jager 3446 Napisano Mart 22, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ... crash barove moram pod hitno staviti Pod hitno da se javiš Scubi Da ne bude posle preskupo krpljenje i farbanje plastika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Cisto me nesto zanima tezina prazne afrike i ST al precizno zna li ko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BRACO 3327 Napisano Mart 22, 2010 Pobjednik motogp kladionice 4X, 5460 postova Lokacija: Sokolac RS Motocikl: s.f. fzr1000 crf450r cbr600rr shadow Prijavi odgovor kao problematičan Tu negdje oko 400-450 kg bez tecnosti ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 22, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Cisto me nesto zanima tezina prazne afrike i ST al precizno zna li ko. Sto, da neces da ih nosis na ledjima ? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Cisto me nesto zanima tezina prazne afrike i ST al precizno zna li ko. Sto, da neces da ih nosis na ledjima ? ;D Ne bez zezanja kolko ima afrika 250 kg ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Mart 22, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bikez.com/motorcycles/honda_xrv_africa_twin_2000.php Dry weight: 208.0 kg (458.6 pounds) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan rd 03 je valjda oko 185 kg? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan rd 03 je valjda oko 185 kg? Ne ,ima 150 kg pa XT 660 R JE 178 prazna a afrika mora da je 230-240 kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan rd 03 je valjda oko 185 kg? Ne ,ima 150 kg pa XT 660 R JE 178 prazna a afrika mora da je 230-240 kg. koliko ima to tvoje sokoćalo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 22, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan džaba su se trudili japanci da uštede koje kilo kad je meni samo u koferu +20kg što od alata za afrike što od sendviča za drugare i mene... plus mojih +50kg u odnosu na normalnog... i eto ;D ;D ;D bitno da mi bar ne fali snage u motoru ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 22, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan rd 03 je valjda oko 185 kg? Ne ,ima 150 kg pa XT 660 R JE 178 prazna a afrika mora da je 230-240 kg. 230 kg je sa svim tecnostima, punim rezervoarom i koferima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan rd 03 je valjda oko 185 kg? Ne ,ima 150 kg pa XT 660 R JE 178 prazna a afrika mora da je 230-240 kg. koliko ima to tvoje sokoćalo? 200 kila Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan verovatno lazu ;D http://www.bikez.com/motorcycles/honda_xrv_650_africa_twin_1988.php Physical measures Weight incl. oil, gas, etc: 220.0 kg (485.0 pounds) - 24 lit gorivo - 3 lit ulja - voda? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 22, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam da su i ovi lazovi ;D http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_xrv650.htm Dry-Weight 185 Kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan cuo sam da su i ovi lazovi ;D http://www.motorcyclespecs.co.za/model/Honda/honda_xrv650.htm Dry-Weight 185 Kg to znaci suva,bez tecnosti,goriva ulja,vode,,, al i to je tesko ko babina sisa na nekom ozbiljnijem terenu,a i da su dodali jos 30kg,nebi mogla da ide,i ovako se vuce po putu sa svojih bednih tricavih 50ks,,, :) taraba najobicnija,,, :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3288 Napisano Mart 22, 2010 ЗЕЉКАМП, 1823 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na prvom linku je sa dodatnom opremom, ova Jimmy-eva je gola, zato je i laksa. :D Kad smo vec kod opreme, Jimmy baci pogled na boju zadnjih nosaca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan džaba su se trudili japanci da uštede koje kilo kad je meni samo u koferu +20kg što od alata za afrike što od sendviča za drugare i mene... plus mojih +50kg u odnosu na normalnog... i eto ;D ;D ;D bitno da mi bar ne fali snage u motoru ;D ;D ;D Koji alat ??? ???, mislis te gurtne ili trake za one tvoje kofere na crash baru ;D Ma bato pa reci da nosis i kantu od 20lit ulja za tebe i tvoje drugare sa ST da dolivate usput te kofe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 22, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan sa gorivom 24l ,vodom 2l,i uljem 2.5l to je 29l,i 185kg..to je oko 215kg odnosno kao Super Taraba bez tecnosti ,i sa svojih 58ks sije je na svakom terenu,osim na auto putu.Hteli vi to da priznate ili ne,to je tako,a da istina boli i to znamo ;D I za maj smo pripremili vozilo za izvlacenje yamaha iz blata,tako da ne morate da se sekirate ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan samo se vi zanosite sa tim vasim tarabama..... :D :D :Dah da,zaboravih da pitam,jel vam radile danas te tarabe,evo kao neki ovde sto ih nedeljom popravljaju a cute ovde,kao nije im nista,a ono..... :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Mart 22, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan sa gorivom 24l ,vodom 2l,i uljem 2.5l to je 29l,i 185kg..to je oko 215kg odnosno kao Super Taraba bez tecnosti ,i sa svojih 58ks sije je na svakom terenu,osim na auto putu.Hteli vi to da priznate ili ne,to je tako,a da istina boli i to znamo ;D I za maj smo pripremili vozilo za izvlacenje yamaha iz blata,tako da ne morate da se sekirate ;D ma ne boli nas vec vas cim se tolko javljate sa tim africkim tarabama,da je bolji motor nebi mu dali ime po kontinentu koji je poznat po gladnim ljudima,i nerazvijenosti,mada ustvari kad bolje razmislis posto je i pafrika nerazvijena za tih 20ks,zato je i dobila to ime,,sva je neuhranjena :D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Janko.BG 5 Napisano Mart 22, 2010 Svrati ponekad, 222 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Ma bolje i tako al ide i nestaje ;D Znas ono kad 2ica sa S.Tarabama se sretnu nepitaju jedan drugoga >gde si ,sta se radi ,ocemo na voznju < nego brate jel imas Ulja da mi pozajmis da dolijem fali mi ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan toliko je losa da je dan danas voze na relijima i takmicenjima, sto se za ST ne moze reci , nju ni pre 20 godnisu koristili u takve svrhe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 22, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan toliko je losa da je dan danas voze na relijima i takmicenjima, sto se za ST ne moze reci , nju ni pre 20 godnisu koristili u takve svrhe ;D Da uopste je nisu koristili samo je njena terenska varijanta slucajno pobedila 8 puta ne reliju Pariz -Dakar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6429 Napisano Mart 22, 2010 Enduraš, 6393 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Daleko je ta reli verzija od ove ulicne, sem imena, dva tocka i dva cilindra imaju malo toga zajdnickog. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jimmy 327 Napisano Mart 22, 2010 Balkan Hard Enduro, 600 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sherco SER 300 Factory, Beta 300RR, Husqvarna Te300i Prijavi odgovor kao problematičan Znas ono kad 2ica sa S.Tarabama se sretnu nepitaju jedan drugoga >gde si ,sta se radi ,ocemo na voznju < nego brate jel imas Ulja da mi pozajmis da dolijem fali mi ;D ;D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...