Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 8, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Super Tenere + 1 Pa to treba da se zalije.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 995 Napisano Mart 8, 2010 Ol' dirty bastard, 633 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: Yamaha Prijavi odgovor kao problematičan Zaliveno,nema brines Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa mi se nešto ne sećamo da je zaliveno.... ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Super Tenere + 1 Pa to treba da se zalije.. jel od muke? posto ne vidim razlog za veselje ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan HAHHAHHA AHAHA!!! Eeeeeeee Goso, KRALJU! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan bio na sajmu i kupio, doduse, ktm-ovu jaknu race comp 10 za 200e, iz nekog razloga su spustili cene, pa ako nekog zanima nek pozuri dok ima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan HAHHAHHA AHAHA!!! Eeeeeeee Goso, KRALJU! ;D sta cu, kada su tenerasi ne iscrpan izvor inspiracije ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva jakna, sutra ću PO GUMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! TKC 80. Odlučio sam. I tačka. I baš me briga koliko će da traju. ;D Moramo da oderemo ove teneraše KO JARCE u maju... a za to zadovoljstvo vredi kupiti gume ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan bolje uzmi neke koje će da ti traju duže, jel odraćemo vas i ovako i onako... ako uzmeš neke "putne" imaš prostor za vađenje ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva jakna, sutra ću PO GUMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!! TKC 80. Odlučio sam. I tačka. I baš me briga koliko će da traju. ;D Moramo da oderemo ove teneraše KO JARCE u maju... a za to zadovoljstvo vredi kupiti gume ;D posteno bi bilo da vozimo na felnama, a mogli bi i svaku drugu zicu da skinemo, onda bi imali nekakve sanse, gume su ti 150 e, tkc80, gledao sam ih danas i kupicu par posle sajma Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan bolje uzmi neke koje će da ti traju duže... Ma jok. TKC i tačka Pa makar 2 para izlizao ove sezone ;D A što savetuješ putne gume, Popsy? Prpa te vata, a? ;D posteno bi bilo da vozimo na felnama, a mogli bi i svaku drugu zicu da skinemo, onda bi imali nekakve sanse, .... ma i to što kažeš... ;D gume su ti 150 e, tkc80 Pa ne bi trebalo, bemliga, nisu valjda skuplje na sajmu nego u redovnoj prodaji? Evo cena sa sajta: 130/80-17 8.690,- din 90/90-21 5.630,- din A gde je još sajamski popust?? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan bolje uzmi neke koje će da ti traju duže... Ma jok. TKC i tačka Pa makar 2 para izlizao ove sezone ;D A što savetuješ putne gume, Popsy? Prpa te vata, a? ;D posteno bi bilo da vozimo na felnama, a mogli bi i svaku drugu zicu da skinemo, onda bi imali nekakve sanse, .... ma i to što kažeš... ;D gume su ti 150 e, tkc80 Pa ne bi trebalo, bemliga, nisu valjda skuplje na sajmu nego u redovnoj prodaji? Evo cena sa sajta: 130/80-17 8.690,- din 90/90-21 5.630,- din A gde je još sajamski popust?? ;D ocigledno da nema, bio na njihovom standu, nemaju za prodaju, samo izlozene i rekao mi je da se javim posle sajma, mislim da je zadnja 9000 din, a prednja 6000, idem sutra ponovo pa cu da proverim tacno koliko su, ali mislim da mi je rekao 150e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ooooooooo pa da ih nabijem na kolac onda.... Da ja bolje u NS svratim po gume? (usput mi je svakako ;D ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan u bg-u ih sigurno neces kupiti, ali dodji svakako na sajam, ako te ne mrzi, barem na kafu ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan bio na sajmu i kupio, doduse, ktm-ovu jaknu Ne kiti se tudjim perjem ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 9, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa vidiš da su na sajmu velike firme KTM, HD, Yamaha... a neke onde & BMWovi ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pfffffff... jak taj sajam kad nema Honde i BMW-a .... Samo nesretna Yamaha izlaže svoje šklopocije ;D A novu Teneru garant nisu od sramote ni smeli izložiti... JAAAaaaaaaaaaoOOOO ... LUZERI!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Pfffffff... jak taj sajam kad nema Honde i BMW-a .... Samo nesretna Yamaha izlaže svoje šklopocije ;D A novu Teneru garant nisu od sramote ni smeli izložiti... JAAAaaaaaaaaaoOOOO ... LUZERI!!! ;D ne kapiraju da kada nema nista novo da se pokaze, nema svrhe ni izlagati stare stvari, tako rade ozbiljne firme, za razliku od ovih pred bankrotom koje na sve nacine pokusavaju da nesto i prodaju da se izvuku iz cabra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Mart 9, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma da.... a toliko im je KRŠ ta nova Tenera, da ne smeju da je daju ljudima na test vožnju, već kao fol, prodaja samo preko interneta.... JAAaaAAOooooOO... LUZERI... uvaljulju krševe na neviđeno.... Ali jbg, kad samo tako i mogu da ih prodaju. ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ko o cemu baba o ustipcima ;D . Pa jel vam toliko promenila zivot ta nova ST da samo o njoj pricate? Nego jedan od vas nosi bmw odelo, jedan ktm jaknu. Jel vas to sramota marke vaseg motora ili je neostvarena zelja u pitanju? PS Ne bi se zacudio da jedan od vas dodje u full kozi na okrsaju ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan toliko o novoj teneri ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Ko o cemu baba o ustipcima ;D . Pa jel vam toliko promenila zivot ta nova ST da samo o njoj pricate? Nego jedan od vas nosi bmw odelo, jedan ktm jaknu. Jel vas to sramota marke vaseg motora ili je neostvarena zelja u pitanju? PS Ne bi se zacudio da jedan od vas dodje u full kozi na okrsaju ;D ;D honda se skoncentrisala na pravljenje motora, a posto yamahi to ne ide, oni moraju da se bakcu sa krpama i ja to pozdravljam, svako treba da se bavi onim u cemu je dobar, a meni je zao da krljam opremu koju imam pa ko velim, jeftinije mi je da razjebem ovu jaknu nego onu ixs sto imam i koristim kada idem na put ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7925 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan 130/80-17 pa ja to ni na bajs ne bi stavljao a kamoli na motor.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1435 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 1952 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ja da im pogledam u podrumu. Mozda pase neka od stare bicikle ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Mart 9, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan pa ti ni nemas motor da bi stavio tu gumu ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...