vlajko 2670 Napisano Avgust 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Tu je pao sistem eliminacije..i napadnit je najveci moguci problem..A za to je trebalo 1,5 minuta..a Popsi je bio sa kravatom i kosuljicom..i zurio je na vazan poslovni sastanak..a dao bi mi i svecice covek..fala bogu..tako mi radimo dok umemo i znamo..a onda kod majstora kad zapne.. Zapelo je..pa uz razne preporuke zavrsih kod Zareta..Tu su bile neke afrike..par komada i ostala sitna buranija..kao i bmw oldtajmer sa francuskim tablicama.. Udavih coveka..raskumbusasmo je i posle ciscenja karbova..opet ista stvar i dijagnoza Zaretova: emulzione tube..koje su u nemackoj manje od 20e..a ovde ih nema a kostaju 43.. Dr Bokilic..kaze stavi druge svece.. to nisam stigao..ali je cika Rajko isproveravao Joskine carolije..i sve je ok 14.23V Uglavnom nervozno radi na leru..i oce da drma na malim obrtajima..sto mi ide na qrac.. eto vam chamugani sladite se mojim mukama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ko se bude time sladio, nije čovek i kolega. Nego, da nisi radio sinhronizaciju karbova? Imam neke vibracije između 5-6000rpm kada je stisnem, pa sam pomislio da je to u pitanju. Ako jesi, gde da idem, kome da se obratim? P.S. Radujem se Kepijadi, nadam se da ideš i da si se odlučio na onaj teški off road koji toliko pominju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kaya 730 Napisano Avgust 12, 2010 Detoksifikovan, 214 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: TDM 900 - 2002. Prijavi odgovor kao problematičan Ta afrika koju gosn. Vlajko pominje je bila na redovnom servisu posto je u poslendjih 20 dana presla preko 6000km...samo da se zna ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ma i krampon gume sam spremio..a obuka uzaput Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ta afrika koju gosn. Vlajko pominje je bila na redovnom servisu posto je u poslendjih 20 dana presla preko 6000km...samo da se zna ... jel redovan zbog tih 20 dana il zbog kilometraže ;D ;D ;D a za višak snage u motoru videće te kolko je nebitno kad nas pojuri mečka na Kepijadi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se ne sekiram za taj slučaj, meni je Vlajko obećao da će da mi ustupi probe radi svoju makinu. HEHE. Nadam se Vlajko da si rešio probleme da me ne stigne ta mečka koju Popsy pominje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan vi sporiji vežbajte kući raširiš ruke i kažeš " a tu si " ;D ;D ;D to samo kad se "trevite" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na savetima, ako Tenera izda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Eto! ;D Ko ima manjka konjova..moze se obuciti u ovom klipetu ;D @acimobg dok nesto ne probas..nemoz ni da znas sta je bolje..brze..lepse.. ;D Moze i sutra da izmenjamo motorine..Ali bogami bice ti krivo i shvatices koliko si se zahebao..pare nisu vazne.. ide ko mecava..ali na leru mi se ne svidja sklad klepetanja..Uvo mi je osetljivo na ritam Ali to sve prestaje kad zavrnes gas..pa jurcas polako O Zextrime vrati se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Avgust 12, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... na leru mi se ne svidja sklad klepetanja..Uvo mi je osetljivo na ritam A da ti kažem na šta ti se uvo naviklo? Ma znaš ti to i sam! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, rado ali mi je makina u Čačku, malo je ćale voza dok ja ne uzmem dozvolu. Onda je opet kod mene, pa se dogovaramo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 12, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan A da ti kažem na šta ti se uvo naviklo? Ma znaš ti to i sam! ;D Hondaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan I bre.. Znam ja sta valja..nesekirajte se.. Hondaaaa a i kad tresnes u rupu sa onom aluminijumskom nitovanom felnom.. moz' samo da nemas kamen u bubrezima i poremecenu kruznicu... Acimo povedin ti calca na Kepijadu u Kepojebinu a ko ce da vozi..dogovorite se.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ćalac ima neko kinesko sokoćalo Ejeul 150ccm, pa od kada je seo na kontinent, ne vraća ključeve. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa i ja da sam ti Cale..isto bi uradio.. a ti da pevas na 150cca..dok ga ne prodas i kupis ST D) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Avgust 12, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Da znaš da si u pravu, dobra je priprema sa kinezom od 150ccm za teneru. Skoro su isti. Kopije i jedan i drugi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Ej ljudi ....ako napravim kombinaciju sa Kočom Matorim...i uzmem TA..mogu li da se malo kuckam u ovoj temi...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Avgust 12, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Nisi dorastao.. Fali ti 150 cca i oznaka AT oli ST D) Ali u svakom slucajnu doOO neces vise voziti golaca?..jesi to od mene video? Brate, mora da se skida plastika da se proveri ulje..razmisli.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 12, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Ej ljudi ....ako napravim kombinaciju sa Kočom Matorim...i uzmem TA..mogu li da se malo kuckam u ovoj temi...... A-a! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Snaći ću se nekako...nisu te plastike neko čudo...i da golać ako složim kockice ostaje do daljnjeg ...pa gde da nadjem motor koji troši 3.5-4 litre... progledajte mi kroz felne za tih 150ccm..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 12, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Snaći ću se nekako...nisu te plastike neko čudo...i da golać ako složim kockice ostaje do daljnjeg ...pa gde da nadjem motor koji troši 3.5-4 litre... progledajte mi kroz felne za tih 150ccm..... Hmmm... ok, ok.... Posto je bas taj TA u pitanju.... Ipak, to je Afrikicin mladji brat, pa moze.... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Nadooooo... šta bi sa greb-greb.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nadalina 883 Napisano Avgust 12, 2010 Malo Zlo, 753 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan Nadooooo... šta bi sa greb-greb.... Sutra ujutru... Danas, prespavala... ;D A, zamisli da me potrefi... pa da uzmem pare... Pa onda, ti uzmi Kochin TA... A ja... ja cu onda Afrikicu, burazeru... A sebi, TA.... Uh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan66 126 Napisano Avgust 12, 2010 Svrati ponekad, 331 postova Lokacija: Beograd -Kaludjerica Motocikl: H H-Crni Prijavi odgovor kao problematičan Nadooooo... šta bi sa greb-greb.... Sutra ujutru... Danas, prespavala... ;D Ako ogrebeš...pravo kod čika Koče... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Avgust 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ej ljudi ....ako napravim kombinaciju sa Kočom Matorim...i uzmem TA..mogu li da se malo kuckam u ovoj temi...... naravno da možeš, pošto je Kočin TA najbrži u Srbiji i definitivno bolji od pola AT ovde ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...