karaula 115 Napisano Jul 19, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Usinuo sam ledja, ne znam koliko je gadno, ako se ne oporavim do veceras, moze neko da uleti umesto mene….javljam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Jul 19, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Da biste mogli da koristite stazu morate biti prisutni na bezbednosnom brifingu, odnosno upoznavanju sa pravilima i stazom, koji se organizuje na početku termina (09.30 i 13.30 časova). Izostanak sa brifinga povlači i zabranu pristupa stazi bez obzira na obavljenu uplatu Jel ovo vazi sutra? Kad otprilike ispred Navaka da budemo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 19, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Pa pre 9:30 Mislim da se od 9 otvaraju kapije tako da lagano. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jul 19, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da svane Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jul 19, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim uz tesku upalu ledja, mogu da stojim skroz uspravno ili skroz da se savijem, sve izmedju je pakao…jedan diklofen sad, jedan nimulid ujutru, pa sta bude posle, nadam se da cu moci da vozim sutra a posledice ce se osetiti za dan-dva…Vidimo se. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maximus1 204 Napisano Jul 19, 2014 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Yamaha mt 09 Tracer,Suzuki SV 650 N,Piaggio Liberty 125 Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim uz tesku upalu ledja, mogu da stojim skroz uspravno ili skroz da se savijem, sve izmedju je pakao…jedan diklofen sad, jedan nimulid ujutru, pa sta bude posle, nadam se da cu moci da vozim sutra a posledice ce se osetiti za dan-dva…Vidimo se. Izdrzi momcino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phenom 168 Napisano Jul 20, 2014 suzuki rider, 365 postova Lokacija: Bogatić Prijavi odgovor kao problematičan Charlie jesi spremio kolena? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jul 20, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan Charlie jesi spremio kolena? naoshtrena 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitrowsky 285 Napisano Jul 20, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Блок 38 Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim uz tesku upalu ledja…jedan diklofen sad, jedan nimulid ujutru, pa sta bude posle Диклофен: Pacijenti koji osećaju vrtoglavicu, pospanost, malaksalost ili poremećaje vida u toku primene lekane treba da upravljaju motornim vozilom ili rukuju mašinama. Нимулид: Nema podataka da lek Nimulid utiče na psihofizičke sposobnosti prilikom upravljanja motornim vozilom rukovanja mašinama. Ipak, pacijenti kod kojih se javi vrtoglavica, nesvestica ili pospanost, posle uzimanja leka Nimulid, ne bi trebalo da voze ili upravljaju mašinama. Take care Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Jul 20, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Jul 20, 2014 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Kako ste prosli popodne? oko 13h sam morao nazad. Edit: Da li je neko slikao danas? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 688 Napisano Jul 20, 2014 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Meni je pala koncentracija i dehidrirao sam,pa sam propustio jedan izlazak,jbg kad sam spavao jedan sat 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Spajk 828 Napisano Jul 20, 2014 Vikend motociklista, 676 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda pantheon 125.. Prijavi odgovor kao problematičan Nznm ko je al evo slike.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 688 Napisano Jul 20, 2014 (promenjeno) Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan To je Karaula na svojoj race hondi Promenio Jul 20, 2014 član scaffold 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maski 1033 Napisano Jul 20, 2014 chef, 1843 postova Lokacija: na proplanku Prijavi odgovor kao problematičan meni je bilo sjajno, malčice ( čini mi se) napredovao , sjajna ekipa, nego mi nekako brzo prošlo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitrowsky 285 Napisano Jul 20, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Блок 38 Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав свима, данас сам прокувао, не желим да мислим како је било под кожуром. Ево пар фотки, док не средим остало. Одох сад да ставим облоге од пива... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Jul 20, 2014 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan Imas li fotke od prepodneva? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Jul 20, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja od većine stintova..ali to ću tek sutra da vidim šta je i kako je. Mrtav sam umoran, i izgoreo sam pošteno. Fotkao sam od 10h do 16-17h. 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Jul 20, 2014 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Imas li fotke od prepodneva? Mitrowsky nema, došao je tek oko 13:00. Jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 688 Napisano Jul 21, 2014 Zainteresovan, 805 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja od većine stintova..ali to ću tek sutra da vidim šta je i kako je. Mrtav sam umoran, i izgoreo sam pošteno. Fotkao sam od 10h do 16-17h. Bas si car,hvala ti puno na trudu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jul 21, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan Dolazim uz tesku upalu ledja…jedan diklofen sad, jedan nimulid ujutru, pa sta bude posle Диклофен: Pacijenti koji osećaju vrtoglavicu, pospanost, malaksalost ili poremećaje vida u toku primene lekane treba da upravljaju motornim vozilom ili rukuju mašinama. Нимулид: Nema podataka da lek Nimulid utiče na psihofizičke sposobnosti prilikom upravljanja motornim vozilom rukovanja mašinama. Ipak, pacijenti kod kojih se javi vrtoglavica, nesvestica ili pospanost, posle uzimanja leka Nimulid, ne bi trebalo da voze ili upravljaju mašinama. Take care Nimulid sam iskulirao, ujutru sam opet uzeo diklofen, nisam imao navede simptome, doduse jeste mi prepodne bila slaba koncentracija, ali ne kao da sam se "gubio", vec mi glava bila puna svakojakih misli, mozda ima veze sa lekovima, mozda ne…popodne sam vozio 1.45.00 , sto je za mene supet jer sam prosli put vozio 1.50-1.51….Inace sam diklofen i uzeo na savet lekera kome sam rekao da idem da vozim motor... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Jul 21, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan To je Karaula na svojoj race hondi Ne obmanjuj ljude, nije to race Honda, , shvatice me ozbiljno obicna je fabricka 100% sem oklopa koje sam stavio da bi sacuvao originalne kada losnjem…to je 'track day Honda' moze se reci. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ARES 1238 Napisano Jul 21, 2014 Drug član, 2318 postova Lokacija: Beograd-Vracar Prijavi odgovor kao problematičan To je Karaula na svojoj race hondi Ne obmanjuj ljude, nije to race Honda, , shvatice me ozbiljno obicna je fabricka 100% sem oklopa koje sam stavio da bi sacuvao originalne kada losnjem…to je 'track day Honda' moze se reci. Meni su rekli da ima HRC bregaste kit stage 3 sa full elektronikom i da na tocku ima 130,34 ks. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dovla_SM 18 Napisano Jul 21, 2014 U prolazu, 23 postova Prijavi odgovor kao problematičan Fino bilo jučer.. Čini mi se više vozača nego na prethodnom navaku, vrućina ista ako ne i gora. Snimao sam sve vožnje i kad sam prebacio na računalo vidim da je leća kamere bila zarotirana za 180 stupnjeva tako da je snimak za iskrivit vrat ali i bez toga nije neki jer je nosač na naočalama što nije baš idealno rješenje.. Čini mi se da sam na prošlom išao brže, čudno.. Promijenio sam gume i metzeler mi nikako nije ulijevao povjerenje kao dunlop, ništa posebno ali sam sigurniji s dunlopom.. Drago mi je da je bio kolega Bajić da prezentira kako se vozi supermoto Inače po snimci sam išao nekih 1.34-5. Moram posuditi laptimer za idući puta.. Nadam se uskoro. Pozdrav svima! edit: evo vidim 31.8. novi trackday, taman poslje godišnjeg.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2322 Napisano Jul 21, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan ja sam vozio malo brzhe al mnogo manje kolenisao ovaj put, ne znam zashto, jednostavno mi nije ishlo ono najbitnije, upoznao sam Mileta (sad idem da se nadjem sa njim da chastim ono pivo ), opasno se izdruzhio sa ljudima i sad chekam novi track day da ponovim sve opet 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...