jager 3446 Napisano April 26, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Guranje ...druže , skloni se sa tog afričkog sunca..mnogo udara u glavu Pa znam ja da je to za vas vožnja, zato se i ne razumemo Jos jedan proletnji transfer u toku!!!! Hehe, jel' Popsy? :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano April 26, 2012 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan proletnji transfer u toku!!!! to mu dodje kao transfer iz Rubin Kazana u Kraljevski Real Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano April 26, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan proletnji transfer u toku!!!! to mu dodje kao transfer iz Rubin Kazana u Kraljevski Real :lol: :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Maryan 84 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 163 postova Lokacija: Beograd Karaburma Motocikl: Dominator 500 & Transalp 700 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan proletnji transfer u toku!!!! to mu dodje kao transfer iz Rubin Kazana u Kraljevski Real :lol: :D Izgleda da se jedan Afrikanac konacno opametio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 26, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da se jedan Afrikanac konacno opametio Pa jeste. Bivši teneraš, a sada afrikanac.... hvala Bogu, dugo mu je i trebalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan proletnji transfer u toku!!!! Kako ja neznam ništa o tom, a možda i znam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 26, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan proletnji transfer u toku!!!! Kako ja neznam ništa o tom, a možda i znam Hoces ja da te privedem k znanju ?! ... AHM... DakleM, cestitam druze Mazak-e! Zelim ti puuuuuuuuno lepih voznji i bezbednih kilometara! Da te sluzi Blonda kao sto je mene, a ti da je cuvas, mazis i pazis bolje nego sto sam ja! Bivsi klan nema sta da ti zameri jer je to i njihova zelja, a siguran sam da ce sektasi da te prihvate kao rod najrodjeniji, kao sto to uvek cine ! Aj` nek je sa srecom !! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano April 26, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan aaaal se zajeboooooo :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 26, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan mnoooooogo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 26, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan mnoooooogo Sta bi Rade? U koje vode sada prelazish? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 26, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Rade u mirnije vode, a Mazak uze PRAVU makinu za off. I ona prethodna je ok, ali ova ima više iskustva. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 26, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Rade u mirnije vode, Nije valjda da ce na Teneru? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 26, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan mnoooooogo Sta bi Rade? U koje vode sada prelazish? Ma tu sam, samo nesto lakse sto mi nece biti zao da arcim po planinama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan proletnji transfer u toku!!!! Kako ja neznam ništa o tom, a možda i znam Hoces ja da te privedem k znanju ?! ... AHM... DakleM, cestitam druze Mazak-e! Zelim ti puuuuuuuuno lepih voznji i bezbednih kilometara! Da te sluzi Blonda kao sto je mene, a ti da je cuvas, mazis i pazis bolje nego sto sam ja! Bivsi klan nema sta da ti zameri jer je to i njihova zelja, a siguran sam da ce sektasi da te prihvate kao rod najrodjeniji, kao sto to uvek cine ! Aj` nek je sa srecom !! Hvala druže. Ja tebi želim brz oporavak i da ubrzo vidimo slikicu naslednika. Nešto mo govori da će Jimi da se umeša Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano April 26, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Rade, ooooooooooooobavezno nesto za muskarchine ... sa kurblom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 26, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Rade, ooooooooooooobavezno nesto za muskarchine ... sa kurblom Hvala, ali ne biK. Ipak bi ja to na prs` 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano April 26, 2012 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zamisli njega kako skače po kurbli sa svih svojih 40kg. Rade, ne brini se uz tebe kao start buton. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 26, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže. Ja tebi želim brz oporavak i da ubrzo vidimo slikicu naslednika. Nešto mo govori da će Jimi da se umeša Idi se prijavi u pravu temu i promeni motor ispod nika. Ja zadrzavam pravo na moj avatar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 274 Napisano April 26, 2012 Svrati ponekad, 374 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala druže. Ja tebi želim brz oporavak i da ubrzo vidimo slikicu naslednika. Nešto mo govori da će Jimi da se umeša Idi se prijavi u pravu temu i promeni motor ispod nika. Ja zadrzavam pravo na moj avatar. Hoću evo odmah, smo da nađem gde se to radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6135 Napisano April 26, 2012 Svakom po zasluzi, 12441 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Čestitam Aco, odlična makina Rade, što pre se oporavljaj i da što pre dođeš u Labos na kafu sa novim sokoćalom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano April 26, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, ocem dobri moj prijatelju Arakise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 27, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ooooooooo pa DOBRODOSLICA novom bratu sektasu!!!!!!! Kupio si BAS, BAS dobar primerak kraljice!! Da te sluzi 100 godina! (a i hoce, AT je to...) Dobro je.... svi ce te se polako opametiti! Put iz dupeta u glavu je dugacak, ali ocigledno moguc... Za sada, dvojica. Pa, osipate se, braco tenerasi. Polako, ali sigurno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano April 27, 2012 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Au kakvi dramski monumenti nego, za ove koji se voze, a ne samo tipkaju http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/80430-kotlina-2012/page__gopid__1290969#entry1290969 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dynobor 56 Napisano April 27, 2012 U prolazu, 70 postova Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Po mom misljenju je lose sta se desava - prelazak stenerasa na afrike - pa ako i oni postanu sektasi, sta ce od svega biti?, ode zabava u ocin. Mislim, uvek je divota druziti se s onima sa losijim motorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 27, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dynobor, ne boj se... neće oni izumreti kao vrsta. Uvek će postojati šačica onih, kojima je prosvetljenje itekako potrebno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...