Rumba 591 Napisano Jul 2, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Не би никог да форсирам или пожурујем али пошто је ова планирана вожња ипак "прекогранична" и захтева неки степен организације, замолио би заинтересоване да се полако пријављују. Треба наћи смештај, договорити се о појединостима итд. Благодарим унапред. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 2, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Хајдемо онда полако са списком...НС и БГ екипа да крену у исто време(6.00) налазимо се код Руме на аутопуту и пегламо даље,прва пауза пумпа после границе у Р.Српској... МАКСИ ВОЖЊА БАЊА ЛУКА 12.ЈУЛ... НС 6.00 МОДЕНА ... БГ 6.00 АК 1. BigRider(Големи јахач) 2. Румба 3. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spredrag 1130 Napisano Jul 2, 2014 Zainteresovan, 914 postova Motocikl: BMW R50/5 Prijavi odgovor kao problematičan Vidite sa Milosem (GM moto) za zeleni karton od 2000 din. Imate i zanimljivijih puteva do Banjaluke od koridora. U svakom slucaju srecan put i lep provod Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Jul 2, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Не зависи цена зеленог картона од агенције већ од осигурања! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jul 3, 2014 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste mozda razmisljali o povratku preko Sarajeva i Visegrada? Ja pokusavam da se organizujem da odem sa vama ali bi se vratio mozda tim drugim putem... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KAWASAKI ZR 500 A 511 Napisano Jul 3, 2014 Vespa Servis Beograd, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET-4 Prijavi odgovor kao problematičan Spavanje u BL moze da se nadje i za 10 evra, ima Hostel u centru grada, takodje ko voli veci komoditet, na nekih 4km od centra ima veliki Hotel sa bazenom i smestaj u sobama ili velikim bungalovima koji imaju po 4 sobe i koji su novi i extra sa TV-om i klimom, i spavanje tu kosta 13 evra, mada mi BL kazu da je sada i tamo 15eur, ali za vece grupe ako im se najavite daju popust, pa mislim da to moze da bude i 13eur... Detalje dobijas uskoro, samo da mi se jave Banjalucani sa tim info. Evo imam info... Hotel se zove FORTUNA evo i link http://bhtour.ba/hotel-and-wellness-centar-fortuna.html A Hostel se zove Monaco i evo linka http://hostelmonacodreams.com/ Sto se voznje koridorom tice ako se ide preko Obrenovca to je otprilike 360km koliko se ja secam, naravno moze da se znatno ubrza tura tako sto bi se islo autoputem do Rumske raskrsnice tako da je tu sigurno brze ici bar tih 40-ak km od Bgd-a Ja sam prosle godine vozio koridorom od Bgd-a do Banja Luke tacno 6h, sto znaci da Vi kao grupa sigurno mozete isto za toliko ako ne i brze da stignete u BL Sto se povratka za Bgd tice, ja sam se vracao preko Tuzle pa na Loznicu jer mi je uvek lepse da radim kruznu turu nego da idem i vracam se istim putem. Da zeleni karton je potreban, i kosta u svim osiguravajucim kucama 3.000din, sem kod Dunav osiguranja gde kosta 2.000din, ali tu srecu imaju samo ljudi koji su platili osiguranje pri reg.kod njih. Ne isplati se, vaditi zeleni karton za 3 dana na samoj granici, jer je skup kao za celu godinu, pa zato ko misli da krene bez njega a da se ne vraca sa granice, bolje da ne razmislaj o tome... Ako treba neka pomoc oko obilazaka tu je Vespa club Banja Luka koji moze da Vas uputi i odvede u neki obilazak, to nije problem... Pozdrav Dejan 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jul 3, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Не зависи цена зеленог картона од агенције већ од осигурања! Требало би да је тако ,Мада је колега Поповић узео код Лошмија и платио 2000,а он ради са Сава осигурањем Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Jul 3, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Jeste mozda razmisljali o povratku preko Sarajeva i Visegrada? Ja pokusavam da se organizujem da odem sa vama ali bi se vratio mozda tim drugim putem... Сад погледах, то је од Бања Луке, преко Сарајева и Вишеграда, до Београда 525 км. То значи да ништа не гледамо, нигде не стајемо..... чини ми се превише амбициозно. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Jul 3, 2014 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste mozda razmisljali o povratku preko Sarajeva i Visegrada? Ja pokusavam da se organizujem da odem sa vama ali bi se vratio mozda tim drugim putem... Сад погледах, то је од Бања Луке, преко Сарајева и Вишеграда, до Београда 525 км. То значи да ништа не гледамо, нигде не стајемо..... чини ми се превише амбициозно. Da, jeste malo previse. Ja bi u povratku isao samo do Cacka pa mi je to oko 100km manje (433km) google maps ruta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rumba 591 Napisano Jul 3, 2014 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Dorćol Prijavi odgovor kao problematičan Па добро Пајче, ти са нама у Бања Луку а повратак по свом нахођењу... у сваком случају, добро дошао си. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 437 Napisano Jul 3, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan kolika ce vam, okvirno, biti putna brzina?...vozili ste vec zajedno pa verovatno imate neki manir voznje, ja bi se mozda prikljucio ali se bojim da je 150 kubika premalo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 3, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Боби не знам шта да ти кажем,највероватније иде и Тони који вози 200 кубика,и мож' да држи стотку е сад ако и ти можеш са својим скутером,онда крени!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 3, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Сутра задњи дан за пријаву ... морам да резервишем смештај у БЛ,тако да ко је планирао нека се тури на списак!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 1007 Napisano Jul 3, 2014 Drug član, 1091 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan 1. BigRider(Големи јахач) 2. Румба 3. Tony Clifton Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 437 Napisano Jul 3, 2014 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan ne vredi, moje magare oko 80 i to je to...vozim ja duge ture ali ne ide da kocim celu grupu i naravno zelim vam svima sretan put Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2601 Napisano Jul 4, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2650 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da 13-tog ne krećem na more išao bih sa vama ovako neki drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jul 4, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan И ја имам исти проблем с`тим што ја на море идем 14-ог Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 4, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Ја лично не видим шта је ту проблем ако идеш 14ог,па враћамо се 13ог... једино ако су финансије проблем,онда разумем!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Jul 4, 2014 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan 1. BigRider(Големи јахач) 2. Румба 3. Tony Clifton 4. Max Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 10, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Е па да средимо списак ... 1. BigRider(Големи јахач) 2. Лаки 3. Макс 4. Сколе Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1242 Napisano Jul 11, 2014 BJB Maxi scooter club, 1666 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Motocikl: Sanja o NT1100 :) Prijavi odgovor kao problematičan I ja koju sugestiju da dam! Pre par dana sam se bas vratio iz Banja Luke, bili smo u hostelu Fortuna. Malo dalje je od centra grada, nekih 3km ,ali je smestaj vrhunski. Brat i ja placali smo 70maraka nocenje u apartmanu( klima, net, frizider sa picem ali ide doplata,tus kabina sa svetlima, masazerima, muzikom i ostalim zajebancijama). Postoji veliko dvoriste za motore,a stepenicama se spustite do bazena sa barom . Cene su pristupacne na bazenu,ali i u centru grada. Sto se tice provoda, ima dosta basta ,ali i kafica. Uglavnom je uvece sve prepuno. I na kraju , zena ima BAS PUNO, kazu 7na 1 ,ali rekao bih i da je vise! PUK'O AKVARIJUM! sa ili bez J ?! (nisam definisan! ) Uglavnom, MAXI BRACI ZELIM SRECAN PUT I DA SE LEPO PROVEDU! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BigRider 1659 Napisano Jul 11, 2014 МК Братство, 1943 postova Lokacija: НОВИ САД СРБИЈА Motocikl: BMW R 1200 RT Prijavi odgovor kao problematičan Уз божију помоћ ујутру у 6.00 стартујемо за Бања Луку ... Радост би далеко била већа да су браћа са нама,која су заједно са мном била иницијатори овог путовања...Обзиром на шмрљаво време сви који иду да понесу резервне јакне .. какве год ако немају вишак мото јанји или кишних одела ... Како видим по прогнози киша би до понева најкасније требала да престане!!! Е па нека нам је Бог у помоћи,браћо,да срећни,здрави и весели одемо,будемо и вратимо се !!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2601 Napisano Jul 11, 2014 ODUSTO OD DIJETE, 2650 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Sretan put, da se lepo provedete i da lepo vreme bude uz vas. Da ne idem na odmor bio bih sa vama ali biće druge prilike. :takoje: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 896 Napisano Jul 11, 2014 BJB Maxi Scooter Club, 2076 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Срећан пут .У здрављу да се вратите Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kneža 77 Napisano Jul 11, 2014 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Prijedor RS Motocikl: Yamaha Majesty YP 400 Prijavi odgovor kao problematičan Srećan put i vidimo se u nedelju! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...