KnezRu 39 Napisano Jun 9, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Shenzhen, China Prijavi odgovor kao problematičan Tražim posao u Novom Sadu za period od 15. juna do početka oktobra, kada počinje studentska godina. Pored onog klasičnog, što većina predlaže, da radim negde kao konobar, otvoren sam za sve predloge, ponude i informacije koje neko može da mi ponudi. Nikakav problem nisu ni fizički teški poslovi, ni odgovorni poslovi, poslovi za koje je potrebna posebna obuka, samo da plata bude zadovoljavajuća, da mogu njom da isplatim stanarinu, garažu za motor i da mogu da uštedim za studije. Do sada sam radio na šljunkari, plantaži, na brodogradilištu - restauracija brodova(rad sa brusilicom, farbanje...), kao konobar, trgovac, kamerman na veseljima i druge ''vikend poslove'' kada se ukaže prilika. Posedujem A i B kategoriju. Sa radom bih mogao početi već od 16. 06., od tada nemam više predavanja. Ako imate neke informacije pišite ovde ili na PP. Unapred hvala, Nemanja. 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KnezRu 39 Napisano Jun 19, 2014 U prolazu, 17 postova Lokacija: Shenzhen, China Prijavi odgovor kao problematičan Neka informacija, ništa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...