Rz Brzotrz 34 Napisano Septembar 6, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Predlog rute za sledeći vikend https://www.google.r...d44.8205556!3e0 a vi recite dan ili dva Ostalo nerealizovano ................ možda sledeći vikend Mi smo za. Ima dobro kafance u Bogutovcu. Taman da teca Bobra oceni cevape Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Octobar 10, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro bre drugarice i drugovi Pauzari - ja imam opravdanje sto ovoliko pauziram, a koje je vase opravdanje? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 11, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pauza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Octobar 11, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 353 Napisano Octobar 15, 2014 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Kažu biće lepo vreme za vikend, mogli bi se malo provozati? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 15, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi rado ali do 24og mogu samo da vozim stolicu po kancelariji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Octobar 19, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan A shooooo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 19, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Lucky ti podhitno na motor da osvezis pamcenje, jesi zaboravio da sam na dugom Kontinentu. Pozdrav iz Afrike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 20, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vidis da i sa BJB Gulashom kasnimo :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6357 Napisano Octobar 20, 2014 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad je glavni kuvar po belome svetu...u stvari više po crnome svetu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1185 Napisano Octobar 20, 2014 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan E stvarno, kad ce gulaš? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6357 Napisano Octobar 20, 2014 Svakom po zasluzi, 12472 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Kad se babo iz Afrike vrati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 20, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan [/url] Uskoro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Octobar 20, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Lucky ti podhitno na motor da osvezis pamcenje, jesi zaboravio da sam na dugom Kontinentu. Pozdrav iz Afrike Pa kad covek ne moze da poFata kad si tamo, kad si ovde... Pretpostavio sm da si tamo, ali sam pomislio da si mozda kupio nekog (bar) malog endurca da se vozikas tamo po lokalu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Octobar 20, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Uskoro Ne znam o kakvom dogovoru za gulas se radi, ali skoro sigurno racunajte i na mene (kao degustatora ) - mnogo sam bolje, krecem se dozirano, vozim auto, pokusao sam i da "sednem" na motor pre nekoliko dana, ali me akumulator izdao. Kao pokisao sam poskidao opremu sa sebe i odneo nazad u auto Ako stignem, danas idem da ponovim probu, ali ovaj put vodim i sina da pogura, pa ako upali, dokumentovacu to sa kojom slikom sa voznje (nema meni smrti bez sekire :lol: ) Milenko, SRECAN PUT ovamo ! Vidimo se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Octobar 20, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Pretpostavio sm da si tamo, ali sam pomislio da si mozda kupio nekog (bar) malog endurca da se vozikas tamo po lokalu Jeste pa onda ja da zavrsim u kotlicu 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 21, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam te shvatio , stizes 24-og? Al taj vikend najavljuju , jako hladno vreme... mislim da mogu da obezbedim, veliki zatvoren prostor u Umcarima, al ne verujem da ce se svi usuditi da dodju na + 7 max dnevna 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Octobar 21, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. sad gledah sajt http://www.accuweather.com/sr/rs/belgrade/298198/daily-weather-forecast/298198 Jos danas lepo, temp oko 21 c, a od sutra pa sve do pocetka decembra ili kisa, ili suvo, ali temp oko 10-ak stepeni. Jbg... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11762 Napisano Octobar 22, 2014 Drug član, 555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Jbg. sad gledah sajt http://www.accuweath...forecast/298198 Jos danas lepo, temp oko 21 c, a od sutra pa sve do pocetka decembra ili kisa, ili suvo, ali temp oko 10-ak stepeni. Jbg... Po tradiciji, kad se ti pojavis na ulici sa bajkom eto kise. Mozda da te posaljemo kod Milenka, oni tamo bi te slavili. Odma bi te inaugurisali u Velikog vraca! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
LuckyVladano 5074 Napisano Octobar 22, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan U pravu si Blafe, tako mi mog cukundede vraca ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 5, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan Za Nedelju kažu lepo vreme meni trenutno ništa nepada na pamet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drilling ltd 643 Napisano Novembar 6, 2014 Zainteresovan, 954 postova Lokacija: Batajnica Motocikl: DL1000 K8 Prijavi odgovor kao problematičan 300 km do Divčibara i nazad mislim da je dovoljno https://www.google.r...1d20!2d44.1!3e0 Oćemo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIĆALEXĆ 136 Napisano Novembar 6, 2014 Svrati ponekad, 456 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: BMW K 1200 LT HONDA VARADERO Prijavi odgovor kao problematičan Moze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Best 11762 Napisano Novembar 6, 2014 Drug član, 555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Magna vf 750C Prijavi odgovor kao problematičan Moze! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rz Brzotrz 34 Napisano Novembar 6, 2014 U prolazu, 95 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha FJ 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ako ne bude kisa ja sam za. Imam dva pitanja. 1. Oklen i kade krecemo i 2. Ocemo li nesto pod zub staviti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...