gosa 553 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan a sto se Daneta tiče on je van svake kategorije Naravno da je van svake kategorije kada vozi Africu A sta vas dvojica lelemuda imate protiv Kosjerica? Nemamo nishta protiv Kosjerica .. Nego se tih 140 km nekako uklapa u "domete" vasih fantasticnih motora .. protiv kosjerica nista, samo sam naveo kosjeric kao mesto do kojeg vi mozete da dobacite uz nadljudske napore i to ne uvek Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Aham.. nego jeste li konzervirali motore..? ajde, vreme je.. garaza vas zove 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Aham.. nego jeste li konzervirali motore..? ajde, vreme je.. garaza vas zove ta ajte molim vas, pa mi tek sada krecemo da se vozimo, a ne ko vi, raspale vam se te kofe, porucujete od mucenog sumara delove ko besni, uhapsice ga na granici kada se pojavi sa svim onim sto ste trazili da vam donese Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 1, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Aham.. nego jeste li konzervirali motore..? ajde, vreme je.. garaza vas zove ta ajte molim vas, pa mi tek sada krecemo da se vozimo, a ne ko vi, raspale vam se te kofe, porucujete od mucenog sumara delove ko besni, uhapsice ga na granici kada se pojavi sa svim onim sto ste trazili da vam donese Imam utisak da ce se i carina sazaliti na tuznu pricu o sudbini vlasnika ST . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne trazim sad postove kolege Jagera I da ne pravdam Zex-a koji se skrsio pa mu trebaju vile i nesto plastika.. ali GENERALNU jos niko od nas nije radio p.s. javlja mi se sledeci post.. ali on je presao 500.000km a vi sa tim tarabama nikad necete.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Da ne trazim sad postove kolege Jagera I da ne pravdam Zex-a koji se skrsio pa mu trebaju vile i nesto plastika.. ali GENERALNU jos niko od nas nije radio p.s. javlja mi se sledeci post.. ali on je presao 500.000km a vi sa tim tarabama nikad necete.. vidim da ti je zadrhtala ruka dok si kucao nule pa si napisao dve vise 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Aham.. nego jeste li konzervirali motore..? ajde, vreme je.. garaza vas zove ta ajte molim vas, pa mi tek sada krecemo da se vozimo, a ne ko vi, raspale vam se te kofe, porucujete od mucenog sumara delove ko besni, uhapsice ga na granici kada se pojavi sa svim onim sto ste trazili da vam donese Imam utisak da ce se i carina sazaliti na tuznu pricu o sudbini vlasnika ST . ne znam kolika je carina na otpad i kako se to carini, kao reporomaterijal? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Octobar 1, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan a bre moras li sve da citiras? pa jasno je kome se obracas ako postujes ispod Jager.. jel stigose karike i ostale pizdarije za nepokvarljivi motor? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 1, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Aham.. nego jeste li konzervirali motore..? ajde, vreme je.. garaza vas zove ta ajte molim vas, pa mi tek sada krecemo da se vozimo, a ne ko vi, raspale vam se te kofe, porucujete od mucenog sumara delove ko besni, uhapsice ga na granici kada se pojavi sa svim onim sto ste trazili da vam donese Imam utisak da ce se i carina sazaliti na tuznu pricu o sudbini vlasnika ST . ne znam kolika je carina na otpad i kako se to carini, kao reporomaterijal? Nesto kao nizerazrdna roba siroke potrosnje ...jeftiniji papir za WC . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 1, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je u stvari Chuck Norris! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 1, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je u stvari Chuck Norris! Neizmerno mi je drago da je makar jedan od vas progledao ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 1, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je u stvari Chuck Norris! vidis da znas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Octobar 1, 2011 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vi verovatno jos uvek verujete u deda Mraza!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Octobar 1, 2011 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Vi verovatno jos uvek verujete u deda Mraza!? Ne , ne ... to ste vi verovali kada ste placali to sto vozite ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 2, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan sta ces, kad su naivni! isto tako su poverovali i onom ciki kad im je rekao da podju sa njim iza coska i da ce da im da bonu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Octobar 2, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Afrika je u stvari Chuck Norris! Gresis .. Afrika je dobar motocikl // a bicikl je bicikl .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Octobar 2, 2011 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Африка је Америка! И то северна и јужна у пакету! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1419 Napisano Octobar 2, 2011 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ako su delovi za ST jeftini kao sto vi kazete da vas pitam jel to dobro ili ne? Jager se hvali da mu motor radi momak koji je sredivao motore na Romaniacs-u a njegovo sokocalo ne moze da popravi mesec dana! Ja verujem da je majstor odlican ali nije ni on carobnjak da od onog napravi motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Octobar 2, 2011 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ja verujem da je majstor odlican ali nije ni on carobnjak da od onog napravi motor Haaaa, ne bi im ni Gandalf i Merlin zajedno napravili od "onoga" motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Octobar 2, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Delovi još uvek stižu. Nije tek tako lako naći delove za motor koji se generalno ne kvari. Zato su takvi delovi em teško nabavljivi, em skupi k'o otrov. Lako je vama za te vaše kanturine, delova ima u svakoj trafici i koštaju par dinara.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Octobar 2, 2011 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Delovi još uvek stižu. Nije tek tako lako naći delove za motor koji se generalno ne kvari. Zato su takvi delovi em teško nabavljivi, em skupi k'o otrov. Lako je vama za te vaše kanturine, delova ima u svakoj trafici i koštaju par dinara.... nije to zato,nego zato sto se ta taraba od motora stalno kvari pa se delovi za at kupuju na kilo,i tovare u slepere i prodaju vozacima afrike na kante i kutije..e zato ih nema, a za st ima kolko oces al ih retko ko kupuje,nema potrebu za delovima,nekvari se,delovi pravljeni,stoje sad po budzacima,daju se i na poklon,al nema ko da ih uzne,nije valjda lud ko vozac afrike da ih gomila bespotrebno kad ni posle 100.000km nista ne crkava... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 2, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Delovi još uvek stižu. Nije tek tako lako naći delove za motor koji se generalno ne kvari. Zato su takvi delovi em teško nabavljivi, em skupi k'o otrov. Lako je vama za te vaše kanturine, delova ima u svakoj trafici i koštaju par dinara.... nije to zato,nego zato sto se ta taraba od motora stalno kvari pa se delovi za at kupuju na kilo,i tovare u slepere i prodaju vozacima afrike na kante i kutije..e zato ih nema, a za st ima kolko oces al ih retko ko kupuje,nema potrebu za delovima,nekvari se,delovi pravljeni,stoje sad po budzacima,daju se i na poklon,al nema ko da ih uzne,nije valjda lud ko vozac afrike da ih gomila bespotrebno kad ni posle 100.000km nista ne crkava... Uh, teške reči jednog majstora. Moram dobro da razmislim šta vozim, a shodno tome, bejaše nekad tema na ovom forumu, "Sve Africe u oglase", mislim da je vreme da postavimo novu, "Sve ST u oglase". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Octobar 2, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Delovi još uvek stižu. Nije tek tako lako naći delove za motor koji se generalno ne kvari. Zato su takvi delovi em teško nabavljivi, em skupi k'o otrov. Lako je vama za te vaše kanturine, delova ima u svakoj trafici i koštaju par dinara.... nije to zato,nego zato sto se ta taraba od motora stalno kvari pa se delovi za at kupuju na kilo,i tovare u slepere i prodaju vozacima afrike na kante i kutije..e zato ih nema, a za st ima kolko oces al ih retko ko kupuje,nema potrebu za delovima,nekvari se,delovi pravljeni,stoje sad po budzacima,daju se i na poklon,al nema ko da ih uzne,nije valjda lud ko vozac afrike da ih gomila bespotrebno kad ni posle 100.000km nista ne crkava... Uh, teške reči jednog majstora. Moram dobro da razmislim šta vozim, a shodno tome, bejaše nekad tema na ovom forumu, "Sve Africe u oglase", mislim da je vreme da postavimo novu, "Sve ST u oglase". pusti coveka, vidis da sebi radi antireklamu, ni jedan majstor iole strucan i koji drzi do ugleda ne bi ni pomislio, a kamoli napisao ili rekao da je ST dobar motor, cak ni da je motor uopste 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Octobar 2, 2011 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Tu je u pitanju majstorska sujeta, nema para od Afrikanaca, pa udri po njima da se sve puši. A ceni on i ova naša sokoćala, al neće javno da se izjavi o tome. Tako Boki? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1419 Napisano Octobar 2, 2011 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Lako je vama za te vaše kanturine, delova ima u svakoj trafici i koštaju par dinara.... Puu, greskom sam ti dao plus umesto da citiram Nego niste odgovorili jel ovo boldovano plus ili minus za ST? Mozda ja pogresno razmisljam pa ovo gore vidim kao pozitivnu stranu ST. Nego oce li ''motor'' biti gotov do sledece sezone? Pocinjem da sumnjam da ti je motor kod majstora. Mozda je konzerviran do proleca? Kad razmislim i nije afrika za ovo vreme. Vec su temperature manje od 15c. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...