strugo 236 Napisano Jun 5, 2014 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan drugari treba mi bocna plastika za arai chaser kacigu,ona sto drzi vizir...ispala kaciga,jedan zubic otpao,pa ne funkcionise vise. treba mi leva ili u paru pasuje i od drugih arai modela,boja nebitna ima li ko ili gde mogu da ih narucim? hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dovakhiin 237 Napisano Jun 5, 2014 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Balkans Wasteland Motocikl: VF 750 C Prijavi odgovor kao problematičan Proveri u Guevari www.motooprema.eu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strugo 236 Napisano Jun 5, 2014 U prolazu, 67 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala druze,prvo sam njih zvao,nemaju i nece nista imati u skorije vreme od arai programe,sem sto je na stanju,nesto im je zabranjeno porucivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...