bigbad86 825 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan ahm da al su zato vrlo tražene ;D ;D ;D Bar imaju motor sa unutrasnjim sagorevanjem a ne zice i cekice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 27, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Spozdrav Mile ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bigbad86 825 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2285 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda Sevenfifty Prijavi odgovor kao problematičan iako vozim motor od 300kg i naslabijim kocnicama u celoj moto industriji, do sad sreca je na mojoj strani ali neznam za kolko jos dugo. Tenerasi samo je pitanje vremena ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Septembar 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si mile,ovo je jedina tema gde se redovno ismejem i gde niko nikoga ne shvata ozbiljno (posebno ove jadnicke sto voze afrike i tvrde da voze motore) :D :D :D Ti da ćutiš. Do god ti u profilu ne bude stajao jedan od dva pomenuta modela u naslovu teme. A POGOTOVO dok ti stoji eMZe! ;D Da se ne znamo, rekao bih da imaš 90 godina i da voziš motor iz "momačkih dana" ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan u pravu si mile,ovo je jedina tema gde se redovno ismejem i gde niko nikoga ne shvata ozbiljno (posebno ove jadnicke sto voze afrike i tvrde da voze motore) :D :D :D Ti da ćutiš. Do god ti u profilu ne bude stajao jedan od dva pomenuta modela u naslovu teme. A POGOTOVO dok ti stoji eMZe! ;D Da se ne znamo, rekao bih da imaš 90 godina i da voziš motor iz "momačkih dana" ;D ;D to je motor iz tvojih momackih dana,jel se secas pre koliko vekova je to bilo????? :D :D :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Septembar 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad ko ga vozi? Ja ili TI? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DEJAN ZEMUNAC 9 Napisano Septembar 27, 2010 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan Pa sad ko ga vozi? Ja ili TI? ;D ja vozim,da li ce te trafike da se voze za 70 godina videcemo,ovo cudo jos uvek ide i ici ce! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3447 Napisano Septembar 27, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ništa se ti ne boj. Voziće se ;D Inače... tek sada videh: http://www.yamaharobotics.com/ Šta li će sve da smisle, kad već motore ne znaju da prave... ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 27, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Auu Jager ala tu je shuknuo ;D Da si doneo vajkrem, karavan i one kobaje... A MunZetu da si doneo 2 retrovizora..tamo je to dzabe.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6105 Napisano Septembar 27, 2010 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan kolko vidim i honda se prebacila na robote http://world.honda.com/ASIMO/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan a sta ce mu retrovizori? od one dimcine i onako ne vidi nista ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan kako sam glup, pa nema na sta opancice da okaci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan kolko vidim i honda se prebacila na robote http://world.honda.com/ASIMO/ Ovar robot bar liči na nešto. Kupiću si robota da mi sve rabota dok se uživamo ja i moja africa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ponoćni jahač 1913 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 981 postova Lokacija: Sombor Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan Volko dokonjaka nema ni u Afriki! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1592 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2044 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Nemate vi brige Tenerasi. Kome jos treba klavijatura s tri pedale? ;D Pa MENI treba. Imam vec jednu i to bas yamahu ali ne bih se bunio da imam jos jednu ;D Negde sam i slike kacio. Goso@ meni su opanci na retrovizoru a vama afrikancima su na zalost jos na nogama ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Vi što se stidite porekla i što vam tuđe g... lepše smrdi, kuš. Opanci su nošeni kada su ostali bosi hodali. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1592 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2044 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan To za opanke je bio kulturan nacin da vam kazem nesto drugo ;D a nikako podsmevanje zemljoradnicima seljacima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: 1090R, XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan AAAAAA, misliš odbija Supera da ore njive pa si okačio opanke o retrovizor. Pa tako reci. Neka doći ću ja uskoro da ti pripremim zemlju za jesenju setvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan Nemate vi brige Tenerasi. Kome jos treba klavijatura s tri pedale? ;D Pa MENI treba. Imam vec jednu i to bas yamahu ali ne bih se bunio da imam jos jednu ;D Negde sam i slike kacio. Goso@ meni su opanci na retrovizoru a vama afrikancima su na zalost jos na nogama ;D a sta fali opancima? stidis se nacionalne obuce? sram te bilo! ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, ktm, cb750 boldor, dylan Prijavi odgovor kao problematičan nabili nike na noge, a zaboravili da izvade praziluk iz dupeta ;D ;D ;D nego, kako vas ne zulja dok pokusavate da vozite? ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čeh 1009 Napisano Septembar 27, 2010 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XLV 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vi što se stidite porekla i što vam tuđe g... lepše smrdi, kuš. Opanci su nošeni kada su ostali bosi hodali. I viljuška, i viljuška! http://www.youtube.com/watch?v=EJiMHIN3YBc&p=4214217F81B899D5&playnext=1&index=55 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4469 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko - pozdrav i tebi. ST & AT danas vam je utorak tj. krcma balanserovo pa bi mogli uživo nastaviti sa razgovorom ( nadjebavanjem ) neko bi to mogao malo i snimiti pa klipic na forum mada je i ovako ok. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Septembar 28, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pedja je vrlo neozbiljan..silji ga na Vlasini, pusta bradu i .. Danas gulash..a ja sam mu odavno govorio da stavi veb kameru.. online Balansero.. pa da se sprdamo sa ostatkom sveta ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4469 Napisano Septembar 28, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan što je najbitnije košta malo. ajde Vlajko nagovori ga na to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1320 Napisano Septembar 29, 2010 UruK Hai, 2092 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Golf II 4x4 Africki san! ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...