zextreme 1283 Napisano Decembar 24, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Pero des ti cele sezone!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 24, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ja napravio zajeb decenije, prodo afriku i iz livade se preselio u garazu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 25, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan ja napravio zajeb decenije, prodo afriku i iz livade se preselio u garazu Da, da ... to isto nam je potvrdio , kupac tvoje afrike..... "zajeb decenije...veka" . 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 25, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I o čemu maštaju afrikanci.. pogotovu ovi bivši Cijena prava sitnica.. 100 jura pa ostvariite svoje krute snove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 25, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, nemoj da prdiš ... očigledno ti previše gasova stvara ta prezdrava hrana.. Svi STeneraši krišom drkaju ispod stola na nekog narandžastog, samo što za te vaše drešine ne možete da dobijete ni para za kilo duvana... prevelika bi vam bila doplata i za AT, a kamoli da premostite ST -> KTM. Tako da... tišina tamo u ćošku! :lol: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 25, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, nemoj da prdiš ... očigledno ti previše gasova stvara ta prezdrava hrana.. Svi STeneraši krišom drkaju ispod stola na nekog narandžastog, samo što za te drešine ne možete da dobijete ni para za kilo duvana... prevelika bi vam bila doplata i za AT, a kamoli da premostite ST -> KTM. Tako da... tišina tamo u ćošku! :lol: hahahahaha ubode ga Vlajko onako veganski :lol: zaboravljas da nasi motori imaju dovoljno snage tako da ne žudimo za KTMom... i ja da vozim motor od 50tak umornih konja bi stalno gledao na KTMove :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 25, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy, nije te mama učila da nije lepo "zaobilaziti istinu"? Nit' su naši konji umorni, nit' ne verujem da vi ne bi poterali nekog KTM-a 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 25, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan joj,,posle kaze afrika dobra...a nesme iz garaze da je istera...nije smeo ni da je proba 2x kad je kupio.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Decembar 25, 2013 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu biti malo bezobrazan pa cu malo da zalozim iako je vec toplo. Citat iz AT teme zvao danas Jovicu (Ub), kaze nema ni jednu africu Kaze, "nema ih vise dobrih", pa ih ni ne dovozi.. Da li neko od kolega sa foruma prodaje afriku:-) Dakle vrsta u izumiranju...slava joj. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 25, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan @Rolle ... ti si druže izneo u javnost ono što svi mi u ovoj temi znamo . Jageru...brate, ne znam da li su godine ili jako afričko sunce , al već si počeo da mešaš "babe i žabe", tj. KTM i želje za KTM-om u AT-ST temi.... ja npr. imam i želim KTM, al i dalje je za mene Afrika lošija od STenere Prema tome ... vataj ladovinu .. i u narandžastu temu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 25, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan rolle, po tome po cemu ti sudis, stenera je izmrla vrsta vec 15 godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bosnjak 195 Napisano Decembar 25, 2013 Svrati ponekad, 362 postova Lokacija: pirot Motocikl: africa RD04 plava mamba Prijavi odgovor kao problematičan rolle, po tome po cemu ti sudis, stenera je izmrla vrsta vec 15 godina... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 26, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj Pero , brate..... upisah se od smeha.... :lol: ....evo ti ga nas Pirocanac iznad u postu, pitaj njega ili Profu...ljudi su cak i prostorije obezbedili (vide na FB) da naprave muzej izumrlih vrsta Ono tipa.... T-rex, Pterodaktil, Afrika Twin, Brontosaurus i slicna neupotrebljiva praistorija :jee: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Decembar 26, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan tenera ni jedna nije opstala ni da se restaurira za muzej... pitaj popsija dal je sta morao da "ojaca" ram... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 26, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja cu biti malo bezobrazan pa cu malo da zalozim iako je vec toplo. Citat iz AT teme zvao danas Jovicu (Ub), kaze nema ni jednu africu Kaze, "nema ih vise dobrih", pa ih ni ne dovozi.. Da li neko od kolega sa foruma prodaje afriku:-) Dakle vrsta u izumiranju...slava joj. Nije bre vrsta u izumiranju, već ljudi čuvaju svoje AT jer znaju šta imaju i ne prodaju ih za sitne pare. Samim tim, mala ili nikakva zarada za trgovce. A STenere možeš da nađeš gde hoćeš i za tepsiju ribe. I to rečne. Međutim i tu preprodavce čeka mrka kapa - NIKOME NE TREBAJU te lomine. Ako se neko zajebe i kupi, posle da maltretira prodavca da mu je prodao leš.... Nikome bre nije do takve trgovine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 26, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... al i dalje je za mene Afrika lošija od STenere Lupi ti i ostade živ. :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 27, 2013 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan jos uvek se koprcaju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 27, 2013 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan e moj jageru, dok se ti nadmudrujes sa vlasnicima nekretnina, oni kace putopise iz trznih centara do kojih su teskom mukom dobacili Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 27, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Koprcaju se ... još neko vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 27, 2013 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Koprcaju se ... još neko vreme to je onaj poslednji trzaj na umoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Decembar 27, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ove afrikance... Cim napolju ispod 15, ono odma na forum i udri po tastaturi... Ccccccc... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 27, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja moju nekretninu vozim i dalje...a vi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 27, 2013 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ja moju nekretninu vozim i dalje...a vi ? cestitam situaciju, to "I dalje" je za svaku pohvalu neki ne moraju da to naglasavaju, to se podrazumeva 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 27, 2013 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan p.s. vidim kako se vozite, sacekali ste 10c da isterate lomine, a onda napunili memorijske katice sa slikama da dokumentujete kako se vozite Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 27, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Avanturisti su to kolega ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...