Mrva 541 Napisano Decembar 6, 2013 Zainteresovan, 728 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara Prijavi odgovor kao problematičan @Mrva + za sve muke, kroz koje prolazis sa tom bedevijom Nit znam sta je majstor nit muka sa motorom, al dobro nekima ne vredi pricati, vole da zive u zabludi izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 6, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan da... afrike voze se DO TAMO u prikolici obicno i tamo i ostanu u kvaru..pa ih verovatno od sramote tamo i pokopaju... pa posle idemo smetal detektorima da ih trazimo evo mogu vam i pozajmiti neki md da ih nadjete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 799 Napisano Decembar 6, 2013 Xtreme, 392 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Od majstora do majstora? Nego, tebe nešto i ne viđamo na vožnjama Pa da vas i ja sa 2t igrackom ostavljam u prasini? Kad budem imao para za krsten motor eto mene prvom prilikom To što si ti kao zec, ne znači da te međed kao ja ne stiže u šumi, a znamo da zeki ne ostaje ništa na krznu posle nužde 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Meda M 209 Napisano Decembar 6, 2013 Svrati ponekad, 292 postova Lokacija: Beograd - Zemun Motocikl: Yamaha Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jel to mene neko trazio? Meda 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 7, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Thaedass, kralju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Durmitor2000 139 Napisano Decembar 7, 2013 U prolazu, 81 postova Lokacija: Beograd Motocikl: U srcu Honda Africa a u ruci BusPlus Prijavi odgovor kao problematičan Godinama sam 2 dana nedeljno u Pirotu. Vidjam samo jednu rd03 da se vozi i nijednu drugu. Momak koji vozi starog transalpa (zelenog cini mi se) prelazi kao svi ostali afrikanci zajedno. Tog transalpa vidim svaki put kako se vozi kad dodjem tamo. Afrike sem te jedne rd03 NE VIDJAM!!! Verovatno su po podrumima. Klocne, servisi, majstori, sektasenje... Posto znam da Pirocanci sve delove narucuju od Sagmaister-a verujem da mu afrikanci za godinu dana plate pola Pariz-Dakar trke. ))))) normalno da nevidjas kad su na terenu Uz granicu sa Bugarskom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2157 Napisano Decembar 7, 2013 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2096 postova Prijavi odgovor kao problematičan ''Bogam' Bobane, ovdje Ti je hebeNNoo!'' 27.10.2013 - Debelo brdo Život ih baš ne mazi sa ovim bedevijama, al' opet mi nekako dragi, jbg... I zato, glasno... 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 7, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ma jeste..mora da ste mu podmetnuli neki kvar namerno nego ono cuh da se babe opasno pale na trafiku Uploaded with ImageShack.us 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 7, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 8, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bokiliću bre, i babe su shvatile da je mnogo jednostavnije, bolje, sigurnije, lakše voziti DOBAR I POUZDAN MOTOR! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 8, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kakve li sajtove posecuje ovaj Bokilic kad pronalazi ovake babe u cudnim pozama.... :D 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 8, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Kakve li sajtove posecuje ovaj Bokilic kad pronalazi ovake babe u cudnim pozama.... :D pa moras da pogledas na fb prijatelje iz pirot Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 8, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E pa ako tražiš prijateljice od 80+, ne znam šta da ti kažem.... Znao sam ja oduvek da su ljubitelji STenera nastrani, ali BAŠ OVOLIKO.... :lol: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 8, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan E pa ako tražiš prijateljice od 80+, ne znam šta da ti kažem.... Znao sam ja oduvek da su ljubitelji STenera nastrani, ali BAŠ OVOLIKO.... :lol: ma jeste,al sve nesto se trce na afrike,neznam zasto... jedino da izvadis prosek sa slikom neke tamnopute mladjane ako smes... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 8, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan E na žalost na ovoj AT u Africi neću Eno pogledaj AT temu... JBG! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 8, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan cek..pa to nije tvoja paprika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Decembar 8, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Boki, ne pratiš na času. Njegova čeka u EU. Sa proleća nam je bliži. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 8, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije moja, Boki Stvarno ne pratiš na času Ja sam svoju u zadnji momenat ostavio u UK. Već je skoro sve bilo spremljeno za transport ka Africi kada mi je gazda javio da ću da se selim za Nemačku. Tako da je moja AT ostala kod drugara u Londonu u garaži, a kolega koji radi samnom (iz Kule) je kupio AT u Belgiji i dopremio je ovamo... Šta misliš, zašto sam prodao svoju staru AT i uzeo KTM? Ne trebaju mi dve AT u Evropi, hehe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Decembar 8, 2013 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan da... afrike voze se DO TAMO u prikolici obicno i tamo i ostanu u kvaru..pa ih verovatno od sramote tamo i pokopaju... pa posle idemo smetal detektorima da ih trazimo evo mogu vam i pozajmiti neki md da ih nadjete Za pronalazenje te tajanstvene sumske vrste, sasvim je dovoljan i magnet sa NISKIH zvucnika iz SVRLJIGA. Ili zovnete Cigani sas Tamica i veliki razglas, i ce ga nadju za 300 Dindji za cas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 9, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Nije moja, Boki Stvarno ne pratiš na času Ja sam svoju u zadnji momenat ostavio u UK. Već je skoro sve bilo spremljeno za transport ka Africi kada mi je gazda javio da ću da se selim za Nemačku. Tako da je moja AT ostala kod drugara u Londonu u garaži, a kolega koji radi samnom (iz Kule) je kupio AT u Belgiji i dopremio je ovamo... Šta misliš, zašto sam prodao svoju staru AT i uzeo KTM? Ne trebaju mi dve AT u Evropi, hehe... Ma ti si tvoju at ostavio u garazi jer bi crkla treci dan kad bi videla africki pesak aj begaj bre provaljen si skroz naskroz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 9, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ha-ha Dobar vic, nema šta... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 9, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ha-ha Dobar vic, nema šta... Kad videh ono tvoje pisanije iz AT teme i da umalo date zivote za Afriku Twin...iz korena menjam misljenje o vama-ljubiteljima .... vi ste bre LUUUUUDI ... :lol: Ipak, drago nas je da je sve dobro zavrseno..... Mi STenerasi u temi smo ovo odmah predvideli - AT je imala i dodatne troskove , placanja golih zivota + trajala je standardno dugo(par nedelja) :nanana: Jos samo mogu da te posavetujem ....da u vezi prelaska u Nemacku razmisljas malo menadzerski - unapred, i da ti na vreme posaljemo jednu ST , da se slatko izvozas po Evropi ... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 9, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Neka, neka... slike sa vožnji po Evropi, stižu uskoro ali na AT naravno. Ni pod razno se ne bih usudio sa tom tvojom lakrdijom od motora da krenem dalje od samousluge, po cigare. A i to bih se vraćao peške, naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Decembar 11, 2013 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan ja sam cuo da tam po tim zimbabve africkim i ostalim zemljama afrika traje jako dugacko kad se vozi na odredjen nacin prikazan na slikama.. kazu da traje u pm..jes kaze bila afrika i tamo i amo na tockovima al od prikolice.. jes ono se posle raspadne i od toga pa posle mora da je servisiraju.sta ces kad su joj tockovi od slame a jes ono..da je dresina dresina je malo malo pa mora da je sredjujes ..evo jager nije bre smeo tam da je tera,kaze nece da ide ni na palmino ulje...kaze nece afrikanci da mu obezbede dovoljnu kolicinu ulja 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Decembar 11, 2013 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Bokilicu a da pocnes da pises za kurir ? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...