Jump to content

Moto Zajednica

Super Tenere VS. Africa Twin

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 362 postova
  • Motocikl: africa RD04 plava mamba

Na ST voda nije presla sediste ali je bila uz donju ivicu istog :) Traktorski put neki bese pun kolotraza a voda prikrila sve tragove dubine a mi pravo u njih i kad odjenom na pola "puta" propadosmo dole u vodu i blato. Sok odjednom :D ali se izaslo bez problema :)

IMG_20140918_131550.jpg

[/quote]

.................................i kad se trgoh iz sna.............kad ja tamo ono medjutim1lol.gif1care.gif

• Podržavam 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 1779 postova

Pa da..... "klizeci" i u cevanicu, kad vide da gube.... to uvek rade .... 1oda.gif

@ Popsi

Imas kacamak druze.... Ti si nas zet 1aha.gif

Nista onda Lijane.... Turtle ce da pronadje i oznaci neku off road stazu i idemo da merimo vreme.

@Turtle ..moze i dve...jedna makadamska, brza....a druga neka dzungla i blato..... i nek bude negde na sredini , da ni mi severnjaci , a ni Desert Fox (profa) i pirocanci ne cepamo previse krampone po asfaltu (Kucaj..Jastrebac...tRtanj 1lol.gif)

Da znas da bi moglo a Lijan kao najglasniji i reko bih potparol pirotske africke sekte treba da i dokaze to na terenu ne samo virtuelno......imam odlicnu makadamsku stazu bez kamenja cirka 14 km uspona na na Veliki Jastrebac gde moze da se vozi 70-80 na sat a ima i krivina znaci ozbiljan brdsko-brzinski ispit ..... a sto se tice tezeg off jedino sto mi pada na pamet je uspon na Suvu planinu kao nesto sto je moguce izvoziti jer su vec neke od pirotskih afrika prosle do gore ....e pa ko to prodje finale bi bio Rtanj....tj ko vise dobaci do gore taj je pobedio.....prosli uspon Popsi se pokazao kao najsrcaniji s obzirim da mu je crkla lamele ....ovog puta na ispitu ce biti sve i motori i srcanost i fizicka snaga pa ko voli i misli da moze i ume ......Lijane?

• Podržavam 1

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Znaci jednom rečju, možemo da se složimo da se ne slažemo :nanana: jedino rešenje su organizovane vožnje pa na praksi da vidimo šta i kako a ako vama gori da zatvorite temu to je barem jednostavno.

Priznate da je Super Tenera bolja i pruža mnogo više za mnogo manje para i tema može u lock... ako ne gledamo se u šumi :moto3: :moto3: :moto3:

• Podržavam 1

• Enduraš, 6387 postova
  • Motocikl: CRF300L

Pazite se šuma sa tenerama, hoce da se desi da im kamičak probije šus pleK, a i karter, nije to napravljeno za šumu, više je za do kafića :D

Vidi je jadna sto se izbuljila iz pikapa onako probusene utrobe 1lol.gif

post-216-0-43617000-1419081967_thumb.jpg

• Podržavam 2

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

@aca-pn

jesi me docekao na zicer sa tom fotkom..... 2 ipo godine me cekas...nije STara tu nista bila kriva, mi smo se tukli za prednjicu zbog prasine na Goliji...te u brzini doskocismo na vrh kamenog hupsera....karterom 1zvizduk.gif

@Ribolovac

Dace Bog da sednemo i na nove STenere....0takoje.gif.... sto samo vi afrikanci da vozite preskupe motore 0namigivanje.gif

Kolko vidim ja iz neutralnog ugla afrikanci samo prete i potcenjuju ST sto naravno nije tesko iza tastature ....problem izgleda nastaje za afrikance kad treba sa reci preci na delo....no nema razloga dalje za pricu rukavica je je bacema hoce li je neko iz mnogobrojnije africke sekte prihvatiti ili ce i dalje verbalizovati svoju superiornost videcemo ...zasad je samo Lijan odustao tj jos nije odgovorio....a mozda jos uvek nije procitao videcemo jos sta se biti.1zdravo.gif

Pazite se šuma sa tenerama, hoce da se desi da im kamičak probije šus pleK, a i karter, nije to napravljeno za šumu, više je za do kafića :D

aco btate za ovu fotku imas ne samo pice nego od mezeta do kafe i rahatluka a vlajko mi nesto mrda na staroj te strasilo sprema za put te ovo te ono a ono se strasilo ustrasilo da ne nasedne opet na neki kamicak1moto3.gif1moto3.gifpa posle tarabe se samo popravljaju t nista nevaljaju a tenere samo stakleno zvono da naprave ni prasina da na njih ne pada

• Enduraš, 6387 postova
  • Motocikl: CRF300L

aco btate za ovu fotku imas ne samo pice nego od mezeta do kafe i rahatluka a vlajko mi nesto mrda na staroj te strasilo sprema za put te ovo te ono a ono se strasilo ustrasilo da ne nasedne opet na neki kamicak1moto3.gif1moto3.gifpa posle tarabe se samo popravljaju t nista nevaljaju a tenere samo stakleno zvono da naprave ni prasina da na njih ne pada

Imam ja jos kompromitujuceg materijala, nego necu da ga iznosim da ih ne udari srcka, ipak su oni nasi drugari. E sad sto su slepi i pored ociju, pa umesto motora kupili kante, sta ce nije im lako :D

• - enduro sector -, 2146 postova
  • Motocikl: adventure

Kolko vidim ja iz neutralnog ugla afrikanci samo prete i potcenjuju ST sto naravno nije tesko iza tastature ....

Nov si druze ovde .. a ocigledno nisi video poredak na Xross-u ... Tu je sve vec dokazano i tacka je odavno stavljena .. Ovo sada je samo utesno kar*** posto su nam dobri drugari 0takoje.gif

P.S. Kvarni, svi ih cekamo, da sklope bar jednu celu pa da stanu na start, a ne samo da navijaju sa tribina 0takoje.gif1lol.gif1lol.gif1lol.gif

Kolko vidim ja iz neutralnog ugla afrikanci samo prete i potcenjuju ST sto naravno nije tesko iza tastature ....

Nov si druze ovde .. a ocigledno nisi video poredak na Xross-u ... Tu je sve vec dokazano i tacka je odavno stavljena .. Ovo sada je samo utesno kar*** posto su nam dobri drugari 0takoje.gif

P.S. Kvarni, svi ih cekamo, da sklope bar jednu celu pa da stanu na start, a ne samo da navijaju sa tribina 0takoje.gif1lol.gif1lol.gif1lol.gif

Mozda sam nov ovde ali na Xross-u sam bio prijavljen u teskoj kategoriji ali zbog malera nisam uvestvovao a jedini uspeh u superteskoj kategorji je napravio moj drugar Radisa iz Svrljiga na Transalpu osvojivsi 2 mesto ....inace Xross ne smatram za relevantnu trku za proveru kvaliteta jer oznake nisu bili bas najsrecnije postavljene .....o tome moze Kvarisa da kaze nesto 1lol.gif.

Vlada SD je dao predlog ja sam nasao staze a na vama je da prihvatite ili ne...jbg vas je mnogo vise dozvolite STenerasima da makar izaberu gde ce da se isprobate jer salu na stranu mislim da Popsi,Vlada SD ,Igor jedva cekaju ....sto je vec trojica sigurnih......valjda od 22 pirotske i ne znam koliko ostalih moz se nadju kandidati orni za proveru. P.S.Majstor Kvarisina modifikacija ne moze jer je od originala zadrzala samo ram far i motor ali ako bas oce imam protivnika za njega u super teskoj kategoriji. Nadam se da ovo ne shvatate kao prvokaciju nego kao jedan povod za voznju i zezanje koje realno moze da se organizuje na prolece mimo Xross za koji jedva cekam da se prijavim .Pozdrav za sve ucesnike teme1zdravo.gif

• Podržavam 2

tenerasi imaju KORNJACU afrosi ACU PN kao dopune 0takoje.gif pa raspali kad nema voznje provokaciranje je dozvoljeno a sto se tice trka moze tamo u maju kad bude jagnjica1ooo.gif1ooo.gif1ooo.gif1ooo.gif

• Kurblaj Khan, 3245 postova
  • Motocikl: motor, da

tenerasi imaju KORNJACU afrosi ACU PN kao dopune 0takoje.gif pa raspali kad nema voznje provokaciranje je dozvoljeno a sto se tice trka moze tamo u maju kad bude jagnjica1ooo.gif1ooo.gif1ooo.gif1ooo.gif

Pirocanci....bez Lijana (Desert foxa) nemojte da dolazite.....profa nas ispljuva slatko....njega hocu na crtu 1hej.gif

Nemojte Acu...on je dresiran vozac ...... da zalegne u travu, cim naidje neki dzip 1lol.gif1lol.gif

• Podržavam 2

• Navigator, 1801 postova
  • Motocikl: Papričica :)

Zbog teških modifikacija na mojoj kravi, i još težih koje će da uslede do tog 23. Maja, prijavljujem se u tešku kategoriju da ne bi bilo prozivke! A što se tiče lutanja po stazi, ne treba svaki maler koristiti da se validnost trke poništi! Trka nije samo ko je brži, nego i ko bolje prati stazu... Svaka konkurencija je dobro došla! Trkamo se gde-god, kad-god i za koju god poziciju :)

• Podržavam 2

Zbog teških modifikacija na mojoj kravi, i još težih koje će da uslede do tog 23. Maja, prijavljujem se u tešku kategoriju da ne bi bilo prozivke! A što se tiče lutanja po stazi, ne treba svaki maler koristiti da se validnost trke poništi! Trka nije samo ko je brži, nego i ko bolje prati stazu... Svaka konkurencija je dobro došla! Trkamo se gde-god, kad-god i za koju god poziciju :)

Najbolje bi bilo odrediti tezinske kategorije jer prosle godine je u teskoj pobedil a xr 600 sa 120 kg tezine .....mislim kakve sanse su tu imali motori od 16o kg tipa xt 600 i slicno ...realno nikakve .Recimo A i B klasa da budu do 500 ccm i 135 kg...teska kategorija do 700 ccm i od recimo 135 do 160 kg......i teska preko 170 kg nebitna kubikaza i broj cilindra i stoje najvaznije da za tesku i super tesku da prerade budu svedene na najmanju mogucu meru jer to je ipak amaterska kategorija.....profesionalcima je mesto u A klasi...ovo je neko moje glasno razmisljanje na tu temu ....a slucajeve kao tvoja afrika i xr 600 od 120 kg bi organizator pojedinacno razmatrao i odlucivao gde ce te biti svrstani.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Ok, udaljavate se od teme, postoji tema za sugestije za Xross .. Ova sluzi iskljucivo za pod****** Tenerasa 0takoje.gif1moto3.gif

... on je čovek veseljak...

Hitman.jpg

a da bi Afrika radila...

ATglava.jpg

nema života dok se ne "osvešta" i okadi ...

osvestavanje.jpg

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja