Jump to content

Moto Zajednica

Super Tenere VS. Africa Twin

Recommended Posts

• Drug član, 1531 postova
  • Motocikl: XRV 750, TZR 125

Opet rekla kazala. Skoro sam kupio Hondin primerak poljoprivredne mehanizacije za 1500E. Od tada pratim ovu temu i pitam se da li sam mogao bolje? Subjektivno mišljenje da je AT lepši u par detalja od ST.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Drug član, 2479 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

Neznam, ali afrika mog komsije koja je istog godista kao i moja super tenera je igracka i krntija u odnosu na ovo moje..  :-\

a neznam sta se desavalo sa nekim afrika na okrsaju, poceli su da skidaju plastike kako bi smanjili tezinu i dobili na brzinu  :P

post-5448-12879091122666_thumb.jpg

Josh oni sundjeri sto furate po tabli kao iz proslog veka kad su ljudi terali kocije ma imaju to sundjerche da obrisu znoj kad zaglibe negde..

alo prijatelju ogledaj se malo, vidi, sve fino kulturno kod nas  ;)

T4fAx_dsc01668d.jpg

Meni se lično ne sviđa ta tvoja kombinacija boja, ali mi se ne sviđa ni moja, pa to rešavam preko zime farbanjem, a za cajgere i onaj džek za upaljač + od mene. Ostalo me više interesuje. Mašina, prenos, kočnice... Koji je bolji? Gledao sam na nekim testovima, rezultati su  + - 5% razlike. Zašto onda tvrdite da je ovaj bolji i obrnuto?

Citiraj

Meni se lično ne sviđa ta tvoja kombinacija boja, ali mi se ne sviđa ni moja, pa to rešavam preko zime farbanjem, a za cajgere i onaj džek za upaljač + od mene. Ostalo me više interesuje. Mašina, prenos, kočnice... Koji je bolji? Gledao sam na nekim testovima, rezultati su  + - 5% razlike. Zašto onda tvrdite da je ovaj bolji i obrnuto?

I sta to mene briga sto se to tebi ne svidja?  :P

Dzabe gledash papire, ajmo do Vladivostoka da se provozamo pa ce vidimo sta i kako..  ;)

Imaš priliku da na kepijadi pokažeš svoje asove, a to što si se uvredio zbog mog mišljenja i ne daje neku sliku  o tebi za početak druženja.

Ja se druze nisam uvredio. ja ti iznosim moje misljenje o tvom misljenju koje iznosish ti prema mom motoru koje mene uopste ne interesuje, ja mogu moj motor i u roze i lila boju da ga farbam, i da ga mazem sa govna i tudje misljenje me uopste ne zanima dokle god se meni svidja kako izgleda moj motor. Kada mi se vise nebude svideo izgled mog motora, ja cu tebe rado pitati za savet ako hoces da ga podelis samnom.  :)

Afrika is only good da se ide snju na livade da beremo flowers on the hill by kepas wookojebina  ;D

Imamo u ponudi trojke, sedmice i devetke, leve i desne, jeftine a puno drva troše, kao i Vaše ST.

P:S: Jeb...ti neću smeti sada da se pojavim negde na skupovima, ubiće me Gile.

Opušteno čika Aćime nisam sklon nasilju jedino te mogu zdravstveno ugroziti ako mi gutaš izduvne gasove dok očajnicki juriš iza..

Elem vi Beogradjani stvarno ne shvatate neke stvari, mi malogradjani (nebeogradjani) koristimo ove motore na mnogo tezi nacin, mnogo ih vise forsiramo od vas svadnevnom upotrebom. Primera radi ja da bih stigao do prodavnice koja je udaljena 300m od kuce napravim bar 3-4km off rouda i duplo vise asfalta, pri cemu moje selo je nalik voznji na kamikazu, veliki nagibi pri kojima motor pokazuje svoju moc ne opravdava greske po krivinama.

Pa zasto je AcaPn prodao svoju kamilu ljudi moji.. video je da vise ne odgovara njegovim zahtevima i potrebama, jednostavno slab je to motor sa prevelikom kilazom, prodao to ko covek i sada vozi pravonamenski motor/i.

• Çelebi, 2415 postova
  • Motocikl: Imam
  Citiraj

Ima da ti zavrne slavinicu..pa ces da vidis muke slatke..

Šta su radili Afrikanci i Teneraši u Kotlini? Zavrtali slavinice  ;D ;D ;D

Druže, ja nisam beograđanin, već sam iz jednog sela kod Čačka. Silom prilika sam došao u BG pre 14 god u srednju školu i kasnije fax pa ostao da radim. Nemam tu privilegiju da vozam off svaki dan, ali, poznaje me grana svaka Moravskih vrbaka. Aca PN nije zbog toga prodao svoju Africu, već je to objasnio u nekoj temi.

• Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova
  • Motocikl: HTZ 750

Jujujujuju al se rasplamsalo ovde  ;D ;D ;D nego bože zdravlja da se svi vidimo na Kepijadi (nezvaničan naziv Kepojebina  ;D )

• Enduraš, 6409 postova
  • Motocikl: CRF300L
  Citiraj

Opušteno čika Aćime nisam sklon nasilju jedino te mogu zdravstveno ugroziti ako mi gutaš izduvne gasove dok očajnicki juriš iza..

Elem vi Beogradjani stvarno ne shvatate neke stvari, mi malogradjani (nebeogradjani) koristimo ove motore na mnogo tezi nacin, mnogo ih vise forsiramo od vas svadnevnom upotrebom. Primera radi ja da bih stigao do prodavnice koja je udaljena 300m od kuce napravim bar 3-4km off rouda i duplo vise asfalta, pri cemu moje selo je nalik voznji na kamikazu, veliki nagibi pri kojima motor pokazuje svoju moc ne opravdava greske po krivinama.

Pa zasto je AcaPn prodao svoju kamilu ljudi moji.. video je da vise ne odgovara njegovim zahtevima i potrebama, jednostavno slab je to motor sa prevelikom kilazom, prodao to ko covek i sada vozi pravonamenski motor/i.

Eto i ti si kupio motor od 250kg da bi isao do prodavnice ? To si mogao i skuterom, izdrzao bi sigurno :) Mada je ST taman tu negde po kvalitetu kao kineski skuter :)  Afrike se ipak kupuju za nesto drugo, za PUTOVANJA i voznju "sipas benzin i ne mislis".

Moze i tenerom da se putuje, ali to je vise putovanje "sipas benzin i mislis kad treba da dolijes ulje i kad ce da se pokvari nesto od struje na putu" :P

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja