gosa 553 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan E afrikanci hvalite se da vozite motore za put oko sveta a niko se od vas ne prijavi za voznju do Kuline. Da vam nije mnogo tih 250km ;D ? Vazno je da Popsy dolazi na SUPER TENERI ! Aca-pn se ne racuna zato sto se prikljucuje u Paracinu. pusti kulinu, ajde do nordkapp-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 31, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan E afrikanci hvalite se da vozite motore za put oko sveta a niko se od vas ne prijavi za voznju do Kuline. Da vam nije mnogo tih 250km ;D ? Vazno je da Popsy dolazi na SUPER TENERI ! Aca-pn se ne racuna zato sto se prikljucuje u Paracinu. Ko se bre ne racuna, e za ovo cu zainat da odem da Bg-a da bi krenuo sa njima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Afrika paprika trafika tralalala.hahahahaahha kako li vas ne mrzi vise .Janko ,Gosa ,Jager moj drug Aca ( aj njemu cu oprostim dao mi da probam afriu da vidim kolko je to djubre,ziv sam se usro).Imam jedan predlog za sve vas...A DA ORGANIZUJETE IZBOR ZA MIS AFRIKA ..buahahahahhabuahahahaha. Ma brate kad vas sve vidim gospodu sta pisete nista mi nije tesko hehehe Gde je Popsy gospodin sa cekicom :P ;D ;D Nisam ja gospodin za tebe druže, JA SAM ZA TEBE DRUG GOSPODINE!!! ;D ;D ;D ;D ;D Evo sad se parkirah... ceo dan testiram gumu ;D ;D ;D ne mož čovek ni da se vozi, čim mala kišica ili olujica i svi afrikanci za računarima ;D ;D ;D Koju si testirao to,prednju unutrasnju ;D ;D Ili mozda amortizer sto ti cika Arakis podmazao kad si bio kod njega Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E afrikanci hvalite se da vozite motore za put oko sveta a niko se od vas ne prijavi za voznju do Kuline. Da vam nije mnogo tih 250km ;D ? Vazno je da Popsy dolazi na SUPER TENERI ! Aca-pn se ne racuna zato sto se prikljucuje u Paracinu. pusti kulinu, ajde do nordkapp-a Ponesi samo sintisajzer Yamaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan tesko da do granice mogu da dobace ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan E afrikanci hvalite se da vozite motore za put oko sveta a niko se od vas ne prijavi za voznju do Kuline. Da vam nije mnogo tih 250km ;D ? Vazno je da Popsy dolazi na SUPER TENERI ! Aca-pn se ne racuna zato sto se prikljucuje u Paracinu. pusti kulinu, ajde do nordkapp-a Ponesi samo sintisajzer Yamaha Cak i taj sinti ST lepse zvuci od bilo koje Honde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Mart 31, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E afrikanci hvalite se da vozite motore za put oko sveta a niko se od vas ne prijavi za voznju do Kuline. Da vam nije mnogo tih 250km ;D ? Vazno je da Popsy dolazi na SUPER TENERI ! Aca-pn se ne racuna zato sto se prikljucuje u Paracinu. pusti kulinu, ajde do nordkapp-a Ponesi samo sintisajzer Yamaha Cak i taj sinti ST lepse zvuci od bilo koje Honde Pa mogli bi reci da skvice a ne da zvuce STovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan E moj sinko, a sta ima lepse cuti na svetu od Yamahinog zvuka i zene kako stenje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 31, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan E moj sinko, a sta ima lepse cuti na svetu od Yamahinog zvuka i zene kako stenje ;D za zenu se slazem, a za ST kod doktora pod hitno, nesto ti nije u redu sa sluhom ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E cale cale ajde da ti mases sa lepezom a ja da ti pokazem kako se cuje ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 1, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan E cale cale ajde da ti mases sa lepezom a ja da ti pokazem kako se cuje ;D ;D ;D Hehehehe, moj sinovac, davno je cale slusao te zvuke ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 1, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan E cale cale ajde da ti mases sa lepezom a ja da ti pokazem kako se cuje ;D ;D ;D Hehehehe, moj sinovac, davno je cale slusao te zvuke ;D i rado ih se seca ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 1, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan E cale cale ajde da ti mases sa lepezom a ja da ti pokazem kako se cuje ;D ;D ;D Hehehehe, moj sinovac, davno je cale slusao te zvuke ;D i rado ih se seca ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D I corava koka ubode neko zrnce ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E cale cale ajde da ti mases sa lepezom a ja da ti pokazem kako se cuje ;D ;D ;D Hehehehe, moj sinovac, davno je cale slusao te zvuke ;D i rado ih se seca ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Prosle godine zamalo a ove nikako ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano April 1, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahahaaaaaaa, a vi to cicu malo ...... more bez starca nema udarca! Nego sinovac, jesi li gledao ti kad matora ovnina skoci na dvisku ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano April 1, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahahaaaaaaa, a vi to cicu malo ...... more bez starca nema udarca! Nego sinovac, jesi li gledao ti kad matora ovnina skoci na dvisku ;D Ne,ajde sad nam objasni kolektore ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1438 Napisano April 2, 2010 Drug član, 1953 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Pa de ste bre afrikanci? Idete sutra par kilometra do Sremcice a pripreme vam traju nedelju dana ;D . Ajde danju verovatno sredjujete motore da mogu da se voze ali i nocu ste poceli da lezete ranije da imate snage za voznju sutra ;D Upoznao sam Acu-pn danas. Dobar momak iako vozi afriku. Cudno ??? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano April 2, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan volim i ja vas ;D ;D ;D Ovaj dan ce tenerasi da upisu u anale svog postojanja, prvi put u zivotu su bili brojcano (i samo brojcano) nadmocniji od afrikanaca. I ja ne mogu da vam opisem to ushicenje zbog tog dogadjaja ;D Jos uvek me boli glava od skripanja jednog motora, pogodite kog Popsy je bio na visini zadatka, nije mu se pokvarila tenera ni jednom, sem sto skici ispod njega, kofer ne moze da otvori jer mu se zaglavio cekic unutra pa je sve vreme kukao "kako sad da sipam ulje, pokvarice mi se motor" ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano April 3, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je akcija u Kulini je uspela .istina bilo je velikog zakasnjenja u dolasku....jbg do Paracina pa i nekako od Paracina nikako ,brate cim se prikljucila afrika odma pocelo soliranje.... epilog je da su kasnili na dogovoreno mesto 2 sata i sve to zbog afrike.predlozicu organizatorima za reli da oforme posebnu afriicku sekciju i oni ima da krecu pre svake etape 3 sata.Znaci afrikaneri sutra ustajanje u 3 ujutru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 3, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ajmo po pustinje da si vozimo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 3, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan evo , evo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano April 4, 2010 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hristos Voskrese Braco i Poznanici!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano April 4, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1174 Napisano April 4, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Gde su slike od sinoc...... Joska .......ajde postavljaj ne mogu da se suzdrzim od smeha...... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano April 4, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan goso jel to neka nova Afrika sa KTM maskama mozda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...