Popsy 2907 Napisano Novembar 11, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy nesto kasni... VladaSD zna o cemu pricam. ako mislis na kačenje slika onog Francuza koga su prevarili da nekud krene sa Afrikom... pa i mi imamo dušu... dobar je momak, svakom se desi da pogreši :P Simptopmatično je bilo kad smo stigli do Ostrovice neko viče "pa ljudi nema ni jedne afrike a bilo ih je par kad smo krenuli.. " :D ništa čudno za nas koji znamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 11, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan AT sa francuskom tablicom u Srbiji - nije Bog zna šta ali je nešto. A dođe mi da se zapitam "a koliko to STenera sa srpskom tablicom viđaju Francuzi"? Odgovor je jednostavan: "Pa, NI JEDNU"! Toliko o "dometima" i "pouzdanosti" tih vaših lomina... Možda dobacite do Ušća i to je to. One nedavne slike STenera u Valjevu su lepe, samo ste mogli da slikate i te kamione sa kojim ste ih dovezli do tamo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bmw 1835 Napisano Novembar 11, 2013 Drug član, 1694 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW R1200C , BMW R1200GS, Yamaha TDM900,Kove 500X, KYMCO S200 People, Suzuki Burgman 650 executive, Tomos Automatic Prijavi odgovor kao problematičan AT sa francuskom tablicom u Srbiji - nije Bog zna šta ali je nešto. A dođe mi da se zapitam "a koliko to STenera sa srpskom tablicom viđaju Francuzi"? Odgovor je jednostavan: "Pa, NI JEDNU"! Toliko o "dometima" i "pouzdanosti" tih vaših lomina... Možda dobacite do Ušća i to je to. One nedavne slike STenera u Valjevu su lepe, samo ste mogli da slikate i te kamione sa kojim ste ih dovezli do tamo... Zatrebače tebi stari dobri Popsy da te šlepuje. pogotovu sad kad si kupio drugi motor..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 11, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bmw, Nisam ja ni rekao da mi nece zatrebati :D :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 11, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan AT sa francuskom tablicom u Srbiji - nije Bog zna šta ali je nešto. A dođe mi da se zapitam "a koliko to STenera sa srpskom tablicom viđaju Francuzi"? Odgovor je jednostavan: "Pa, NI JEDNU"! Toliko o "dometima" i "pouzdanosti" tih vaših lomina... Možda dobacite do Ušća i to je to. One nedavne slike STenera u Valjevu su lepe, samo ste mogli da slikate i te kamione sa kojim ste ih dovezli do tamo... U brate , al njaške ...ko trudna foka... ostavi to za te nigere što te slušaju, nego vidi ..ko se ovde više uplakao......plači mala plači, osto sam na Rači....čik pogodi koji motor nije stigao do Ostrvice..a krenula dva Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 11, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je to prednji točak i vile na ovoj AT?!? Za Boga miloga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Novembar 12, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan SM tocak, mogu ti reci da zanimljivo izgleda. A sto se tice fotke STeneras me izmolio sa recima: "Moooolim te da te slikam uplakanog pored Afrike, moooooooolim te, pokvarena Afrika se cesto vidja koliko i Halejeva kometa. Mooolim te, ovo mi je jedinstvena prilika, moram ovo dokumentovati. Celog zivota jurim i napokon videh jednu!" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 12, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan SM tocak, mogu ti reci da zanimljivo izgleda. A sto se tice fotke STeneras me izmolio sa recima: "Moooolim te da te slikam uplakanog pored Afrike, moooooooolim te, pokvarena Afrika se cesto vidja koliko i Halejeva kometa. Mooolim te, ovo mi je jedinstvena prilika, moram ovo dokumentovati. Celog zivota jurim i napokon videh jednu!" Vidi se da si novajlija u sekti ...cim tvrdis to sto pises .... sta si se uhvatio za tu novinarsku patku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Novembar 12, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan SM tocak, mogu ti reci da zanimljivo izgleda. Samo izgleda No, to je vec stvar ukusa i afiniteta A sto se tice fotke STeneras me izmolio sa recima: "Moooolim te da te slikam uplakanog pored Afrike, moooooooolim te, pokvarena Afrika se cesto vidja koliko i Halejeva kometa. Mooolim te, ovo mi je jedinstvena prilika, moram ovo dokumentovati. Celog zivota jurim i napokon videh jednu!" Ah, pa naravno da je tako bilo A i mogu misliti sta je bio kvar... neka budalastina koju resis u roku od smesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 12, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan SM tocak, mogu ti reci da zanimljivo izgleda. Samo izgleda No, to je vec stvar ukusa i afiniteta A sto se tice fotke STeneras me izmolio sa recima: "Moooolim te da te slikam uplakanog pored Afrike, moooooooolim te, pokvarena Afrika se cesto vidja koliko i Halejeva kometa. Mooolim te, ovo mi je jedinstvena prilika, moram ovo dokumentovati. Celog zivota jurim i napokon videh jednu!" Ah, pa naravno da je tako bilo A i mogu misliti sta je bio kvar... neka budalastina koju resis u roku od smesta Da , sto bi ti rekao, kozmeticka popravka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 12, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan hej vesela ekipo, el pravio neko samo cev od grana do auspuha u adi? auspuh vec imam jbg ali cevka ne pashe pa bih ishao do ade da mi prave to... dal rade to? sa afrikine grane (mislim da je oko 43mm grana) na 52mm top... ovako je to leo vince reshio shto se dimenzija cevi i varova tiche: edit: nadjoh ovaj post... to je to, zovem choveka i teram moped http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/77077-f650-robert-ada-vs-dragon-ada-auspusi/page__p__1234764#entry1234764 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 12, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan U Adi radiš kompljet auspuf.. cevku možeš i ovde verujem.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Libero 2162 Napisano Novembar 12, 2013 MiNistrY oF SillY WaLkS, 2102 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda ceo komplet za AT izradjen u Adi, Robert šalje i brzom dostavom, ako nisi u mogućnosti da odeš kod njega (kao ja) Auspuh (karbon) je koštao 130 eura, nastavak od izduvne grane do lonca 30 eura, prohrom je u pitanju...Pošto radi po unapred poznatim merama mislim da može da pošalje samo nastavak, ali mislim da treba da se detaljno sa njim dogovoriš. Ja sam kompletnu prepisku završio putem mail-a, Robert je vrlo korektan, i uradio je sve što smo dogovorili. Koristim priliku da pozdravim Roberta... ( https://www.facebook.com/raceada.exhaust?fref=ts ) 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 13, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Samo je puno smanjio obim posla.. čak je i odbio jednog mog ortaka rekavši da ne radi više.. Teram već treću godinu njegov čunak i mogu samo reći da me je x puta spasio glupave situacije "nisam te vido" ..možda me nije vido..al me je čuo I stvarno je super osećaj kada dolaziiš odpozadi a oni ispred se munjevito pomeraju udesno da bi prošao..nekad čak gaze desnim točkom van puta..to mora da je neki bajker zarobljen u autu Nego Lale mislim da ti ovo fali da kompletiraš sliku sredovečnog ljubitelja propelera 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Samo je puno smanjio obim posla.. čak je i odbio jednog mog ortaka rekavši da ne radi više.. Teram već treću godinu njegov čunak i mogu samo reći da me je x puta spasio glupave situacije "nisam te vido" ..možda me nije vido..al me je čuo I stvarno je super osećaj kada dolaziiš odpozadi a oni ispred se munjevito pomeraju udesno da bi prošao..nekad čak gaze desnim točkom van puta..to mora da je neki bajker zarobljen u autu Nego Lale mislim da ti ovo fali da kompletiraš sliku sredovečnog ljubitelja propelera Sta fali onom tvom Devilu , sto si mi dao...ja planiram njega da montiram.... da grmi kad nailazi STara . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 13, 2013 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan U Adi radiš kompljet auspuf.. cevku možeš i ovde verujem.. a dje? necu da se vozim do tamo ako ne moram... ali samo on izgleda da radi pedantno... i zna chovek znanje... i fala za info i slike libero Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Novembar 13, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan pa vidi kod koga je hitman punio njegov top, mislim da je isti pravio i mladenu, valjda zna i granu da napravi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gorzy 178 Napisano Novembar 13, 2013 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Nisko Novo selo Motocikl: Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Kazu da slika govori hiljadu reci... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Novembar 13, 2013 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Moze probate... Afrikanci salju Acima! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 13, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ti da ćutiš 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Novembar 13, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan A praziluka nema na pijaci ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 13, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Moze probate... Afrikanci salju Acima! Nekako mi baš njegova AT , znate dođe simpatična ..... tako da ne mora Aćimo da se trudi, znate ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1293 Napisano Novembar 13, 2013 UruK Hai, 2089 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan A praziluka nema na pijaci ili? Nema, al sam cuo da tebi viri iz doopeta! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 13, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Simpatičan izbor namirnica moram priznati.. Još da su organski, a ne ovoliki nabildovani Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tenere97 60 Napisano Novembar 13, 2013 Svrati ponekad, 135 postova Lokacija: Bavaniste Motocikl: Suzuki GSX600F Katana Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...