perlx 531 Napisano Februar 11, 2014 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Svi oni imaju dugmence Pokvario si forum Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Februar 11, 2014 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Bice ti jasno posle druge kurble Kurble? Koje kurble? Ima ovo cudo i dugmence pored desne rucice BTW, nevezano za ovu zajebanciju... Nestaju mi teme iz "Moj sadrzaj" jedna po jedna. Sada mi je nestala i ova tema. Hitmane, ima li neke sanse da se ovo resi?! Pracenje foruma ovako postaje stvarno nezanimljivo, majke mi... Nije mi jasno o kakvom praćenju se govori? Nešto kao da "bukmarkuješ" temu ili? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Februar 12, 2014 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan BTW, nevezano za ovu zajebanciju... Nestaju mi teme iz "Moj sadrzaj" jedna po jedna. Sada mi je nestala i ova tema. Hitmane, ima li neke sanse da se ovo resi?! Pracenje foruma ovako postaje stvarno nezanimljivo, majke mi... Zaboravih da ti odgovorim prosli put kada si pitao istu stvar. Ovo je odgovor za tebe. To je neki bug sa postojecom verzijom softvera foruma. Dok se ne upgrade-ujemo, sa tim moramo da zivimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 12, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Al ste se slizali...ovde se vise ne zna ko sta vozi, i ko koga trpa sa i bez vazelina :lol: . Gejevi jedni 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Februar 12, 2014 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Ponavljaci iz zadnje klupe tisina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 12, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ga ovaj Perlix, dotako 2m offa ii odma mu m*da porasla! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2454 Napisano Februar 12, 2014 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Al ste se slizali...ovde se vise ne zna ko sta vozi, i ko koga trpa sa i bez vazelina :lol: . Gejevi jedni Vlado vidim baratas teminologijom, a za one kojima to malo teze ide da jos jednom ponovimo, gej je seksualno opredeljenje, a peder karakterna osobina. Glede toga nama kevu jeba onih 80 posto pedera sa kojima se susrecemo na svakom koraku.!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perlx 531 Napisano Februar 13, 2014 festina lente, 749 postova Lokacija: Beograd Motocikl: XRV Prijavi odgovor kao problematičan Vidi ga ovaj Perlix, dotako 2m offa ii odma mu m*da porasla! Hoces reci prisao offu na 2m 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 13, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dajte bre neki predlog gde cemo za Dan Super Tenerasa? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 13, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek možemo u okrug Kepojebina.. kunt Milogošće ili već.. samo ti dođi pederčino jedna I bolje ugradi pomoćne točkiće jer si zaboravio da voziš I kad smo već kod narandžastih prebega..posetio sam to leglo.. i moram priznati da su mi se svidela dva ktm proizvoda.. nandžaraste gumene pecaroške čizme..samo nereče mi bradati prodavac fabuloznu cenu.. zato ih i ne fotkah..ali ovaj toster prosto moram imati..pa makar se i ženio zbog toga 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Februar 13, 2014 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Posle prošlogodišnjeg Levačkog relija 2013, MC Balcan Boy organizuje Golijski reli 2014. PLAN RELIJA: 1. dan, subota 24.maj 2014. 10h - Polazak ispred Aqua parka, Jagodina - Vožnja na relaciji Paraćin, Poajate, Kruševac, Aleksandrovac……… (kraci odmor), - Aleksandrovac, Jošanička Banja, Brvenik, Rudno (Golija). - Smeštaj u brvnarama u etno domaćinstvu Šekler - Ručak u restoranu domaće kuhinje - Obilazak Golije i druženje 2. dan, nedelja 25. maj 2014. 10h - Doručak u restoranu - Vožnja na relaciji Rudno, Ušće, Ivanjica…….(kraći odmor i druženje sa braćom iz Ivanjice) - Ivanjica, Požega, Čačak, Kragujevac, Jagodina - Defile kroz Jagodinu Vožnja će biti duga: I dana – oko 200km, II dana – oko 260km Prijave se primaju najkasnije do 24.04.2014. zbog rezervacije smeštaja na Goliji. Kotizacija za reli iznosi 2.000,00 dinara i obuhvata: - ručak na Goliji u Etno restoranu, - prenoćište u brvnarama - doručak na Goliji u Etno restoranu, - osvežavajuće napitke tokom odmora majcu Golijskog relija 2014 Informacije i prijave: tel. +381 65 20 31 300 (Saša) Facebook stranica Golijski reli 2014 https://www.facebook.com/events/518203398300295/?ref=notif¬if_t=plan_user_invited 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 13, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan - predlog U petak uvece 7-og marta svi idemo na mrdaonicu sa Vlajkom , da vidimo kakvi se ritmovi tamo prate .... pa u narandzastu jazbinu, da vidimo te interesantne novitete ....pa u neki konak na pijanku , da docekamo dan afrikanaca i da im kupimo cvece ...pa tek onda . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 13, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu da organizujem zurku 07.03. u Narandzastoj jazbini, za Dan STenerasa i Afrikanaca! :D Svi ostali su dobro dosli! Mozemo iz Narandzastog staba pravo na voznju ujutro, da zvanicno otvorimo sezonu grupne voznje!!! Mozemo prema Obrenovcu pa odatle da se uvatimo prvog makadama, potoka, sume, blata prema Divcibarama... Oni koji ne mogu (VladaSD ) po blatu, nek nastave asfaltom... Eto predloga! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 13, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Evo ja cu da organizujem zurku 07.03. u Narandzastoj jazbini, za Dan STenerasa i Afrikanaca! :D Svi ostali su dobro dosli! Mozemo iz Narandzastog staba pravo na voznju ujutro, da zvanicno otvorimo sezonu grupne voznje!!! Mozemo prema Obrenovcu pa odatle da se uvatimo prvog makadama, potoka, sume, blata prema Divcibarama... Oni koji ne mogu (VladaSD ) po blatu, nek nastave asfaltom... Eto predloga! Iskopace tebe Bili, kad - tad.....ili u prevodu "kupice Vlada gume sa kramponima" . Pored vec uobicajenog, neslaganja sa Zex-ovim konstatacijama i komentarima , moram da priznam da mi se svidja njegov predlog, pa makar isao od Obrenovca do Divcibara , asfaltom . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 13, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Vlado... osecanja su obostrana!!! :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 13, 2014 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan "kupice Vlada gume sa kramponima" u moje vreme je mikka terao lubenice uzduzh i popreko tih divchibara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Februar 13, 2014 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...i to na Fosamsto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 13, 2014 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan klizalo se na anakiju na sve strane seca se zextreme one nizbrdice sa potokom ispod trave 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 13, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Jesi se sasuo ko izlog! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bimba 86 Napisano Februar 13, 2014 Svrati ponekad, 183 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: XRV-750-RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Posle prošlogodišnjeg Levačkog relija 2013, MC Balcan Boy organizuje Golijski reli 2014. PLAN RELIJA: 1. dan, subota 24.maj 2014. 10h - Polazak ispred Aqua parka, Jagodina - Vožnja na relaciji Paraćin, Poajate, Kruševac, Aleksandrovac……… (kraci odmor), - Aleksandrovac, Jošanička Banja, Brvenik, Rudno (Golija). - Smeštaj u brvnarama u etno domaćinstvu Šekler - Ručak u restoranu domaće kuhinje - Obilazak Golije i druženje 2. dan, nedelja 25. maj 2014. 10h - Doručak u restoranu - Vožnja na relaciji Rudno, Ušće, Ivanjica…….(kraći odmor i druženje sa braćom iz Ivanjice) - Ivanjica, Požega, Čačak, Kragujevac, Jagodina - Defile kroz Jagodinu Vožnja će biti duga: I dana – oko 200km, II dana – oko 260km Prijave se primaju najkasnije do 24.04.2014. zbog rezervacije smeštaja na Goliji. Kotizacija za reli iznosi 2.000,00 dinara i obuhvata: - ručak na Goliji u Etno restoranu, - prenoćište u brvnarama - doručak na Goliji u Etno restoranu, - osvežavajuće napitke tokom odmora majcu Golijskog relija 2014 Informacije i prijave: tel. +381 65 20 31 300 (Saša) Facebook stranica Golijski reli 2014 https://www.facebook...an_user_invited Ja se prijavio kolk'o odma'. Vlajko portparol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Februar 14, 2014 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuuuu... pa ne mogu da docekam da dodjem... jbt! A pomocni tockici ce mi zaista trebati. Em sto sam zaboravio da vozim (ovde nema vremena) em sto nisam u kondiciji, em sto je drugi motor.. QQ i LELE! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 14, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan "kupice Vlada gume sa kramponima" u moje vreme je mikka terao lubenice uzduzh i popreko tih divchibara Ja nikada u zivotu nisam ni imao gume sa kramponima...nasledio cetvrtaste Continental gume na ST-u .... a da znam kako je kad se kliza i pada , znam...... nego, navato sam stra , od blata ..... a to je (na zalost ) Zex provalio , pa me tovari ko sherpasa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Februar 14, 2014 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Ne daj se Vlado... Bice od tebe nesto do kraja sezone! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Februar 14, 2014 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Il nece da me bude Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Februar 14, 2014 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan ma, nismo na takmichenju, vazhno je da se vozimo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...