kepo 4527 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan a što je najgore ja sam totalni početnik Molim te javi nam samo do kada planiras da budes totalni pocetnik? Glupo je da te cimamo, a ti jos pocetnik. Ne ide. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan dobro nisam više baš totalni početnik : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Preskaces bagerske gume, a ovamo si pocetnik. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6433 Napisano Novembar 20, 2012 Enduraš, 6398 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan pa pocetnik je u preskakanju bagerskih guma 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 355 Napisano Novembar 20, 2012 - enduro sector -, 2147 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan a što je najgore ja sam totalni početnik Molim te javi nam samo do kada planiras da budes totalni pocetnik? Glupo je da te cimamo, a ti jos pocetnik. Ne ide. Pa vidish da i dalje vozi motor za pocetnike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 20, 2012 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan kad reče vozi, gde si ti, nema te nigde :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 20, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Има њега него његова африка не може нигде да прође. Жалио ми се ономад... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 21, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Има њега него његова африка не може нигде да прође. Жалио ми се ономад... Ma nije to, ceka Goshu da dodje, to je ta enduro sekcija sto se vozi zajedno 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Значи мора и хелиодром да се организује у Глинари, да могу да пребаце моторе из града! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 21, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Значи мора и хелиодром да се организује у Глинари, да могу да пребаце моторе из града! Ma nema sanse, tu mora pista, ne moze ono Goshino prevozno sredstvo, ne znam kako da ga nazovem, da se prebaci helisem, tu mora da ide teretni avion . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpaVe 813 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 1085 postova Lokacija: Јужни Београд Motocikl: Beta Xtrainer Prijavi odgovor kao problematičan Ма какви хеликоптери и авиони! Може Попси да им превезе! Вози Гошин, а хитменов држи за корман као понику! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Novembar 21, 2012 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Gosa bi umro kad bi se takvo svetogrdje desilo,da se gorenje afrika nadje u blatu pod nestrucnim vodjstvom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Значи мора и хелиодром да се организује у Глинари, да могу да пребаце моторе из града! Ma nema sanse, tu mora pista, ne moze ono Goshino prevozno sredstvo, ne znam kako da ga nazovem, da se prebaci helisem, tu mora da ide teretni avion . indijanac, ovako se vozi, kroz dzunglu u patikama i bermudama, ne ko ti, zenetina, oklopio se ko ninja kornjaca 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rolle2010 480 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 1175 postova Lokacija: S. Venac - Beograd Motocikl: Maca Prijavi odgovor kao problematičan Значи мора и хелиодром да се организује у Глинари, да могу да пребаце моторе из града! Ma nema sanse, tu mora pista, ne moze ono Goshino prevozno sredstvo, ne znam kako da ga nazovem, da se prebaci helisem, tu mora da ide teretni avion . indijanac, ovako se vozi, kroz dzunglu u patikama i bermudama, ne ko ti, zenetina, oklopio se ko ninja kornjaca Uf al je propao prilaz uscu...nego koliko dugo si ga prao posle ove bare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Значи мора и хелиодром да се организује у Глинари, да могу да пребаце моторе из града! Ma nema sanse, tu mora pista, ne moze ono Goshino prevozno sredstvo, ne znam kako da ga nazovem, da se prebaci helisem, tu mora da ide teretni avion . indijanac, ovako se vozi, kroz dzunglu u patikama i bermudama, ne ko ti, zenetina, oklopio se ko ninja kornjaca Uf al je propao prilaz uscu...nego koliko dugo si ga prao posle ove bare? ni travu nisu pokosili na uscu p.s. to se vozi, ne pere se! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 21, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan decko, ovo se ide skuterom, prilaz plazi Ade Bojane je gori od ovoga, mani se igranja, mislio sam sada ce neka ozbiljna slika, nemoj da saljes ove iz parka molim te. Popsi da li da mu okacimo jos neke slike da vidi decko u kakvoj zabludi zivi ? 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bilo je čupavo, ali delija ga isterao. 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan decko, ovo se ide skuterom, prilaz plazi Ade Bojane je gori od ovoga, mani se igranja, mislio sam sada ce neka ozbiljna slika, nemoj da saljes ove iz parka molim te. Popsi da li da mu okacimo jos neke slike da vidi decko u kakvoj zabludi zivi ? vidim ja da ti popsy-ja spremas za vulkanizera, a ne za off p.s. ozbiljne slike kacim cim dodje zile sa posla Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 21, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan vidim ja da ti popsy-ja spremas za vulkanizera, a ne za off p.s. ozbiljne slike kacim cim dodje zile sa posla Molio bih te da se javis Popsiju na mail (na tel se ne javlja jer su afrikanci navalili da zakazuju casove, placaju piva da im otkrije fore itd. pa je iskljucio mob) u vezi zakazivanja casova, pokazni materijal imas gore u prilogu, to ti je kao neka brosurica. E sada ne znam da li ti je od promene klime malo vid oslabio ali mi se cini da ima nekih razlika izmedju slika koje je Kepo postavio i ovih tvojih, deluju mi tvoje kao da si cuvar nekog parka pa posto je mnogo velka povrsina obilazis motorom i gledas gde treba da se zaliju biljke :lol: 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borrko Illin 26 Napisano Novembar 21, 2012 U prolazu, 70 postova Prijavi odgovor kao problematičan a zasto se fotko tako odozdo da uspon izgleda kao da je od 90 stepeni? ko je ovde lud? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Novembar 21, 2012 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan a zasto se fotko tako odozdo da uspon izgleda kao da je od 90 stepeni? ko je ovde lud? Drvo je vertikalno ? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cedo11 2460 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 1292 postova Lokacija: Lazarevo Motocikl: Suzuki V-Strom 650 XT, Transalp 600 pd10 Prijavi odgovor kao problematičan Popsy poslednji samuraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Novembar 21, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan a zasto se fotko tako odozdo da uspon izgleda kao da je od 90 stepeni? ko je ovde lud? Borko, nije 90, ali je 75 pravih stepeni. Mislim da ces moci da procenis iz ove fotke. Ali, nije samo nagib u pitanju nego i duzina. Ima tu da se teeeeeera uzbrdo, bas! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Novembar 21, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Sada će verovatno da kaže " pih kod nas u Rumuniji mi naše Afrike teramo 300 metara pod uglom od 90 stepeni ..i to bez gasa, kad zaledi staklo" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...