Popsy 2907 Napisano Januar 29, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vid ove miseve od STenerasa novopecenih... Prozivaju!?? Pa gde se vi vozite kevadzinice Vam?? Pa OD majstora do kuce samo, znas i sam i ti se je vozio Ti što trebaš da dobiješ stanarsko pravo kod Alje da ćutiš... a što se Zexovog ST tiče, radio je extra (osim kad ja nešto spalim ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan A najsmesnija situacija je da sam ja danas dosao od majstora... Hahahahaha... Pa prozivamo jer nam se moze... A vozimo... Pa vozimo... Cekaj da mi porastu deca sitna pa ces vidis... I Zex, ne pripadas ovoj temi... Prodo si ST, kupio Afriku... Ukapirao vrlo brzo da si se zaj.bo pa kupio jos veci krs... Os ti prodam ST... Prijateljska cena... Ili ces da se menjamo glava za glavu... A mos i da me pretplatis u neki servis da teram kada se zamenimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 29, 2013 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Leeele!!!! :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Januar 29, 2013 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ja dok sam terao afriku nisam ni znao ni gde je ni ko je Alja onda odlucih da promenim marku i otkrih dobrog majstora gogruja, pa zar toliko valja ta tenera da bi je poklonio za jos veci krs?! E bre tenerasi sami sebe pokopate i bez Afrikanaca... Al dobri ste, treba vas j***** da se razmnozavate Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Faca Teneraša kad je njegova lomina upalila jedva na jedan cilindar, a frika pored nje na pomisao dodira dugmenceta. Neprocenjivo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Jeste KTM krs, ali skuplji... Reko da iz ove bede izvucem neku koris... A tenera i sa jednim cilindrom afriku jede za dorucak... Za veceru kada se umori kenja delice!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj samo ja da ti skupljam deliće kao nekima Jeste čkode, u pravu si, zver je to od mašine, koji će mu taj drugi cilindar!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 29, 2013 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Jeste čkode, u pravu si, zver je to od mašine, koji će mu taj drugi cilindar!? To je nacin da se na ST prepolovi potrosnja ulja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogruja 51 Napisano Januar 29, 2013 Svrati ponekad, 150 postova Lokacija: Melbourne - Australija Motocikl: Yamaha Super Tenere xtz 750 (prodat) Prijavi odgovor kao problematičan Skupi, skupi, pa podeli kolegama Afrikancima... Znaces koji je ciji... A drugi cilindar je kada se BMW ili KTM sa 1000cc i preko pojave... Ckode... hehe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan To je način da bar pola motora radi kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Prozvao sam vašeg uvaženog člana i ponosnog vlasnika, bežim ja da me ne bije maler. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 29, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kako ono kažu... Jedan afrikanac ne čini proleće... pošto ih ima više, očekujemo otopljenje :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 29, 2013 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Prolece za tenerase znaci da je leto na vratima, a sa tim i generalna!!! August je najbolji mesec za to! Jel tako Popsy!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan BUĐENJEEE!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 29, 2013 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 29, 2013 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Eto sad sam se samozapalio i još malo pa izgoreh. Kepo, daj brate rešavaj situaciju. P.S. Al padaju frike sunce ti poljubim žarko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan neko je spomenuo prolece za vikend http://www.weather2umbrella.com/ ? realno i dan se produzio. na divcibarimo se smrkava u pet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Što reko brat Popsy, hmmmm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 29, 2013 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan neko je spomenuo prolece za vikend http://www.weather2umbrella.com/ ? realno i dan se produzio. na divcibarimo se smrkava u pet. :moto3: :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 29, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vala preteraste sa ovim klipovima.. sad mora neka vožnja da padne... nego jel nam to Jager dolazi vamno u februaru... eto i povoda :moto3: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Januar 29, 2013 UruK Hai, 2086 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odo u garage da turim prednju gumu... Da budem spreman! JelTe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 29, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Znači vikend bukiran? Uraaa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Januar 29, 2013 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Odo u garage da turim prednju gumu... Da budem spreman! JelTe! Treba pomoć? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...