Crven Ban 604 Napisano Septembar 4, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Da je valjala ne bi je prodao. Nemoj sad da se vadis, i ove mlade ljude sto ovo citaju dovodis u zabludu. :lol: :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 4, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ne truj dejane kad znas ta nisi u pravu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VladaSD 2364 Napisano Septembar 4, 2012 Kurblaj Khan, 3245 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: motor, da Prijavi odgovor kao problematičan Ajde Pero na Kučaj, ne se sekiraj..nosim i kleme i žvake Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pera-s 434 Napisano Septembar 4, 2012 Kontraš!, 1271 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: KLX 650 sm/enduro Prijavi odgovor kao problematičan ne vredi vlado, neke kolege su na radnickim igrama a neke na odmorima i nema mi zamene... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Septembar 4, 2012 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan taj aparat za kokice je udoban ko kliks a ide sporije od autobusa koji ovde ratuju, dakle gubi bitku! E sad ako gorivo poskupi pa poskupi i registracija, nije daleko od istine da ce vecina nas da predje da se vozi na kokicare Vidi ovako, ili razmisli, obojca smo kupili negde u isto vreme, ja kokicara ti kraljicu , kraljica otisla , kokicar ostao . Sad u sledecoj godini kad se otarasis i zelenka , ne znam bas sigurno dal je kokicar tako los motor kako pricas . Kod mene ce i dalje da se vozi. Znaci sahranili smo kraljicu na redu su ostali....... :lol: :lol: :lol: Ipak je ovo tema ST vs AT , pa necu vise da je offujem sa kineskom imperijom . Doktore, izgleda da tebe Pera nije dovoljno zaprasio na Goliji ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 4, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan taj aparat za kokice je udoban ko kliks a ide sporije od autobusa koji ovde ratuju, dakle gubi bitku! E sad ako gorivo poskupi pa poskupi i registracija, nije daleko od istine da ce vecina nas da predje da se vozi na kokicare Vidi ovako, ili razmisli, obojca smo kupili negde u isto vreme, ja kokicara ti kraljicu , kraljica otisla , kokicar ostao . Sad u sledecoj godini kad se otarasis i zelenka , ne znam bas sigurno dal je kokicar tako los motor kako pricas . Kod mene ce i dalje da se vozi. Znaci sahranili smo kraljicu na redu su ostali....... :lol: :lol: :lol: Ipak je ovo tema ST vs AT , pa necu vise da je offujem sa kineskom imperijom . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 4, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan taj aparat za kokice je udoban ko kliks a ide sporije od autobusa koji ovde ratuju, dakle gubi bitku! E sad ako gorivo poskupi pa poskupi i registracija, nije daleko od istine da ce vecina nas da predje da se vozi na kokicare Vidi ovako, ili razmisli, obojca smo kupili negde u isto vreme, ja kokicara ti kraljicu , kraljica otisla , kokicar ostao . Sad u sledecoj godini kad se otarasis i zelenka , ne znam bas sigurno dal je kokicar tako los motor kako pricas . Kod mene ce i dalje da se vozi. Znaci sahranili smo kraljicu na redu su ostali....... :lol: :lol: :lol: Ipak je ovo tema ST vs AT , pa necu vise da je offujem sa kineskom imperijom . jel to onaj kinez sto se dobijao uz 3kg deterdzenta? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3446 Napisano Septembar 5, 2012 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Goso, ne gresi dusu. Uz 5kg se delio... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Septembar 5, 2012 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 5, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan taj aparat za kokice je udoban ko kliks a ide sporije od autobusa koji ovde ratuju, dakle gubi bitku! E sad ako gorivo poskupi pa poskupi i registracija, nije daleko od istine da ce vecina nas da predje da se vozi na kokicare Vidi ovako, ili razmisli, obojca smo kupili negde u isto vreme, ja kokicara ti kraljicu , kraljica otisla , kokicar ostao . Sad u sledecoj godini kad se otarasis i zelenka , ne znam bas sigurno dal je kokicar tako los motor kako pricas . Kod mene ce i dalje da se vozi. Znaci sahranili smo kraljicu na redu su ostali....... :lol: :lol: :lol: Ipak je ovo tema ST vs AT , pa necu vise da je offujem sa kineskom imperijom . Dejo, daj mi tvoj bike da jednom skocim, a ti sa mojom kravicom skaci ceo dan. Naravno, nema ljutnje posle primopredaje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 5, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan taj aparat za kokice je udoban ko kliks a ide sporije od autobusa koji ovde ratuju, dakle gubi bitku! E sad ako gorivo poskupi pa poskupi i registracija, nije daleko od istine da ce vecina nas da predje da se vozi na kokicare Vidi ovako, ili razmisli, obojca smo kupili negde u isto vreme, ja kokicara ti kraljicu , kraljica otisla , kokicar ostao . Sad u sledecoj godini kad se otarasis i zelenka , ne znam bas sigurno dal je kokicar tako los motor kako pricas . Kod mene ce i dalje da se vozi. Znaci sahranili smo kraljicu na redu su ostali....... :lol: :lol: :lol: Ipak je ovo tema ST vs AT , pa necu vise da je offujem sa kineskom imperijom . jel to onaj kinez sto se dobijao uz 3kg deterdzenta? Bas taj koji predje mnogo vise km nego neke nabudzene AT koje stoje i skupljaju prasinu po garazama. Na njemu je prasina sa pravih enduro voznji, a ne neka prasina sa Usca. :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 5, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Goso, ne gresi dusu. Uz 5kg se delio... Burad sa natpisom Jager, jos uvek stoje po Avijinim pumpama . LJudi se boje da ce ti opet trebati pa da imaju na lageru . Bas sam jedno pre neki dan video u Bajinoj Basti , ili si ti to narucio za svaki slucaj posto si resio da malo vozas off, pa mozda odes i do Tare. :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 5, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan taj aparat za kokice je udoban ko kliks a ide sporije od autobusa koji ovde ratuju, dakle gubi bitku! E sad ako gorivo poskupi pa poskupi i registracija, nije daleko od istine da ce vecina nas da predje da se vozi na kokicare Vidi ovako, ili razmisli, obojca smo kupili negde u isto vreme, ja kokicara ti kraljicu , kraljica otisla , kokicar ostao . Sad u sledecoj godini kad se otarasis i zelenka , ne znam bas sigurno dal je kokicar tako los motor kako pricas . Kod mene ce i dalje da se vozi. Znaci sahranili smo kraljicu na redu su ostali....... :lol: :lol: :lol: Ipak je ovo tema ST vs AT , pa necu vise da je offujem sa kineskom imperijom . Dejo, daj mi tvoj bike da jednom skocim, a ti sa mojom kravicom skaci ceo dan. Naravno, nema ljutnje posle primopredaje. Koliko sam ja upucen, ti uglavnom imas bajkove za skakanje, KTM, DR, CFR i td. Nije bas da si mnogo skakao sa tvojom kravicom, vise je sluzila za asfalt. A koliko me secanje sluzi cini mi se da si vozio moj bajk, e sad dal si skako ne znam, al je preziveo u jednom komadu. :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 5, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Sad dali je kravica sluzila za asfalt nisam siguran, al se secam da rece jednom prilikom da sa kokicarem vozis opusteno hard enduro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Septembar 5, 2012 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan http://www.youtube.com/watch?v=xM1wE6ipOgo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Septembar 5, 2012 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Na njemu je prasina sa pravih enduro voznji, a ne neka prasina sa Usca. :lol: Mozda da probas da vozis ispred njih pa da oni skupljaju tvoju prasinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Septembar 5, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Popcorn Dakar edition Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 5, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije problem voziti ispred njih, ali kad vec idem da vidim neke planine, onda volim i da stanem pa da slikam, da vidim gde sam bio i sta sam obisao . Ovako bih morao da se trkam, a ja bas nisam u godinama kad se treba trkati, ni zbog godina, a ponajmanje zbog dokazivanja, to je ostalo u mladosti. :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 5, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan taj aparat za kokice je udoban ko kliks a ide sporije od autobusa koji ovde ratuju, dakle gubi bitku! E sad ako gorivo poskupi pa poskupi i registracija, nije daleko od istine da ce vecina nas da predje da se vozi na kokicare Vidi ovako, ili razmisli, obojca smo kupili negde u isto vreme, ja kokicara ti kraljicu , kraljica otisla , kokicar ostao . Sad u sledecoj godini kad se otarasis i zelenka , ne znam bas sigurno dal je kokicar tako los motor kako pricas . Kod mene ce i dalje da se vozi. Znaci sahranili smo kraljicu na redu su ostali....... :lol: :lol: :lol: Ipak je ovo tema ST vs AT , pa necu vise da je offujem sa kineskom imperijom . jel to onaj kinez sto se dobijao uz 3kg deterdzenta? Bas taj koji predje mnogo vise km nego neke nabudzene AT koje stoje i skupljaju prasinu po garazama. Na njemu je prasina sa pravih enduro voznji, a ne neka prasina sa Usca. :lol: kupicu i ja kineza pa mozda dobacim i dalje od usca p.s. ta je videla vise sveta nego sve vase kante zajedno (st+kinezi) i da za kraj citiram kolegu forrest gump-a "imam toalet papir u koferu koji je vise proputovao od vas" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 6, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Ma nije problem voziti ispred njih, ali kad vec idem da vidim neke planine, onda volim i da stanem pa da slikam, da vidim gde sam bio i sta sam obisao . Ovako bih morao da se trkam, a ja bas nisam u godinama kad se treba trkati, ni zbog godina, a ponajmanje zbog dokazivanja, to je ostalo u mladosti. :lol: :lol: Dejo, Dejo, za slikanje te razumem, al to dokazivanje??, preko tastature si mi nesto mnogo skromniji nego uzivo. Kad nabavis japanca onda ce se trkamo, sad ne mozes i da hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Septembar 6, 2012 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ja ovde jedini branim cast ST, a niti sam je imao niti cu je kupovati. . Stenerasi nije Vam fora, ajde malo ukljucite se. . Ma gde cu ja da se trkam, em ne znam da vozim off, em nemam motor. , jbg, mora se neka jednocilindarska masinka nabavljati inace ce se ovi Afrikanci skroz raspomamiti. :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zextreme 1286 Napisano Septembar 6, 2012 UruK Hai, 2087 postova Lokacija: Bgd/Vozdovac Motocikl: ADV Prijavi odgovor kao problematičan Najgore je kad oces da prdnes, a useres se! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Septembar 6, 2012 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ja ovde jedini branim cast ST, a niti sam je imao niti cu je kupovati. . Stenerasi nije Vam fora, ajde malo ukljucite se. . Ma gde cu ja da se trkam, em ne znam da vozim off, em nemam motor. , jbg, mora se neka jednocilindarska masinka nabavljati inace ce se ovi Afrikanci skroz raspomamiti. :lol: na koje tenerase mislis? vlajka ili vladu? jedino su jos oni ostali 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Septembar 6, 2012 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ja ovde jedini branim cast ST, a niti sam je imao niti cu je kupovati. . Stenerasi nije Vam fora, ajde malo ukljucite se. . Ma gde cu ja da se trkam, em ne znam da vozim off, em nemam motor. , jbg, mora se neka jednocilindarska masinka nabavljati inace ce se ovi Afrikanci skroz raspomamiti. :lol: Nemo se brines, ides u pravom pravcu. Posle kineza na red dolazi japanac, i taman pred penziju ces biti u top formi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Desert Fox 248 Napisano Septembar 6, 2012 Honda pa sve onda.... , 630 postova Lokacija: Pirot Motocikl: Africa Twin rd07, Suzuki dr 650 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko vidim ja ovde jedini branim cast ST, a niti sam je imao niti cu je kupovati. . Stenerasi nije Vam fora, ajde malo ukljucite se. . Ma gde cu ja da se trkam, em ne znam da vozim off, em nemam motor. , jbg, mora se neka jednocilindarska masinka nabavljati inace ce se ovi Afrikanci skroz raspomamiti. :lol: na koje tenerase mislis? vlajka ili vladu? jedino su jos oni ostali :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...