iksel 191 Napisano Decembar 12, 2016 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan аман људи, немате друга посла, ево још мало па 1000 страна чији је већи... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Decembar 12, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Posle procitanih par stotina strana, sagledavanja svih činjenica uznesenih na istom mestu,mislim da mogu i ja moje skromno misljenje napokon da iznesem u javnost ovog foruma, a to je da je STenera ,lepši,jači,jeftiniji ( i u nabavaci i u odrzavanju) a samim tim i bolji motor od afrike. Sad moze i lock sa mobilnog iz tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 12, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan mozda u Dekilendu, ali u stvarnom svetu cinjenice govore drugacije... narocito u sferi odrzavanja motora... lepota je subjektivna, a to sto je jaci nema veze sa mogucnostima vozaca... tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 12, 2016 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Snaga svih tenera prilikom utovara u kombi mi nije igrala nikakvu ulogu, tako daaaa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 13, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nesto sam bolestan, inace bih ti odgovorio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Decembar 13, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Snaga svih tenera prilikom utovara u kombi mi nije igrala nikakvu ulogu, tako daaaa...Nerazumem, želiš da kažeš da dok si vozio STenere, kao kvarile su se pa si ih šlepovo a sad kupio Afriku i ona se kao ne kvari? Pa i ja sam vozao Afrike i bile su đ. od motora, iskreno, nikako nisam bio zadovoljan pa čak ni posle prve male voznjice nisam imao zelju da ponovo sednem da je vozim. s mobilnog telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 13, 2016 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Necu ja nista da kazem, cinjenice govore same za sebe, a i vlasnici. Gresis decko da sam vozio ST, al da su me usvojili tenerasi to priznajem. Vladimire, Vlado, nemo se vadis na boles, znas da te postujem, ne bi ja na tebe nikad. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 15, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Vladimire, Vlado, nemo se vadis na boles, znas da te postujem, ne bi ja na tebe nikad. Vojo......nemoj da ti dodjem ....sa kilo rostilja i gajbom piva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 15, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan E bas dodji! Aj dodji ako smes!!! Ja cu da budem sudija, a vama dvojci od tog rostilja i piva sta ostane... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 15, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Alooo bre ti "Dijamant margarin"..u sve se mesas , ali OK...dobices i ti porciju, ako dobacis motorom ...pivo ne diraj, to je pec..pec za malji deca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 15, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan kao mirodjija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 15, 2016 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/petrica.ciobanu.9/videos/1354642751233080/ I time je sve rečeno o "konju više" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 15, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan a moze i u rikverc... stvarno je bolji 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Decembar 15, 2016 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Jadan konj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 15, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Kakve dijabole...tri konjine, maltretiraju jadnu životinju... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 16, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Priznao Jager...ovo je sve sto je ostalo od njegove stare afrike...za-kitio se...ovaj, okitio jelku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 16, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Samo ti placi Eh, da je u onom trenutku situacija bila malo drugacija ja bi je vozio sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 17, 2016 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Samo kenj.mo ko dede sa balkona iz Muppet showa....jos 21 strana pa da pravimo AT/ST zurku (bez Jagera) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 18, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.facebook.com/petrica.ciobanu.9/videos/1354642751233080/ I time je sve rečeno o "konju više" vreme je za naočare... numeš da razlikuješ malu od velke tenere.. ono je 660... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Decembar 19, 2016 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Samo kenj.mo ko dede sa balkona iz Muppet showa....jos 21 strana pa da pravimo AT/ST zurku (bez Jagera) Valdorf i Statler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 19, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najgore naocare ima Ali manja Tenera je i laksa tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki295 545 Napisano Decembar 19, 2016 Početnik, 593 postova Lokacija: zemun Motocikl: yamaha xtz 750 super tennere Prijavi odgovor kao problematičan Tako da (zbog nedostatka tih par desetina kg) nije mogla da dovati čvrsto dno nego je ostala u sredini, bez gripa... s mobilnog telefona Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 19, 2016 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najgore naocare ima Ali manja Tenera je i laksa tako da... ne nego ima isto konja ko i Afrika... pa zato nije mogla da izvuce... mrzi me da kopam klip da vidis kako stara ST prolazi pored nove AT... Jageru, gde nam je onaj snimak od letos 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6028 Napisano Decembar 19, 2016 Drug član, 4135 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Boj ne bije svijetlo oružje...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 19, 2016 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan Sto je najgore naocare ima Ali manja Tenera je i laksa tako da... ne nego ima isto konja ko i Afrika... pa zato nije mogla da izvuce... mrzi me da kopam klip da vidis kako stara ST prolazi pored nove AT... Jageru, gde nam je onaj snimak od letos Popadicu, iznerviraces me jedanput pa cemo otici negde pa ce nas voziti ambulantnim kolima nazad deki se malo previse tangira oko ove spike ovde... znam da nije lako kada mu je motor vise nekretnina nego sto ga vozi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...