Popsy 2907 Napisano April 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro. Hocemo li se mi vozati ove godine ;D ;D Ako moze jedna rundava i ćumbava iz ovoga spota i , da stavimo napred da plasi medjede. pa mogli bi ;D ;D ;D nego sam da kažem da osim malim egipćanima što traže novac na semaforima još jedna populacija misli da je Afrika Twin mnogo lepši motor od Super Tenere evo da ne bude da lažem ja nek jimmy kaže ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro. Hocemo li se mi vozati ove godine ;D ;D Ako moze jedna rundava i ćumbava iz ovoga spota i , da stavimo napred da plasi medjede. pa mogli bi ;D ;D ;D nego sam da kažem da osim malim egipćanima što traže novac na semaforima još jedna populacija misli da je Afrika Twin mnogo lepši motor od Super Tenere evo da ne bude da lažem ja nek jimmy kaže ;D ;D ;D to samo govori da i oni imaju vise ukusa i stila od vas Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro. Hocemo li se mi vozati ove godine ;D ;D Ako moze jedna rundava i ćumbava iz ovoga spota i , da stavimo napred da plasi medjede. pa mogli bi ;D ;D ;D nego sam da kažem da osim malim egipćanima što traže novac na semaforima još jedna populacija misli da je Afrika Twin mnogo lepši motor od Super Tenere evo da ne bude da lažem ja nek jimmy kaže ;D ;D ;D to samo govori da i oni imaju vise ukusa i stila od vas a ne pitaš se koja je to još jedna populacija ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Dobro jutro. Hocemo li se mi vozati ove godine ;D ;D Ako moze jedna rundava i ćumbava iz ovoga spota i , da stavimo napred da plasi medjede. pa mogli bi ;D ;D ;D nego sam da kažem da osim malim egipćanima što traže novac na semaforima još jedna populacija misli da je Afrika Twin mnogo lepši motor od Super Tenere evo da ne bude da lažem ja nek jimmy kaže ;D ;D ;D to samo govori da i oni imaju vise ukusa i stila od vas a ne pitaš se koja je to još jedna populacija ;D ;D ;D ;D ;D znam koja, zato i kazem da imaju vise stila i ukusa od vas ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Bravo, Popsy!! Divan putopis, uživao sam čitajući! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 9, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kako da vam covek ulepsa dan smehom kada ga sretnete na ulici ,prosto 2 reci >Super Kofa< Toliko o mocnoj tarabi,za ove sto kao ili slabije vide covek je izbacio sediste i stavio kesu sa djubretom ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo za zapisnik u pitanju je obična Tenera a ne Super Tenera a najzanimljivije je što je zaista udobno ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 9, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan E,- ja sam sebi ulepsao dan ;D Ovakvi se prizori ne vidjaju svaki dan Pogledajte samo te iglice,kako su lepe.Tacno mame da se pocnu trositi ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 9, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan I zadnja Dunlop trailmax. Prednja + zadnja 17020 din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 9, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Uh,zaj..sam se ;D Postavio sam dva puta prednju.No nema veze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano April 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan lepo izgleda, slatko da je voziš, nego jel imaju unutrašnju ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 9, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ih pitao,ali cu pitati.Trebalo bi da imaju,ili da mogu da nabave. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6129 Napisano April 9, 2010 Svakom po zasluzi, 12439 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Odlični opanci Sutra da ih provozaš do amo i da častiš ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Da časti, nego kako? ;D I pored toga što je dao malo bogatstvo za njih .... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 9, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan pa opet su jeftinije nego registracija a duze traju neg ista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
joska 63 Napisano April 9, 2010 I=U/R, 2061 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Transalp `97 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako kod koga ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A ja pomislio Joska kupio ST sa novim gumama ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kako kod koga ;D Pa to... pola sezone i ajd' zdravo. Na Hondi je bar tako. Na Yamahama bi to trajaloooooooo... deceniju. Toliko km i prelaze ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano April 9, 2010 Enduraš, 6396 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa opet su jeftinije nego registracija a duze traju neg ista Uh kad to tako kazes srce me zaboli, juce dao te pare za registraciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 9, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan koliko? edit: sazno sam cenu trenutne cene na http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Info_za_registraciju valja su tacne Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A ja pomislio Joska kupio ST sa novim gumama ;D ;D ;D ;D ;D Ne, nego će da kupi kantu od rotaxa i onda da misli kako juri 25km/h brže nego što zapravo ide? ;D Eeeeeee, moj Neske... Zato tebi taj špajz od motora "ide 100 na sat" ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan A ja pomislio Joska kupio ST sa novim gumama ;D ;D ;D ;D ;D Ne, nego će da kupi kantu od rotaxa i onda da misli kako juri 25km/h brže nego što zapravo ide? ;D Eeeeeee, moj Neske... Zato tebi taj špajz od motora "ide 100 na sat" ;D ;D ;D Meni brze ne treba ;D Danas ga Bokilic nastelovao, sredio karbove, proverio ventile, prede ko macan i trosi ispod 5 . Nego, oces mi das svaju jedan krug Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano April 9, 2010 Enduraš, 6396 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan koliko? edit: sazno sam cenu trenutne cene na http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Info_za_registraciju valja su tacne 16800 din za XL-a 84god. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 9, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan koliko? edit: sazno sam cenu trenutne cene na http://www.registracija-vozila.rs/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=Info_za_registraciju valja su tacne 16800 din za XL-a 84god. :o :o :o :o :o Ja dao 17.400 doduse nova tablica i saobracajna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano April 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nego, oces mi das svaju jedan krug E, ako to od mene zavisi, vozi je brate dok joj radilica ne prolupa ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...