boza_kg 4913 Napisano Mart 22, 2021 Drug član, 3723 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ama ja kažem najozbiljnije - Samo Skuter Roditelja Spasava Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 513 Napisano Mart 22, 2021 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, boza_kg je napisao: @Alexa90 Ako je nova beba u pitanju, nemaš pojma koliko manji gradski skuter tu znači. Zilion puta će te žena poslati po neku sitnicu koja zatreba - pelene na akciji na drugom delu grada, kašice, flašice, lekiće... Ludnica je da pališ auto svaki put za to, još u gradskoj gužvi... E sad, šta ti odgovara po gabaritima, to jeste problem. Ovaj moj GTI bi vršio posao, možda i Bev sa prepravkom sedišta... Uglavnom, nešto sa većim točkovima. Definitivno se slazem sa tobom.Skuter ma koliko god mi je ogavan je dusu dao za grad i tu oko 25km oko grada al bas dusu dao . Autom ili vecim motorom nebi mogao da zavrsim sve sta sam naumio po gradu u odredjenom vremenskom roku zbog sto.nemogucnosti provlacenja a sto zbog parkiranja.365 DANA U GODINI bukvalno koristim skuter ( djubre od Beverliya) i po snegu i po kisi i nemam nameru za grad menjati prevozno sredstvo. Za put naravno ili SW600 ILI PRAVI MOTOR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4913 Napisano Mart 23, 2021 Drug član, 3723 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan @srbenda Pa meni skuter nije ogavan. Volim da ga vozim i to me relaksira. Al opet, znači mi i saznanje da može da mi bude koristan i za poslove u vezi kuće & porodice, tj. da nije samo hedonizam u pitanju. To je jedna i praktična i zabavna sprava 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15884 Napisano Mart 23, 2021 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan @root012 makina gotova, probana, pali-radi-ide.... bice ovo jedna dobra makina kad se sve skocka. da krenemo nekim redom, plastika je staja izvitopereno jer nema srafova neko je proveravao svecke tom prilikom pa nije vratio tom prilikom predpostavljam da su pale na pod jer je masa elektrode iskrivljena ne verujem da je ovo neko namerno krivio da bi zazor smanjio... desi se da padne filter vazduha dobar, samo da se izduva oridjidji rebrasto crevo tek pocelo davati znak slabljenja na samom rubu sledece lezaj vrlo los kais odlican lamele dobre zvono ni traga pregrejanosti CVT kaze slece Motor je vozen na umerenom gasu, gotovo da nije video visoke obrtaje. Variator, rolnice, klizaci, kais, kvacilo, zvono.... sve je dobro, jedino lezaj u dekli ne valja. Po tom stanju pomislio sam da je prava km na tabli.... ali nije, neke druge stvari su me razuverile ali to sad i nije toliko bitno. sve je sredjeno spakovano nazad stigla bakterija ide na lagano formiranje dok proces traje bacam s ena tecnosti, jedan od pokazatelja je stanje ulja reduktora nemoz, biti ovoliko crno za 25K pride nema MOS2 aditiv pa da se pomisli da je do toga fabricki antifriz, prelivni sud bese skroz prazan oridjidji f. ulja sa gornje strane je sve ok, vakumi, crevca, dizne.... prasnjavo je dosta znaci da je bio van asfalta, jedan od razloga zasto je vozen na umerenom gasu drugi razlog km je u ukopanim diskovima sto li zazvrlja ne mi jasno al dobro pozadi je takodjer ukopan disk a sve to nemere moc na toj km proces gotov, ladnu se moze montage po boji kao nije lose.... medjutim ima smeca ciscenje, ispiranje integrala jos grdja, ovo ne vredi meriti (treci razlog km) malo mutna al se vidi sta je pisac hteo reci cetvrti razlog je u lani zamenjenim rucicama ma d ani ove ne izgledaju sjano Sve u svemu, bice ovo jedna dobra makina kad se u narednom periodu zamene oba diska sa sve plocicama. Neka za sad ovako dok se ne potrose sadasnje plocice. Zatim treba uraditi full servis prednje amortizacije jer je bas mekan napred, brzo propadne prednji kraj sto nije dobro. Zadnja guma kad se bude menjala, pre toga treba ispraviti felnu jer je primila dobar udarac, fino baca pa otud i vece tresenje kormana a i tegice od kolege N.F.S.-a bilo bi dobro tad staviti. Cica mica i gotova prica 9 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15884 Napisano Mart 23, 2021 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sada Aleksandrov, nekada Midjin nov set lezaja kormana stari je bio dobro nakucan po sredini nove lezajeve kao i disk dok se sve to krckalo, plastike su otisle na drugu ustran sklopljen predat ubrzo zatim desio se peh, porkliza zadnji tocak na blatu, mala brzina sitna ostecenja na desnoj strani, blatobran naprso pukla poluga kocnice na pola i servis treba uraditi jbg najgora kombinacija je peh nakon farbanja CVT je porveren upoznavanje sa makinom, tezina mopeda i mali gas je dovela do blagog kaljenja feroda smirglom se da popraviti situacija, vlasnik mora da vezba dosli i oni konacno na red ubica niklovane cevke pneumatski pistolj jedva je popustio stanje lose prva ruka sanirati sve novi spremni na sledecem otvaranju sve nove biksne moraju se staviti druga pesma, nema vise 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 819 Napisano Mart 23, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan Mali za @Satelis sto bi rekli stari ljudi “ radis bre ko singerica” , jedno lagano pitanje ,koliko skutera-motora odradis mesecno? treba ostati motivisan i skoncetrisan.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15884 Napisano Mart 23, 2021 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo posla odradim, ne brojim.... radno magare što bi stari ljudi rekli. Nemam srca razvlačiti posao kad vidim spisak ljudi koji čekaju. Kad radim ja radim, nema priče, nema zezanja, nit se kome javljam u nekim trenutcima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 819 Napisano Mart 23, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan @Satelis da me ne shvatis pogresno, nisam aludirao na cene i moment zarade vec upravo na kvalitet koji trebas ponuduti, ostati skoncetrisan pri tolikom radu i naravno ostati motivisan jer svaki da kazem jednolican posao trazi dodatni motiv.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15884 Napisano Mart 23, 2021 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Nisam te shvatio pogresno, sve Ok. Ne bi bas tako nazvao "jednolican posao" u mom slucaju jer ja ne radim jedan brend, sarenoliko je i svaki je prica za sebe. Moj motiv je srce puno kad od pogresno dovedes u ispravno stanje. Jednostavno svaka procedura (cak i ona najobicnija) ima svoje korake koje treba ispostovati od pocetka do kraja. Kada skontas i udjes u taj ritam sve ostalo "ide lako" a kvalitet se nikad ne sme dovesti u pitanje, bas nikad! Jbg malo sam cudno bazdaren po tom pitanju 7 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milllan 83 344 Napisano Mart 23, 2021 Svrati ponekad, 414 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dare vidi se po postovima da nisi normalan, ali ovoliko....salu mala, ne zameri. Svaka cast za posao koji radis, lepo je imati coveka koji moze kako treba odrzavati dvotockase. Bravo joj jednom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brka21 16 Napisano Mart 29, 2021 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan On 17.3.2021. at 17:59, brka21 je napisao: Pozdrav svima, primetio sam da je u poslednje vreme nekoliko vas kupilo noviji model silver winga, kako i sam u poslednje vreme razmisljam da kupim isti, naleteo sam na jedan oglas na PA iz Bg-a, beli. Pa me zanima da li je neko od vas veci bio da gleda ovaj motor, i da li ima neke korisne informacije o njemu? Honda silverwing WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda silverwing, 2012. godište, Scooter, vozilo prešlo 26915 km, Beograd. Cena 4.050 € - Motori - Polovni Automobili Bio, video, na levu stranu je svakako pao, al deluje da nije u voznji, bar ne pri velikoj brzini, mozda gresim. Tako da sa leve strane plastike imaju ogrebotine. Estetski svakako nije savrsen, ali zvuk motora i ponasanje u voznji meni kao laiku deluju dobro, gume su zamenjene pre 4-5k kad je uvezen, diskovi mi deluju skoro novo, tako da su verovatno menjani i da je kilometraza mnogo veca, rucice nisu njegove fabricke=menjane, ima napred led rasvetu, sto stvarno izgleda dobro. Uvoz IT prosle sezone. Svakako mislim da je cena jaca za takvo estetsko stanje. Imam par nekih slika izbliza i video ako nekog interesuje nek me kontaktira. Jos jedna bitna + stavka je da ima oprugu za poklopac rezervoara za gorivo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brka21 16 Napisano April 8, 2021 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedno iskustvo sa placem/preprodavcem. Izasao danas na oglasima jedan Silver Wing 2010o godiste, kako sam i dalje u potrazi(da ne kazem u cekanju) za istim, pozovem coveka. Dobio ga je od drugara, ovaj od njega uzeo neki drugi motor, pa ostavio SW i doplatio, motor nije bio registrovan od prosle godine, nije ga registrovao zbog korone. Pitam ga sta zna o motoru, da l je uvezen, kad, sta je radjeno na njemu i tako to. Sem da ima akrapovica i da su nove gume stavljene skoro, nista ne zna o motoru. Rekoh ok, mozda dodjem ovih dana da pogledam motor, kaze vazi, onda cemo da pozovemo ovog decka ciji je motor bio, pa ce da ti kaze vise. Posle razgovora, posaljem mu SMS, zamolim ga da mi posalje jos par slika izbliza motora, nekih detalja, diskova, ogrebotina nekih sto ima i tako, i zamolim ga i da mi posalje snimak malo oko motora i da ga upali da cujem kako radi. Posle par minuta dobijam odgovor: Nemam vremena za porukanja. Rekoh Ok, hvala. Toliko od mene. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano April 9, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Slicna situacija se meni desila pre par meseci sa autom. Ja reko aj da se provozamo krug, cisto da vidim da li je u voznji kao sto je vizuelno. I prodavac kao ma ako nisi ozbiljan ne mogu, sad sam ga oprao drz ne daj, totalno neozbiljna prodaja. Ja u shoku, pruzim ruku i odem kuci. Medjutim nisam hteo da propustim potencijalno dobru priliku pa ipak polizem sto sam pljunuo, sto bi rekli. Pozovem ga i objasnim sta imam. Ispostavilo se kao jedna od boljih kupovina, auto besprekoran! Prodavac je jednostavno bio idiot, nije mu bio dan sta li.... Promenio April 9, 2021 član Zigi011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4913 Napisano April 9, 2021 Drug član, 3723 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Ma sve je više nervno labilnih, sa svih strana. "Ludnica je kanda otključana širom ostala..." što bi reko rahmetli Đole, a korona nas je izgleda dokusurila Kakvu sam ja tek scenu imao pri kupovini auta, pa to je za Youtube. Oterali auto kod majstora da pogleda, prodavac je igrom slučaja pandur, a majstor ima nešto protiv policije, ili već zna ovoga od ranije, šta li, haos mi napravi... Poče iz čista mira da histeriše i vatrira, da se dere i vređa i čoveka i vozilo, udara auto rukom i pljuje po svima, morao sam da stanem između njih da se ne podave... I to sve u 3 min., kao na filmu. Odosmo posle do ovlašćenog servisa kao gospoda. Platio pregled kulturica i sa autom sve OK... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano April 9, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Nikako ne mogu da nađem neki tutorijal ili uputstvo na netu kako se skidaju plastike na Sw T400. Kupio sam USB punjac za telefon,pa planiram da ga instaliram pored držača telefona na kormanu. Sve sam lepo smislio, i mesto gde će stojati, i kako ga pričvrstiti, samo ne znam odakle da počnem da skidam plastike kako bi sproveo kabl od akumulatora do kormana. Da li je neko rasturao, ima li neki savet? Odakle krenuti, šta sve mora da se rastura, kako raturiti plastike na kormanu, one su mi najrizičnije, da ne puknu žabice.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 9, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Bio, video, na levu stranu je svakako pao, al deluje da nije u voznji, bar ne pri velikoj brzini, mozda gresim. Tako da sa leve strane plastike imaju ogrebotine. Estetski svakako nije savrsen, ali zvuk motora i ponasanje u voznji meni kao laiku deluju dobro, gume su zamenjene pre 4-5k kad je uvezen, diskovi mi deluju skoro novo, tako da su verovatno menjani i da je kilometraza mnogo veca, rucice nisu njegove fabricke=menjane, ima napred led rasvetu, sto stvarno izgleda dobro. Uvoz IT prosle sezone. Svakako mislim da je cena jaca za takvo estetsko stanje. Imam par nekih slika izbliza i video ako nekog interesuje nek me kontaktira. Jos jedna bitna + stavka je da ima oprugu za poklopac rezervoara za gorivo. 2:Pri tome nema ABS, a baja napisao da ima i nije ispravio na moje sugerisanje da to uradi. Imaš bolji u oglasima za manje para...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brka21 16 Napisano April 9, 2021 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan @Štef nemam sta da dodam za tog prodavca, sve si i sam verovatno iskusio... Na koji mislis iz oglasa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mkpower 14 Napisano April 9, 2021 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: SWT 400 Prijavi odgovor kao problematičan 64322MFT640: Spg,plate Honda - buy the 64322-MFT-640 at CMSNL WWW.CMSNL.COM ✓In stock now: SPG,PLATE ✓Manufacturercode: 64322-MFT-640 ✓Quality part 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano April 9, 2021 Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo zasluzuje Oskar popularnosti i nominaciju za Junaka godine! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mkpower 14 Napisano April 9, 2021 U prolazu, 18 postova Lokacija: Zagreb Motocikl: SWT 400 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte senljutiti, ali nisam znao kako drugačije da ovo stavim. Nedavno je bila potraga za ovim federom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zigi011 216 Napisano April 9, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 341 postova Lokacija: Beograd, uži Motocikl: Zontes 350E, GSR 600 K7 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko komada zelimo? Promenio April 9, 2021 član Zigi011 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 9, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan @Štef nemam sta da dodam za tog prodavca, sve si i sam verovatno iskusio... Na koji mislis iz oglasa?Onaj iz oglasa, što prodaje SWa za preko 4000e... Par postova iznad . Ima onaj drugi iz Sremske Mitrovice za 3400. Mislim da je bolja kupovina...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brka21 16 Napisano April 9, 2021 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Onaj iz oglasa, što prodaje SWa za preko 4000e... Par postova iznad . Ima onaj drugi iz Sremske Mitrovice za 3400. Mislim da je bolja kupovina...Sent from my Redmi Note 9 Pro using TapatalkDa, da, cini se tako i meni, planiram da odem da ga pogledam.Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Štef 969 Napisano April 9, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1019 postova Lokacija: Beograd, Rakovica, Skojevsko naselje Motocikl: Yamaha Majesty 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj mnogo da čekaš, ja čekao pa na 180km od kuće dobio jedno veliko razočaranje u vidu nepostojanja motora na lokaciji. Prodao se dan ranije...Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Predator016 1139 Napisano April 10, 2021 Zainteresovan, 751 postova Lokacija: Leskovac Motocikl: Suzuki V Strom DL650 Prijavi odgovor kao problematičan Nemojte senljutiti, ali nisam znao kako drugačije da ovo stavim. Nedavno je bila potraga za ovim federom.Kako ovo poručiti? Sent from my SM-A515F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...