aca-pn 6306 Napisano Mart 1, 2010 Enduraš, 6363 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Vama je izgleda skidanje bocne plastike pola motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 1, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ponecu i ja koji regler,kod tenere se bas lako menja ;D kod nas se bar lako menja, kod Afrike mora da se pola motora rastavi ;D ;D ;D Ako treba znam ja da je rastavljam i sastavljam , Jagerovu sam vise puta rastavio na samo JEDNOM putovanju-bolje reci puticu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Ponecu i ja koji regler,kod tenere se bas lako menja ;D kod nas se bar lako menja, kod Afrike mora da se pola motora rastavi ;D ;D ;D Ako treba znam ja da je rastavljam i sastavljam , Jagerovu sam vise puta rastavio na samo JEDNOM putovanju-bolje reci puticu..... Evo ga pravedan sudija . Ni po babu ni po stricevima. To mi se svidja. Izgleda da nam je najbolji potez do sad sto su nam BMW-dzije sudije. Jager ako demantuje ovo dobija zuti karton ;D Dozks za ovo imas pravo da prvi secnes pragnje i to deo koji sam izaberes za tebe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Mart 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa oni ni svoja sokocala ne mogu da poprave... morali bi svi zajedno da ih cekamo... Pitaj Dzoksa sto je svaki cas kod Joske! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1387 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1929 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nego Lalajko oces ti u sudije do okrsaja ? Ti si mi nekako pravedan cak iako si afrikanac trenutno ;D ;D Izgleda da je tebi sudjen BMW. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan nasao sam nesto i neznam koji je motocikl na slici!! pomagajte?!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6100 Napisano Mart 1, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan pa bmw vidis valjda ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 1, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pa oni ni svoja sokocala ne mogu da poprave... morali bi svi zajedno da ih cekamo... Pitaj Dzoksa sto je svaki cas kod Joske! ja ću ti kažem zašto... zbog kobasica, kulena, šunkica... još nisam čuo da je neko bio kod Joške a da se nije omastio ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Mart 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan ja ću ti kažem zašto... zbog kobasica, kulena, šunkica... još nisam čuo da je neko bio kod Joške a da se nije omastio ;D ;D ;D Mislis da time placa radove koje mu Joska izvodi? Moguce, moguce... to mi nije palo na pamet. Zna i Joska sta valja! Nego Lalajko oces ti u sudije do okrsaja ? Ti si mi nekako pravedan cak iako si afrikanac trenutno ;D ;D Izgleda da je tebi sudjen BMW. Kopam rukama i nogama ali do jula nista. Tada se situacija menja iz osnova Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ja ću ti kažem zašto... zbog kobasica, kulena, šunkica... još nisam čuo da je neko bio kod Joške a da se nije omastio ;D ;D ;D Kopam rukama i nogama ali do jula nista. Tada se situacija menja iz osnova Ne brini se Laki docicemo svi tad da sahranimo afriku kako joj dolikuje :-\ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano Mart 1, 2010 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini se Laki docicemo svi tad da sahranimo afriku kako joj dolikuje :-\ Na sahranu moje Afrike vi mozete da dodjete samo pesice Dotle ce vam igrackice pocrkati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 1, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne brini se Laki docicemo svi tad da sahranimo afriku kako joj dolikuje :-\ Na sahranu moje Afrike vi mozete da dodjete samo pesice Dotle ce vam igrackice pocrkati. Ako treba i peske cemo doci!!!! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Mart 1, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ma da bre... Posto je kraj svega 2012 god, i sve ce biti izbrisano sa ove planete, negde oko 15miliona godina kasnije kad se opet bude razvila homonoidna rasa, iskopace tvoju Afriku koja je bila sahranjena ispod zemlje i ustanovice da je ona i dalje u besprekornom stanju.. ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 1, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Pa oni ni svoja sokocala ne mogu da poprave... morali bi svi zajedno da ih cekamo... Pitaj Dzoksa sto je svaki cas kod Joske! To sto sam ja kod Joske to je samo upgade BMW-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ponecu i ja koji regler,kod tenere se bas lako menja ;D kod nas se bar lako menja, kod Afrike mora da se pola motora rastavi ;D ;D ;D Pa to kod Afrike NE CRKAVA kao kod tih vaših kanturina.... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 1, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ponecu i ja koji regler,kod tenere se bas lako menja ;D kod nas se bar lako menja, kod Afrike mora da se pola motora rastavi ;D ;D ;D Pa to kod Afrike NE CRKAVA kao kod tih vaših kanturina.... ;D ;D Ja se samo pitam ima li na toj tvojoj serpi ista ispravno sem Joskinih uredjaja?!?! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 1, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aaaaa... pa svi Joškini uredjaji kod mene su samo dodatna oprema... LED migavci, novi automat za migavce, motogadget itditd... Ništa nije MORALO... ali je trebalo ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 2, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan : a regler ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 2, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ih, regler.... Pa NIJE BIO CRKAO! Eno živ Joška može da potvrdi ;D .... davao je malo manju voltažu od one koju sam ja hteo, pa samo ga samo zato zamenuli,. Fabrički je i posle 20 godina radio kako treba. Davao je nešto malo ispod 14V i otišao je u penziju. NIJE CRKO već smo ga penzionisali..... e to je razlika i to samo takva!!! ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 2, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ih, regler.... Pa NIJE BIO CRKAO! Eno živ Joška može da potvrdi ;D .... davao je malo manju voltažu od one koju sam ja hteo, pa samo ga samo zato zamenuli,. Fabrički je i posle 20 godina radio kako treba. Davao je nešto malo ispod 14V i otišao je u penziju. NIJE CRKO već smo ga penzionisali..... e to je razlika i to samo takva!!! ;D ;D ;D Hahahaha ovo mi se msvidja ...kod afrike NE CRKAVAJU DELOVI NEGO IDU U PENZIJU EHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHE. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Mart 2, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ih, regler.... Pa NIJE BIO CRKAO! Eno živ Joška može da potvrdi ;D .... davao je malo manju voltažu od one koju sam ja hteo, pa samo ga samo zato zamenuli,. Fabrički je i posle 20 godina radio kako treba. Davao je nešto malo ispod 14V i otišao je u penziju. NIJE CRKO već smo ga penzionisali..... e to je razlika i to samo takva!!! ;D ;D ;D Hahahaha ovo mi se msvidja ...kod afrike NE CRKAVAJU DELOVI NEGO IDU U PENZIJU EHEHEHEHEHEHEHEHHEHEHEHE. ...samo jos da priznaju da su im i serpe za peniziju i sve ce biti u redu!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Mart 2, 2010 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Ih, regler.... Pa NIJE BIO CRKAO! Eno živ Joška može da potvrdi ;D .... davao je malo manju voltažu od one koju sam ja hteo, pa samo ga samo zato zamenuli,. Fabrički je i posle 20 godina radio kako treba. Davao je nešto malo ispod 14V i otišao je u penziju. NIJE CRKO već smo ga penzionisali..... e to je razlika i to samo takva!!! ;D ;D ;D To se sad tako kaze : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan NIJE CRKO već smo ga penzionisali..... ;D ;D ;D To se sad tako kaze : To je sad MODERNO Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7916 Napisano Mart 2, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Podigli se Afrikanci "kao" na visi stepen kulture i postovanju prema svom motoru.. pa ne kazu crko/umro nego "penzionisan" hehe a jesu likovi.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...