2294 Napisano Februar 18, 2008 Skuteras, 3746 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan E pa cestitam na kupovini. Na slici izgleda lepo,videcemo jos dok stigne. Sad konacno mozes da ides sa mnom ne voznju da te ne cekam svaka 3-4 km ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Februar 18, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan E pa cestitam na kupovini. Na slici izgleda lepo,videcemo jos dok stigne. Sad konacno mozes da ides sa mnom ne voznju da te ne cekam svaka 3-4 km ;D Samo mi je to bilo na pameti kada sam odlučivao o kupovini, kako da te spakujem u gepek sa sve trotinetom. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Februar 18, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Odlican posao, to je prava makina za duge destinacije, cestitam na odluci, prava stvar ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rogec 112 Napisano Februar 22, 2008 Svrati ponekad, 187 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: Suzuki Inzuma 250 Prijavi odgovor kao problematičan Javicu ti sutra ako otrak ima delove. Da li si možda proveravao za delove? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...