gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Nije kanturina, postuj nase drugare iako oni nas ne postuju (ni ja nebi kad bi imao slabiji motor ) oni imaju.. hm.. da kazemo *solidni motori.. veca kolicina rdje ne znaci da je solidniji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7944 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan O kojoj rdji pricamo? Nama samo malo oprugice skripaju, ali to s razlogom da vas nerviramo.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan O kojoj rdji pricamo? Nama samo malo oprugice skripaju, ali to s razlogom da vas nerviramo.. ajde, junaci, na leto da se organizujemo i da odemo do rumunije, zelim da odvozam transfagarasan, valjda do tamo mozete da dobacite, a i ne treba nesto previse para ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7944 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi pre na neko more da se provozamo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7944 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Tenere obozavaju slanu vodu. Popsi jedva izvadio svoju iz vode, vole motori da se brckaju pa to ti je.. dok ne vices nece da izadju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan ljudi da se razumemo :BMW1: ZAKON !!!!!!!!!!!!! Jel' sad treba urednička opomena?? :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Tenere obozavaju slanu vodu. Popsi jedva izvadio svoju iz vode, vole motori da se brckaju pa to ti je.. dok ne vices nece da izadju. Braaaaateeeeeeeee.... ko zlatni retriveri. Zlatni, od korozije... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 11, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan ajde, junaci, na leto da se organizujemo i da odemo do rumunije, zelim da odvozam transfagarasan, valjda do tamo mozete da dobacite, a i ne treba nesto previse para ? Moze brate.. nego daleko je leto..ako ti tek tad planiras da sednes na tu turatek tarabu.. Ja za vikend negde odo sa super tarabom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7944 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja pazario nov akumulator u luis pre neki dan za ne daj boze. Ovaj stari cele prosle zime mi stajao u ledenoj garazi, ali cele godine ko mina palio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan ajde, junaci, na leto da se organizujemo i da odemo do rumunije, zelim da odvozam transfagarasan, valjda do tamo mozete da dobacite, a i ne treba nesto previse para ? Moze brate.. nego daleko je leto..ako ti tek tad planiras da sednes na tu turatek tarabu.. Ja za vikend negde odo sa super tarabom kako kome, ja u maju odoh u tursku, siriju, jordan...., na turatek tarabi, zvao bih i vas, ali ne bih da vas dovodim u neprijatnu situaciju, da morate da smisljate izgovore sto necete da idete Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Januar 11, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa mongolijom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gvozden 591 Napisano Januar 11, 2011 drrmrr, 761 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: projekat rinfuz ;) Prijavi odgovor kao problematičan Taj trafa..kako li vec tamo ja idem 100%. A za ostalo mogu samo na plejbek. Doduse valjda cu iskombinovati neku ragu do tad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7944 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Brate ludi smo za tim talibanskim zemljama. Ja sam pre za Valenciju, Palma de Majorka, Maroko... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shejtan 378 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 1893 postova Lokacija: NBGD Motocikl: XRV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Šta bi sa mongolijom? Ne moze da nadje jos jednog Mongola za put :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Brate ludi smo za tim talibanskim zemljama. Ja sam pre za Valenciju, Palma de Majorka, Maroko... Gile, nemaš pojma. Nije valjda da ti je zanimljivije ići po asfaltu i odsedati u hotelima sa 5 zvezdica?! Prašina, makadam, šator i konzerve su doživljaj. Sve ostalo je kesa. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Januar 11, 2011 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan A cime ce da ode u tu prasinu i makadam ? Ja kako znam, avioni do tamo ne voze, morace da kupi neki motor koji izdrzava takav put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan A cime ce da ode u tu prasinu i makadam ? Hehehe... i to što kažeš! Voze do Alpa, očigledno, ali dalje ne! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7944 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Hm hm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gile, da treba da odem do Alpa, PUŠKOM me ne bi uterali u avion.... eeee, pa da, ni ne znaš ti šta propuštaš, jbg... Da imaš pravi motor, plakao bi sada. Vidiš, nije ni tako loše imatu tu ST... "IGNORANCE IS BLESSING" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6434 Napisano Januar 11, 2011 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Gile, vidi da nabavis do proleca neki motor kome ne otpada rep posle prve rupe, pa da idemo u voznju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7944 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan ono je bio krater a ne rupa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde, adje, Gile.... izgovori, izgovori... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7944 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Cuti kad bolje razmislim mogao sam i da poginem :'( Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Januar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad imaš motor za asfalt. Čim vidiš rupu, pomišljaš na ginjenje.... c,c,c,c... :D :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7944 Napisano Januar 11, 2011 Drug član, 2473 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Hm ne bi reko, vozio sam kao po asfaltu u tome je greska.. 110km/h + uvala = SRANJE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...