acamilivojevic 47 Napisano Jun 18, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kolege nameravam da prvi put sa zenom i detetom krenem u CG na more. Svacega sam se nacitao i naslusao. Sin ima godinu i 4 meseca, trci, brblja.... Mesto nije presudno ali bi voleo da smo recimo blizu Budve. Cuo sam za Rafailovice kao dobro porodicno mesto. Trazim neki privatni smestaj, apartman sa dva eventualno tri lezaja. Dolazim kolima i sem kupanja iskoristio bi vreme da obidjemo okolinu. Interesuje me vase misljenje i eventualno neki predlog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jun 18, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Rafailovica neces sigurno pogresiti,a sve sto si cuo i procitao pola baci u vodu. Pogledaj mozda ti se ovo svidi https://www.facebook.com/pages/Pansion-Kod-Sai%C4%8Di%C4%87a/130084633692643?fref=ts ili pozovi na ovaj broj covek ima samo apartmane 068211616 Ljubisa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mad Mike 143 Napisano Jun 19, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Rafailovici su ti odlican izbor. Moja klinka je toliko imala prosle godine kada smo mi bili. Preporucujem ti plazu Kamenovo, levo od Rafailovica, peske kroz tunel, za 10 min si tamo. Razmotri i hotel Sumadija, ima ga u ponudi Recreaturs, jeftin je polupansion, svedski sto dorucak i vecera, a za tu lovu ne moze i apartman i da se jede. Nije nesto besan hotel, ali je pristojan i cist... Ako vec zelis i da se provozas, svrati na plazu Trsteno i na plazu Ploce. Na obe stizes tako sto skrenes za Jaz, pa nastavis dalje prema brdu. Trsteno je super za klince jer je plicak 100m i pesak, a na Plocama ces videti najcistiju vodu u CG... Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamilivojevic 47 Napisano Jun 19, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice Rafailovica neces sigurno pogresiti,a sve sto si cuo i procitao pola baci u vodu. Pogledaj mozda ti se ovo svidi https://www.facebook.com/pages/Pansion-Kod-Sai%C4%8Di%C4%87a/130084633692643?fref=ts ili pozovi na ovaj broj covek ima samo apartmane 068211616 Ljubisa. Hvala na predlogu. Jeli Ljubisa vlasnik ovih apartmana ili je to nesto drugo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamilivojevic 47 Napisano Jun 19, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Rafailovici su ti odlican izbor. Moja klinka je toliko imala prosle godine kada smo mi bili. Preporucujem ti plazu Kamenovo, levo od Rafailovica, peske kroz tunel, za 10 min si tamo. Razmotri i hotel Sumadija, ima ga u ponudi Recreaturs, jeftin je polupansion, svedski sto dorucak i vecera, a za tu lovu ne moze i apartman i da se jede. Nije nesto besan hotel, ali je pristojan i cist... Ako vec zelis i da se provozas, svrati na plazu Trsteno i na plazu Ploce. Na obe stizes tako sto skrenes za Jaz, pa nastavis dalje prema brdu. Trsteno je super za klince jer je plicak 100m i pesak, a na Plocama ces videti najcistiju vodu u CG... Послато са GT-I9300 уз помоћ Тапатока Videcu u toku dana sta cu sa smestajem, a plaze cu sigurno posetiti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6392 Napisano Jun 19, 2014 Enduraš, 6382 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Grcko primorje ti je "uz nos", a ti ces u CG na more ? Ako si do sada letovao u Grckoj, verujem da ces se razocarati. Sto se mene tice, vise me CG primorje nece videti, samo planine, Durmitor i uzivanje u netaknutoj prirodi. Da ne navodim zbog cega, a ima mnogo razloga. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vvdaniel 95 Napisano Jun 19, 2014 Svrati ponekad, 393 postova Lokacija: Budisava Motocikl: BMW F650 ST Prijavi odgovor kao problematičan Mislim isto kao aca, da je sa decom mnogo bolji izbor Grcka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamilivojevic 47 Napisano Jun 19, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Grcko primorje ti je "uz nos", a ti ces u CG na more ? Ako si do sada letovao u Grckoj, verujem da ces se razocarati. Sto se mene tice, vise me CG primorje nece videti, samo planine, Durmitor i uzivanje u netaknutoj prirodi. Da ne navodim zbog cega, a ima mnogo razloga. Videcemo. Mozda cu se i razocarati ali sa druge strane planiram da povratak bude preko Durmitora, Zabljak, onda da obidjemo nase planine pa polako nazad. Verovatno cemo i na planinama da provedemo po neki dan. Ja u CG bio ko klinac a supruga nikad, Jednostavno uvek nas put vodio na istok pa bi malo da promenimo. Sad se tu ubacio i klinac pa mi zbog njega malo frka inace ove teme nebi ni bilo. Svaki komentar je dobrodosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Jun 19, 2014 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Moj predlog sa malim detetom Radovići http://www.apartmaniradovici.montenegro.com/mn plaža plavi horizonti odma tu provod oćeš tivat oćeš kotor smeštaj ekstra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milosmtt 598 Napisano Jun 19, 2014 Zainteresovan, 857 postova Lokacija: BGD Motocikl: KTM 1190 ADV R ROTTWEILER Prijavi odgovor kao problematičan Idi u grcku negde blizu soluna 550-600km i uzivaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jun 19, 2014 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Kolege nameravam da prvi put sa zenom i detetom krenem u CG na more.... Covek je lepo pitao za Crnu goru, sad se svi prave pametni kako je Grcka bolja. Mozda i jeste, mozda je i Spanija bolja, ali tema je CG. 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Jun 19, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Kolege nameravam da prvi put sa zenom i detetom krenem u CG na more.... Covek je lepo pitao za Crnu goru, sad se svi prave pametni kako je Grcka bolja. Mozda i jeste, mozda je i Spanija bolja, ali tema je CG. Zavisi i gdje u Spaniji, Grčkoj, Portugalu, Francuskoj... Nije se baš u svakoj državi svaki metar obale ubio za ljetovanje, a da ne pričamo o ponudi za turiste A i zavisi ko šta traži, neki ljudi imaju skroz čudno viđenje ljetovanja, pa nameću tu sliku svuda, a ima i domaćina koje je najbolje nikad ne upoznat Zato čovjek mudro traži predloge, da ne bi poslje bilo problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamilivojevic 47 Napisano Jun 19, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kolege nameravam da prvi put sa zenom i detetom krenem u CG na more.... Covek je lepo pitao za Crnu goru, sad se svi prave pametni kako je Grcka bolja. Mozda i jeste, mozda je i Spanija bolja, ali tema je CG. Zavisi i gdje u Spaniji, Grčkoj, Portugalu, Francuskoj... Nije se baš u svakoj državi svaki metar obale ubio za ljetovanje, a da ne pričamo o ponudi za turiste A i zavisi ko šta traži, neki ljudi imaju skroz čudno viđenje ljetovanja, pa nameću tu sliku svuda, a ima i domaćina koje je najbolje nikad ne upoznat Zato čovjek mudro traži predloge, da ne bi poslje bilo problema Upravo tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 862 Napisano Jun 19, 2014 Zainteresovan, 641 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Kreni ti prvo od Crne Gore obidji i vidi kako ti se svidja,Grcka i sve ostalo nece dati pobegne.Jer sve dok sam ne vidis i probas neces imati pravu sliku sta je i kako je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule CG 236 Napisano Jun 19, 2014 Svrati ponekad, 377 postova Lokacija: mojkovac - crna gora Motocikl: BMW gs1150 ADV Prijavi odgovor kao problematičan Grcko primorje ti je "uz nos", a ti ces u CG na more ? Ako si do sada letovao u Grckoj, verujem da ces se razocarati. Sto se mene tice, vise me CG primorje nece videti, samo planine, Durmitor i uzivanje u netaknutoj prirodi. Da ne navodim zbog cega, a ima mnogo razloga. TI si za durmitor, bjelasicu , sinjajevinu , onda bani koji dan kod mene da ti pokazem sta su prirodne ljepote cg Izvinite za off:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luchka 9 Napisano Jun 22, 2014 U prolazu, 40 postova Lokacija: Podgorica Prijavi odgovor kao problematičan Razmotri Petrovac...meni lijepo mjesto za porodicu...Rafailovici su previse natrpani za moj ukus...i naravno, javi kad dodjes Sent from my ZTE V987 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acamilivojevic 47 Napisano Jun 23, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: Pirot Motocikl: XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima na savetima. Vec je rezervisan smestaj u Rafailovicima. Tamo smo od 30.6 do 6.7. Javicu se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...