PedjaR 70 Napisano Maj 14, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan sto se tice davanja krvi, ja bih rado davao ali ne smem je nisam zavrsio ispitivanja... a da ne radim dosao bih radi druzenja i da vidim koliko ce Afrika biti sem Jagerove... pitacu mamu da me pusti da dodjem sa afrikom ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Dragi moji Teneraši, Kad već vi ne vozite te vaše šklopocije, da vam malo mi afrosi koji se vozimo po belom svetu izadjemo u susret i ublažimo vam boli sa par fotografija, slikanih danas popodne oko 17h u Budimpešti ;D Prve dve su sa pumpe "negde usput" i kiše (daaaaaaaa, mi vozimo i kada pada! ;D ) a ostale su sa vrha budimpeštanske stare tvrdjave. Poslednja fotka prikazuje konzumiranje zasluženog sladoleda u Solvadkertu. ;D NAJ sladoled na kugli zemaljskoj! Eto... samo da znate ko če da "dere jarca" tamo 28-og .. hehe ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 14, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I umalo da zaboravim... sad je 00:36, ustajanje je u 05:00, pa pravac Beograd, na DDK. Po kiši, najverovatnije. NEMOJ DA JE NEKO propustio da dodje jer mu tenera nije upalila i mrzelo ga je da je dogura po pljusku!!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 14, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan samo ti kreni, pa ako negde zaglaviš zovi da dođemo po tebe ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djokic 939 Napisano Maj 15, 2010 Ol' dirty bastard, 607 postova Lokacija: Zvezdan Motocikl: TDM Prijavi odgovor kao problematičan Na trecoj slici,slikana je tvrdjava ili But & Guzz? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene bi bilo sramota da vozim tu kanturinu po EU ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Mene bi bilo sramota da vozim tu kanturinu po EU ;D da ne bude ne sporazuma, pricas o BMW-u? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Maj 15, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan na M1 - nacionalnoj tv madjarske je bio snimak Jagera sa tvrdjave uz komentar: STA SE JOS VOZI U SRBIJI ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan na M1 - nacionalnoj tv madjarske je bio snimak Jagera sa tvrdjave uz komentar: STA SE JOS VOZI U SRBIJI ;D ;D ;D a mogli bi da naprave prilog i o vama STA SE NEKADA VOZILO U SRBIJI ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Mene bi bilo sramota da vozim tu kanturinu po EU ;D da ne bude ne sporazuma, pricas o BMW-u? ;D Gledaj sta je lepota, sa njim i u Bekingemsku palatu na caj kod kraljice ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Mene bi bilo sramota da vozim tu kanturinu po EU ;D da ne bude ne sporazuma, pricas o BMW-u? ;D Gledaj sta je lepota, sa njim i u Bekingemsku palatu na caj kod kraljice ;D pa, nije da nisi u pravu, dizajn je iz peioda kada je ona bila mlada, sigurno bi joj se svideo ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano Maj 15, 2010 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan ;D ;D ;D a da vi znate kako su te vase Afrike neuracunjive... Jager dosao iz Madjarske do BG sa motorom ali nazad mora autobusom ;D ;D ;D bar da je trazio dao bi mu ja moju Teneru da se ne lomi po busevma ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Maj 15, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Bolje covek da ide autobusom, nego da gura Teneru. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1726 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1473 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan @ Janko BG Odgovor na odgovor od 08.05.2010. pa ja i ne teram AT, tako da tih problema i nemam. A i resenje #2 postoji u nekom od mdjuh kasnijih postova. Nista licno. Veliki POZZZ!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj sta je lepota, sa njim i u Bekingemsku palatu na caj kod kraljice ;D Ajde bre, Neske, to čudo izgleda k'o propali prototip fabrike bicikala iz južnog Konga... OVAKO treba da izgleda motor, KRALJICA JE STIGLA KUĆIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan OVAKO treba da izgleda motor, KRALJICA JE STIGLA KUĆIIIIIIIIIIIIIIiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! alll da jeste,motor je VRH! e tek sto ima zvuuuuuuuuuuuuuk k k k k! neka te sluzi druze mnogo kilometara!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan @Jager uskoro ces i ovaj novi Scubi da "uvalis" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, moj Neske, dzaba sad ljubomora ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Neške 30 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 1898 postova Lokacija: Sumadija GM Motocikl: BMW F650 Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam ti na novoj makini, da te vecno sluzi! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Maj 15, 2010 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije što je sad moja, ali je STVARNO lepa Mamu joj neregistrovanu, sad ću neko vreme samo da je gledam u garaži Ali dobro, proći će i to... ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PeterPan 357 Napisano Maj 15, 2010 ,, 1032 postova Prijavi odgovor kao problematičan Africa u Visnjicevoj? :o Jager, Africa je ko lutka! Dupe da ti utrne na njoj! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Maj 15, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam !!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 15, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam!!! ;D ...samo otpasce ti te nalepnice kad Tenere prozvizde pored tebe 28.05.!!!! ;D ;D ;D ;D ;D Da te srecno i dugo sluzi!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Maj 15, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom da ti je Afrika mnogooooooooooo kilometara da je voziš a malo da je guraš nego da registruješ ti to i da dođeš da je zalijemo, bolje će da radi ;D ;D ;D ;D ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Maj 15, 2010 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan ...nego danas na DDK bilo je vise trafikanaca nego trafika, neki od njih su pobegli bez javljanja jer su dosli kolima, trolejbusima, busevima....malo kise je cudo!!! ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...