Arso 2454 Napisano Decembar 17, 2013 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2003 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo 150 strana pa zurka!!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 17, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Jos samo 150 strana pa zurka!!!! Brzo će to.... ali taman dovoljno dugo da ću i ja moći da dođem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 17, 2013 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Bogamo ako budeš putovao na toj paprici.. stićićeš.. al na II žurku 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 18, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Za zurku povodom 2000 strane ...silazi Jager sa paprke i upada, uz reci "jesam li nesto propustio?" ..... ma neeeee :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 18, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za zurku povodom 2000 strane ...silazi Jager sa paprke i upada, uz reci "jesam li nesto propustio?" ..... ma neeeee :lol: misliš dogurava je i pita... :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DzOkS 1172 Napisano Decembar 18, 2013 NW, 2593 postova Lokacija: НОВИ САД Motocikl: R 1200 GS Prijavi odgovor kao problematičan Za zurku povodom 2000 strane ...silazi Jager sa paprke i upada, uz reci "jesam li nesto propustio?" ..... ma neeeee :lol: misliš dogurava je i pita... :lol: Мораће да се прави неки ''специјал''..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ribolovac 491 Napisano Decembar 18, 2013 Zainteresovan, 863 postova Lokacija: Negotin Motocikl: @ UBER ALLES Prijavi odgovor kao problematičan Stenerasi , smrdi vam iz tastature ko iz auspuha ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 19, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, pa stvaaaarno ste najgori! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 20, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan E moj negotinac, nama iz auspuha smrdi na sagorevanje , a vama na ulje...... nego drz se ti camca i Dunava..... imam jednog smederevca 7m , pa dodji kad se prolepsa, da bacimo mrezu i nesto u corbu . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Decembar 20, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zamisljam 1000-tu stranu, otvara je Jager prenoseći nam utiske i oduševljenje posle prve vožnje sa KTM-om? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Decembar 20, 2013 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Auuuu, pa stvaaaarno ste najgori! E stvarno , jedva cekam da te vidim ..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 20, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I ja tebe, debeli :* I ne samo tebe, naravno! Sve je samo dobra zajebancija ovo zajebancija, volimo se mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Decembar 20, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ti tu sto ti lome afriku i jos ti uzmu pare su ti dobri a mi smo najgori! E moj Jageru to nam je hvala za onolika guranja,pomaganja,popravljanja,sto smo te vadili iz depresije(skoro da smo ga skidali sa konopca), sto smo te tesili... Nema veze,oprosticemo ti i ovaj udarac,nizak doduse,ali dobro... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 20, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zamisljam 1000-tu stranu, otvara je Jager prenoseći nam utiske i oduševljenje posle prve vožnje sa KTM-om? Pa slušaj, male li su muke moje? KTM u garaži u Subotici, a AT u garaži u Londonu. Ja u Africi gde su tereni ZA POŽELETI i imamo kolezinu AT sa krivim viljuškama? Baj d vej, naručili smo nove viljuške, kompletne na EBay-u. Stižu uskoro, nadam se I onda... URRRAAAAAAAAAAAaaaaa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 20, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ti tu sto ti lome afriku i jos ti uzmu pare su ti dobri a mi smo najgori! E moj Jageru to nam je hvala za onolika guranja,pomaganja,popravljanja,sto smo te vadili iz depresije(skoro da smo ga skidali sa konopca), sto smo te tesili... Nema veze,oprosticemo ti i ovaj udarac,nizak doduse,ali dobro... I tebi pusa, velika :* Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5999 Napisano Decembar 20, 2013 Svakom po zasluzi, 12426 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu Džegeru šta ti je kaz'oooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 763 Napisano Decembar 20, 2013 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Ajde dolazi vise. Ne verujes sta propustas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fruitcake 478 Napisano Decembar 20, 2013 oddball, 1146 postova Lokacija: Alba Greca Motocikl: tri šrafa u nozi Prijavi odgovor kao problematičan ovog Kovača nema 50 strana pa kad krene da tovari ne zna da stane. e Mišo Mišo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6417 Napisano Decembar 21, 2013 Enduraš, 6390 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan ...... nego drz se ti camca i Dunava..... Pazi ga, samo ti je DRZ u glavi, puna garaza lomova, a ni jedan ljudski motor, nista gore nego kad covek pati od nedostatka ukusa Kupices jednom i ti pravi motor..... valjda.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 21, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Auuuuu Džegeru šta ti je kaz'oooo Ma pusti... udarile im te STenere na mozak. Ne znam kako je, ali mogu da zamislim, do duše teško... Ajde dolazi vise. Ne verujes sta propustas... Uh. Znam. Ništa ne pitaj. Eto me krajem februara/početkom marta... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1283 Napisano Decembar 21, 2013 UruK Hai, 2083 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Taman stizes na vreme! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 21, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 21, 2013 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan :moto3: :moto3: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Simon69 671 Napisano Decembar 21, 2013 Drug član, 1125 postova Lokacija: Mladenovo Motocikl: KTM 660 SMC & KTM 1190 Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Zamisljam 1000-tu stranu, otvara je Jager prenoseći nam utiske i oduševljenje posle prve vožnje sa KTM-om? Pa slušaj, male li su muke moje? KTM u garaži u Subotici, a AT u garaži u Londonu. Ja u Africi gde su tereni ZA POŽELETI i imamo kolezinu AT sa krivim viljuškama? Baj d vej, naručili smo nove viljuške, kompletne na EBay-u. Stižu uskoro, nadam se I onda... URRRAAAAAAAAAAAaaaaa!!! Nije Ti lako . Ali to su i slatke muke, bar znaš da ih imaš. Ja još nisam kupio ništa , SMC još uvek sam u garaži a mislio sam otići po drugi u roku 5 dana . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 21, 2013 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan :moto3: :moto3: A šta se ti raduješ, leba ti? Odlasku na kafu do Ušća? Sa tom hrbinom MOŽDA stigneš i do tamo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...