bokilic 6100 Napisano Januar 13, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa mora da je nahranimo sas slonove usi ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, samo za tvoje oci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6306 Napisano Januar 13, 2009 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Jel si to hteo da pokazes kako dobar zvuk ima tenera, moja kosilica na struju se cuje bolje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Jel si to hteo da pokazes kako dobar zvuk ima tenera, moja kosilica na struju se cuje bolje ;D ;D ;D Ne znam Aco ali posle ovih klipova ja bih dobro razmislio da sam na tvom mestu dali bih se i dalje obarao sa tom tvojom kravom ,uostalom sam si trazio laksi motor jer ti je taj tvoj pretezak za off,aj budi posten pa kazi zar nije tako? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Moze odozgo: A moze i odozdo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Jel si to hteo da pokazes kako dobar zvuk ima tenera, moja kosilica na struju se cuje bolje ;D ;D ;D Pa vi nista drugo i ne mozete da napravite od vasih motora, nego kosacice. Taman toliko snage imaju da sisaju travu ;D ;D ;D ;D Jedino sto Arakis pokusava da napravi HYBRID ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kepo, samo za tvoje oci Ovuda sa apencom, žmureći! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 13, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma st je sam za asfalt sta vam je... cek cek,,,kakav je ovo apn.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan ma st je sam za asfalt sta vam je... cek cek,,,kakav je ovo apn.... Eeeeeeeeee za ovakvu avanturu, trebao bi ATX! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Rat klipovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Sektasi, evo vam nesto da vam savest bude cista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 13, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ah,,neske ovo su niski udarci,nisam se od tebe nadao ovome,,,, doduse ono covek imo para,ukusa,da je at bolja vozio bi nju,,,zato je izabrao st,pouzdan,brz,jak,izdrzljiv,, ah neske neske,,,sve niski udarci,nemo da zadajes glavobolje sektasima,,,ce prodaju te rage bud zasto pa da pazare makine....ccc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan ah,,neske ovo su niski udarci,nisam se od tebe nadao ovome,,,, doduse ono covek imo para,ukusa,da je at bolja vozio bi nju,,,zato je izabrao st,pouzdan,brz,jak,izdrzljiv,, ah neske neske,,,sve niski udarci,nemo da zadajes glavobolje sektasima,,,ce prodaju te rage bud zasto pa da pazare makine....ccc Vreme im je da se opamete. Da vidis sad kad nam uzvrate sa nekim klipom od predjenih 200 km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 13, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan nema veze,sam neka ponesu alat.. recimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan DA,DA, pogotovo onaj momak iz Kosjerica, on je nekako najblizi ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuuuuuuuuuuu skim sam se ja zamerio, pa dobro ljudi sta sam ja kriv? :o Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuuuuuuuuuuuuu skim sam se ja zamerio, pa dobro ljudi sta sam ja kriv? :o Pa posto ne moze to tvoje sokocalo da povuce prjagnje, valjda moze gedore ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 13, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan cuti tu, i ponesi te gedore sa slike....a ovi sto su blize da im nebi pocrkale masine ponece pragnje :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Al se ucutase sektasi , nijedan glavu iz rupe da pomoli ;D Verovatno citaju ovo: http://www.bjbikers.com/index.php?option=com_smf&Itemid=99999999&topic=28511.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 13, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa vidis da popravljaju rage,,aa to mora da se navreme spremi za trku...mislim od danas pa do proleca da se polako na te nane podmaze,rasturi sklopi,bla bla...... :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kad malo bolje razmislim :-\ dobro sam proso Ponecu cu dve gidore i dve buteljke domaceg ulja od šljive prpečenice 15-40W od 0,7 l. Čeka se datum, naravno, koji vi mozete da izaberete! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 13, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Kad malo bolje razmislim :-\ dobro sam proso Ponecu cu dve gidore i dve buteljke domaceg ulja od šljive prpečenice 15-40W od 0,7 l. Čeka se datum, naravno, koji vi mozete da izaberete! hahaha vec se unapred spremas da izgubis :P :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Kad malo bolje razmislim :-\ dobro sam proso Ponecu cu dve gidore i dve buteljke domaceg ulja od šljive prpečenice 15-40W od 0,7 l. Čeka se datum, naravno, koji vi mozete da izaberete! hahaha vec se unapred spremas da izgubis :P :P Da izgubim ne mogu! Mogu samo da se predam i častim ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Januar 13, 2009 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan bolje casno da se predas,nego sramno da izgubis,mudro zboris... ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Januar 13, 2009 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto rekoh, mnogo vas je al ste slabi. Predaju prihvatamo, ako nam predate generala, a vec je vidjen kako jase Yamahu! ;D ;D ;D ;D Imam neoborivi dokaz da vas je general izdao! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...