rusic 261 Napisano Octobar 4, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan http://www.moto-berza.com/moto-oglasi/ktm-adventure-oglas-29768/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1397 Napisano Octobar 4, 2011 Drug član, 1941 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Za one koji ne prate temu sa vicevima: Pišući domaći zadatak, mali Mujo se obrati ocu: Tata, gde se nalazi Afrika? Ne znam tačno, ali mislim da nije daleko. U mojoj firmi radi jedan Afrikanac, koji svakog jutra dolazi na posao biciklom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 4, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Neizmerno mi je drago da su Vam argumenti sve jači i jači. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 4, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Neizmerno mi je drago da su Vam argumenti sve jači i jači. I da im je Afrika toliko u mislima, da razmisljaju o njoj non stop cak i kada nisu u ovoj temi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1736 Napisano Octobar 4, 2011 Drug član, 1477 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Samo da pitam - jeste li najzad izglasali koji je od ova dva kultna motora kultniji, i na kojoj strani ove teme se moze procitati argumentovana presuda??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 4, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, na svu sreću, inače bi odavno sve ove naše lomine bile negde po muzejima ili u delovima. Ovako, ostaje samo da se borimo. Teneraši, mislite o tome! P.S. Zabrinuo sam se za njih, kako su počeli da kupuju ova čuda prošle godine i da šire sektu, ove godine se rasipaju kao domino efekat, pitam se da li je cena ili kvalitet u pitanju. Hitmane, ostaće im samo u mislima nadam se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 4, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan P.S. Zabrinuo sam se za njih, kako su počeli da kupuju ova čuda prošle godine i da šire sektu Nisi ti to dobro ukapirao moj Acimo .. Nisu oni kupovali da prosire sektu, vec da o(p)stanu u istoj Vidish, mi preko zime kupimo mozda neki potrosan deo .. Lanac i lancanike, promenimo ulje, ulje u viljuskama ok, stavimo koju novu nalepnicu itd .. A oni? Oni uzmu par motora pa ih cerupaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 4, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vidish, mi preko zime kupimo mozda neki potrosan deo .. Lanac i lancanike, promenimo ulje, ulje u viljuskama ok, stavimo koju novu nalepnicu itd .. A oni? Oni uzmu par motora pa ih cerupaju Ja sam jedini uzeo da nešto radim na motoru od svih afrikanaca na forumu! OD SVIH! Menjaža karika... moš' mislit' ... A teneraši? C,c,c,c.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 4, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa jos uvek NIKO nije usao u menjanje caskom karika p.s. ako ima clan Niko.. izvinjavam se 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 4, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidish, mi preko zime kupimo mozda neki potrosan deo .. Lanac i lancanike, promenimo ulje, ulje u viljuskama ok, stavimo koju novu nalepnicu itd .. A oni? Oni uzmu par motora pa ih cerupaju Ja sam jedini uzeo da nešto radim na motoru od svih afrikanaca na forumu! OD SVIH! Menjaža karika... moš' mislit' ... A teneraši? C,c,c,c.... tjuti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 4, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, ti si izvan konkurencije, kad se samo setim da si zimus na -10 stepeni Celzijusovih zapucao iz Su do Bg-a Morao je neko da nam pokaže šta je to u tom v-twin motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 4, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi, da kojim nesrećnim slučajem imam teneru, daaaaaaaaaaaaaavno bi jednostavno CRKLA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 4, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Kao što sam več pisao o kapljanju ulja negde oko startera, prošle subote otišao sam do Portoroža i primetio sam, da mi ulje kaplje jače i češče. To mi je bilo dosta, da sam ga vozio odmah kod mehaničara. Zamjenio je " semering " na prvom zubčaniku i danas sam napravio preko 400km in motor je suv i sve bez problema! Reči jednog teneraša, još kaže da je zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 4, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A ta tenera je hvaljena kao EXTRA, nikad bila van asfalta, malo prešla, blablabla.... i?? CVRC, ode tamo neki semering.... a i ulje mu troši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Octobar 4, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jageru, ti si izvan konkurencije, kad se samo setim da si zimus na -10 stepeni Celzijusovih zapucao iz Su do Bg-a Morao je neko da nam pokaže šta je to u tom v-twin motoru. da, baš nam je pokazao šta je u tom motoru... karike, klipovi.. šta ti je Afrika, jednu zimu vožena kao Super Tenera i eno je na reanimaciji... :P ovo već postaje tradicija, a malo se napoblači ili zaladni pun forum afrikanaca Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 6, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Konačno jedna iskrena izjava http://forum.bjbiker...je/page__st__80 post 85 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zli 412 Napisano Octobar 6, 2011 Svrati ponekad, 474 postova Lokacija: Finger deep within the borderline. Motocikl: Yamaha FZS 1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Ako treba da prvo vozim Afriku twin ili Transalp onda bolje da idem peške te starudije mi ne trebaju... le-le Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 6, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kada Tenera nije poznata širem auditorijumu. Pitam se zbog čega, možda je već otišla u zaborav? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1397 Napisano Octobar 7, 2011 Drug član, 1941 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Otvorio sam temu u moto opremi ali ko nije video evo ovde. Obraiti paznju na cenu. Sad il nikad http://www.louis.de/_40db4963d49346b6547b4962e597fe2952/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=832&list_total=33&anzeige=0&page=3&artnr_gr=215651 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikka 431 Napisano Octobar 8, 2011 In Mud We Trust, 1918 postova Lokacija: BGD Motocikl: 950ADV Prijavi odgovor kao problematičan XLV RD01 :D 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 8, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan E taj se model pokazao kao najbolji 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 8, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i taj model će u drugoj oduvati te vaše kangrbe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Octobar 8, 2011 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Otvorio sam temu u moto opremi ali ko nije video evo ovde. Obraiti paznju na cenu. Sad il nikad http://www.louis.de/_40db4963d49346b6547b4962e597fe2952/index.php?topic=artnr_gr&article_context=detail&grwgr=150&wgr=832&list_total=33&anzeige=0&page=3&artnr_gr=215651 stvarno su ok cene, zex beshe nosi ovo? kako se pokazala? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 8, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Odlicno se pokazala, u ovom poslednjem okrsaju sa kombijem je malo stradala pa sam porucio novu... ocekujem da mi stigne u narednih par dana.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 8, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo da prijavim da se kolega Afrikanac (Dane@) javio, u Kapadokiji je, obisao je skoro ceo Iran, vraca se u toku sledece nedelje, sve je proslo perfektno .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...