jager 3445 Napisano Mart 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, ti prvo da naučiš kako treba da se padne, trebaće ti A inače bi Popsy mogao mnogo toga više od mene da ti pokaže... Kako se namešta lanac, dolivanje ulja, ovo-ono... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 11, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Samo ST moze da izdrzi Popsijeve vragolije.. ako ima neki afrikanac muda da mu je da na jedno mesec dana.. garant bi je ukantao.. i nju.. i bilo koje drugo sokocalo moja ST je ful spremna za sezonu. . danas mi je crkla ngk svecica od jesenas akumulator posle 4 meseca.. ...ti kvalitet nova bre jakna.. ode rajflesus.. ALI BOLI ME STOJKO SEZONA JE POCELA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 11, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Vlajko, ti prvo da naučiš kako treba da se padne, trebaće ti A inače bi Popsy mogao mnogo toga više od mene da ti pokaže... Kako se namešta lanac, dolivanje ulja, ovo-ono... instruktore svka čast za položen ispit a što se časova tiče možemo da se podelimo ja ću održavanje motora a ti vežbe u prirodi :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Mart 11, 2011 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Jageru stvarno si car na ovoj fotki. Uvek se smejem ko blesav kad god je neko postavi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 11, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa fotka je extra, ne vidim šta tu ima smešno? A i vala dosadiste sa tom jednom fotkom, majke mi.... :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan evo počinje sezona pa će biti još slika iz serije "Mikrotikov trener u prirodi" :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan da,da, a takodje iz serije: "Muke po Popsy-ju" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan da,da, a takodje iz serije: "Muke po Popsy-ju" A pa toga ima preko cele godine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4464 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan A pa toga ima preko cele godine... pa kada ti spavaš kad si u 7. sati vec na dužnosti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Spavanje? Pa jednostavno ne stižem da spavam Inače, bio sam danas na Moto sajmu u Budimpešti. Tek da se zna da "legendarna, najbolja ne svetu, GS killer" SUPER TENERA 1200 NI OVE GODINE nije bila izložena!!! :P Bio sam i prošle godine, pa NIŠTA. Ajde rekoh, biće ove godine.. i opet ĆORAK! Hmmm... počinjem da se pitam, da je nisu možda povukli iz prozvodnje? Skontali su svakako da su napravili najgluplji prozvod i promašaj godine... ma promašaj DECENIJE... :D :D P.S. HONDA je, naravno, izložila sve što pravi.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 12, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Nije nego rasprodalo se rođo, rasprodalo se :P a ljudi oterali da se voze... nego dok ti ne spavaš, neki su se bacili na istraživački rad http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61854-babarenje-trasiranje-offroad-staza-na-avali-i-kosmaju :P Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan Spavanje? Pa jednostavno ne stižem da spavam Inače, bio sam danas na Moto sajmu u Budimpešti. Tek da se zna da "legendarna, najbolja ne svetu, GS killer" SUPER TENERA 1200 NI OVE GODINE nije bila izložena!!! :P Bio sam i prošle godine, pa NIŠTA. Ajde rekoh, biće ove godine.. i opet ĆORAK! Hmmm... počinjem da se pitam, da je nisu možda povukli iz prozvodnje? Skontali su svakako da su napravili najgluplji prozvod i promašaj godine... ma promašaj DECENIJE... :D :D P.S. HONDA je, naravno, izložila sve što pravi.. Sta ? ni Honda nije imala stand ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kako bre nije? Najveći štand u centralnom delu najveće hale je bio, pogodi čiji... Bavariše krntije su bile u zapećku, tek da se zna Čak je i Yamaha imala veči štand od Bemveja :nanana: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 12, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan pa naravno da ste imali vece standove .. to su firme u zacetku tek treba da se probiju na trziste i dobiju klijentelu ... a i malo pobegli ljudi od ovog zemljotresa... ne treba nama veliki sand .. prodaja skocila za 40 % pa ne moz da stignemo da napravimo par komada ni za sajam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad prodajete ovakve stvari: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jager 3445 Napisano Mart 12, 2011 Ne silazi, 6281 postova Lokacija: Hameln, Germany Motocikl: Africa Twin CRF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije nego rasprodalo se rođo, rasprodalo se :P a ljudi oterali da se voze... nego dok ti ne spavaš, neki su se bacili na istraživački rad http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/61854-babarenje-trasiranje-offroad-staza-na-avali-i-kosmaju :P ISTRAŽIVAČKI RAD?? Elem, prvi sunčan vikend posle ono belog #"%"$"% smo odlučili da izvozamo malu turicu, čisto da nas želja mine a i da vidimo nove potencijale offroada u blizini Beograda ... Pih. Dalje ni ne možete da dobacite... :nanana: Šalu na stranu, odlični ste! Sledeći put idem sa vama 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan E Tenerasi, kako ste ? ps. Blonda mi je oprostila jer zna da je najbolja. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Mart 13, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Gde si ovo iskopao?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan U komsiluku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bopk 1425 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 1947 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Strom 650 xt Prijavi odgovor kao problematičan Busmane jel si ti to provozao malo? Neki utisci? Daj bar nesto cak iako nisi vozio, ovako na oko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BusMan 2025 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 2888 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Utisci?! Jes` ti normalan, pa da pocnete da insinuirate kojesta ?! Ustvari ajde malo... nisam je vozio, tek upoznao coveka. Mislim, novo je novo, tj. krava ko krava, odn. krs ko svaka ST. Ja sam naime hteo da vas upoznam sa jednim od vas i novim clanom foruma yogibear-om. Bolje ce vam on reci o utiscima, a ja mu zelim dobrodoslicu u ovoj temi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 13, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan sad još da dočekamo da Honda napravi novu Afriku pa da nas sustignete :P 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Mart 13, 2011 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan sad još da dočekamo da Honda napravi novu Afriku pa da nas sustignete :P Ja to ne bih reko dva puta .... :moto3::moto3: :BMW1: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Mart 13, 2011 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ne misliš valjda na pa u odnosu na to je Varadero surovi kros motor :D 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Mart 13, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...