sargeras 554 Napisano Jun 5, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem pomenutu sirenu. Moze i polovna ukoliko dolazi uz nosac i relej. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1751 Napisano Jun 7, 2014 Drug član, 1488 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Batali to izvikano djubre. Imas temu i moje komentare iz prve ruke o tome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boki.64 1956 Napisano Jun 7, 2014 Drug član, 1856 postova Lokacija: NBgd Motocikl: Triumph Tiger 1050, Medlay 150 Prijavi odgovor kao problematičan http://www.aliexpress.com/item/Motorcycle-air-horn-12v-one-piece-air-horn-motorcycle-horn-refires-pump-tweeter/822685881.html Uzgred, ja ne mislim da je izvikano djubre... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Jun 8, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Nisam uspeo da nadjem temu gde kudis sirenu, samo oglas u kom pise da je najglasnija kompaktna sirena. Video sam tu ponudu na aliexpressu, medjutim, nadjoh negde da je ta sirena 119dB naspram 139dB koliko ima Stebel. Iako je i to dosta, 139 decibela je visestruko glasnije. Zato sam i postavio oglas, pa ako ne bude bilo ponuda, moracu da se zadovoljim Kinezom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jun 8, 2014 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan A sto nebi postavio dve puz sirene,dovoljno su glasne a na tvom motoru ima mesta dase montiraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
FJCharlie 2324 Napisano Jun 8, 2014 Elbow dragger, 2405 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1KRR Luna Nera / BMW S1KRR Lexa Prijavi odgovor kao problematičan 1000din na bubanj potoku MAMA SVIH SIRENA! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Jun 12, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Razimsljao sam i o toj opciji sa puz sirenama, ali ovo sa Stebelom mi je nekako sigurnije, bar po snimcima koje sam gledao. Citao sam temu gde hvalis te sirene. Jeste pristojna cena, ali su ogromne, ne znam gde bih ih stavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano Jul 31, 2014 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brankoXM 739 Napisano Avgust 1, 2014 MK SO Zandarmerije, 608 postova Lokacija: Smederevska Palanka Motocikl: KAWASAKI ER5, pre SUZUKI BANDIT 1200, APRILIJA ATLANTIC 500 CLASSIC Prijavi odgovor kao problematičan 1000din na bubanj potoku MAMA SVIH SIRENA! au :0 ...ali gde da ih nakalemim na golaca..a bih Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8365 Napisano Avgust 7, 2014 Solo Rider, 3203 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan https://www.youtube.com/watch?v=s7_7YQQre8g Marco Nautilus nova nemontirana samo probana na aku od kombija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sargeras 554 Napisano April 13, 2015 Svrati ponekad, 444 postova Lokacija: Evanston, Illinois Motocikl: NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...