gosa 553 Napisano Decembar 8, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan hihihihih.... taman se stekao utisak da Popsy posustaje, ali u ovih par zadnjih postova je objasnio :lol: :lol: da, dao je nemusto objasnjenje zasto visi po servisima, jedino nije objasnio da kolege afrikanci u tim servisima vise zato sto kafenisu tamo, a tenerasi dolaze u iste u pokusaju da te metastazirale rage stave u poluvozno stanje vidi ti i tvoja afrika ste izuzetak koji potvrdjuje pravilo... doduse posto imas svoju garazu sa kompletnim alatom je moguci razlog sto te nema u servisim :P ps. Kad bi mogao da se stavi brojač na plastike ili rezervoar koji bi brojao koliko je puta skinut, verujem da bi broj bio impozantan meni se nisu izlizali srafovi ko nekima od raubovanja (skini i vrati), pa su morali da ture one za oluke p.s. zali boze srafova 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 8, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jes, kad si ti sve zamenio za Touratechove šrafove... bez njih verovatno ne bi išla :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 9, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Jes, kad si ti sve zamenio za Touratechove šrafove... bez njih verovatno ne bi išla :P Pa kad na Africi nema sta da se popravlja, ostaje samo da se shminka ... Evo, ja sam se bash umorio dizajnirajuci josh jednu nalepnicu, naravno kad uhvatim malo slobodnog vremena jer se uglavnom vozim .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 9, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan A ti brate lezi..odmori.. Nemoj previse da nam se umoris od rada i voznje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 9, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozi čovek ST pa da se umara dok vozi... mislim svašta i od tebe... :D :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 9, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan pa jeste sve to šminka na vašim motorima, i benzinska pumpa i karburatori i karike i dihtunzi... :nanana: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 9, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ne vozi čovek ST pa da se umara dok vozi... mislim svašta i od tebe... :D :D Pusti Dzegeru .. Vidish da im se raspada sekta, pa se josh kao koprcaju i trude .. Toliko im je teshko pao transfer da je Popsy poceo da muca, Vlajko se osisao na chiroki .. o ostalima da ne govorim .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Decembar 10, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Pa to mozda kada bi ovo bila ozbiljna tema Ovako imamo samo jos vise razloga za medjusobnu zajebavanciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Decembar 10, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas 350km Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Decembar 10, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Danas 350km Šlepanja ili guranja ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 11, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas 350km Šlepanja ili guranja ?? Pa nije to kolega Afrikanac pa da ga to pitas , to sto ste vi motore konzervirali, ne znaci da smo i mi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ledu77 46 Napisano Decembar 11, 2011 Svrati ponekad, 199 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Africa RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Ja i mladjani Pera zapalismo gume po okolnim kamenjarima i šumama ovih par lepih decembarskih dana a ti garantovano jos sređuješ kočnice od zadnje paljevine ... Samo struži dobro druže Popsy.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, za manje od minuta ste uklonili kompromitujuci materijal Materijal? Kakav materijal?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan svaka cast, za manje od minuta ste uklonili kompromitujuci materijal Materijal? Kakav materijal?? tenerasku inicijaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Au... mogu misliti na šta je to ličilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Decembar 11, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas 350km Šlepanja ili guranja ?? Na vašu žalost a moju sreću i zaovoljstvo 350km uživanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Danas 350km Šlepanja ili guranja ?? Na vašu žalost a moju sreću i zaovoljstvo 350km uživanja pa kako da ne budes srecan ako ti nije crko usput na tih, diskutabilnih, 350 km, to je ista verovatnoca ko da dobijes 7-icu na loto-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mazak 270 Napisano Decembar 11, 2011 Svrati ponekad, 372 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW GS, Versys 1000, GSA, ZX-6R, Aprilija Caponord,Africa Twin, Super Tenera XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Danas 350km Šlepanja ili guranja ?? Na vašu žalost a moju sreću i zaovoljstvo 350km uživanja pa kako da ne budes srecan ako ti nije crko usput na tih, diskutabilnih, 350 km, to je ista verovatnoca ko da dobijes 7-icu na loto-u Potpuno vas razumem da ne verujete. Ipak je to kilometraža o kojoj vi možete samo da maštate. A kad o verovatnoći pričaš, nažolst verovatnoća da sretneš afikanca ovih dana na putu nije mogla biti iskazana (još ne postoji dovovljno veliki broj) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Na vašu žalost a moju sreću i zaovoljstvo 350km uživanja Au, brate, koji si ti mazohista?!? 350km si GURAO MOTOR I UŽIVAO! Eeee, šta su ti teneraši... Svaka čast, svaka čast! :lol: :lol: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 11, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Danas 350km Šlepanja ili guranja ?? Na vašu žalost a moju sreću i zaovoljstvo 350km uživanja pa kako da ne budes srecan ako ti nije crko usput na tih, diskutabilnih, 350 km, to je ista verovatnoca ko da dobijes 7-icu na loto-u Potpuno vas razumem da ne verujete. Ipak je to kilometraža o kojoj vi možete samo da maštate. A kad o verovatnoći pričaš, nažolst verovatnoća da sretneš afikanca ovih dana na putu nije mogla biti iskazana (još ne postoji dovovljno veliki broj) tanka ti je prica, ne videh da si dosao na zurku motorom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da si ti došao motorom, al Suzukijem :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gosa 553 Napisano Decembar 12, 2011 Drug član, 2150 postova Lokacija: Beograd Motocikl: africa twin, durmitor, cb750 boldor Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da si ti došao motorom, al Suzukijem :P boj ne bije oruzije, vec srce u junaka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Decembar 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan I sprava međ' nogama! (na motor sam mislio, sram vas bilo ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Decembar 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bitno da si ti došao motorom, al Suzukijem :P boj ne bije oruzije, vec srce u junaka Sta je bilo, slabo srce da dodjes Afrikom I sprava međ' nogama! (na motor sam mislio, sram vas bilo ) ovo je toliki zicer al si mi mnogo drag pa ću preskočiti... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Decembar 19, 2011 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan khm .. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...