Žaksi 8335 Napisano April 7, 2022 Ne silazi, 2157 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Znači,šmirgla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 8, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Znaci da! Otisao jutrom da namestim i vidim, pre obaveza (toliko strpljenja nemam)... Zali Boze vremena i materijala! Kao boja za one starinske radijatore, dve nijanse je svetlija po susenju, trebalo je biti kao rukohvat zadnji, stapovi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8335 Napisano April 8, 2022 Ne silazi, 2157 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ovako kad pogledam iz Jagodine,ne izgleda loše.Odavde mislim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 8, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Prolazio sam pored skretanja za tebe ali sam bas zurio, nisam stigao ni da se javim! Cim mrak pada bude hladno, a ti i ja dok posedimo, pa dok pogledam sta si sve poradio na banditu... Eto jutra! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8335 Napisano April 8, 2022 Ne silazi, 2157 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Posle ne mislimo jedan na drugog.Ja bio do Shell-a,uzeo malo goriva.Popsovaćeš me ,al mi bilo glupo da te cimam,znam da si poslednjeg puta bio u poslu pa si prekinuo da bi se videli.Eto mene opet pa se vidimo.A ovo sam napisao ko da se barimo i ugovaramo dejt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 8, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E pa bas si mogao da svratis! Vidimo se, evo nam lepog vremena. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 11, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Da se nasmejemo malo Boja plastik prajmera lepsa od "onoga" Nemam vise zivaca da perem pistolj a supruga da vice- "Zasto si opet u kuci farbao?!? " , " Nenadeeee, ne smirglaj vise delove u kadi" i tako slicne nebuloze! Ovaj put ide farbaru (Jedini koji mi odmah, tj. u sredu moze raditi je servis "Matic" ) do tada se vozim bez maske! Nek" ide zivot 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano April 11, 2022 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan A jel farbaš ti plastike i iznutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 11, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Kaaaakvo pitanje Sale Iznutra su izlepljene onom penastom gumom (vecina), nema da krcne nista kada vozim, kao mercedes!Zabice koje su sklone pucanju sam ojacao epoksi lepkom, svaki sraf namazan silikonskom mascu (da ne zardja). Savest mirna i kada me kisa uhvati Ne podnosim da ista lupka ili skripi. Polud'oooo skroooz. Sent from my EML-L09 using Tapatalk 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 11, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Bez Y maske je pa se slikamo sa strane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano April 11, 2022 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Meni lepši bez Y maske.Sa tom maskom izgleda ko neka sova :-)Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 11, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano April 11, 2022 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan E to!Popizdela sova :-DПослато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 11, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Meni mi svidja ! 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bokes 3036 Napisano April 11, 2022 Drug član, 1065 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Aprilia Atlantic 500 Classic Prijavi odgovor kao problematičan Meni kiselo groždje :-)Послато са M2007J3SG помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8335 Napisano April 11, 2022 Ne silazi, 2157 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Kupuj ti drugi motor,ovaj si sredio,očistio,podmazao,zamenio,ušuškao,tapacirao,izolovao.......nema više šta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 11, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Malo voznja sada.. Red je Sent from my EML-L09 using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 12, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Brljam po slikama pa nadjoh Za one koji vole da majstorisu, da se ne nadju nespremni (kao ja). Kada skuter uzeh bio je lose upravljiv, aj, zamenim gumu, par viskoznosti ulja u stapovima, podesim pravilno podloskom sag za moju tezinu. Nije to To! Prednji tocak u vis, digitalnu vagicu na dlan (jbg, snadji se) i guram cosak guvernala, mora se lako okretati kada vagica pokaze 1200grama. Pokrenuo se na nesto ispod 4Kg, oke, lezajevi skokovito rade i deeeebelo pretegnuti. Poskidam sve a na vratu me saceka osmougaoni sraf! (standardno je matica sa 6 uglova, takvi su i nasadni kljucevi) Treba mi znaci dvanaestougaona gedora, da je rasecem i produzim. Nema nigde (po Kg), sta cu, kupim kljuc 32 i napravim alat. Mozda nekome ideja zatreba ili da se adekvatno pripremi pre radova. P.S. Alat je posle radova obradjen i ofarban, ovo je bilo u trku da se zavrsi! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8335 Napisano April 12, 2022 Ne silazi, 2157 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Na ovoj terasi je bilo više motora nego na nekim skupovima. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 12, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ehhh, nisi mi video garazu i prostor ispred dole gde je sada "Tempo", preko puta Shell pumpe... Ovo je za sada ovako, ozidao sam garazu, sto se kaze "u sivoj sam fazi" Skromnije nego sto sam imao ali bice kutak! Mesto gde se mogu zatvoriti sa svojim motorom i alatom. Prosli sam put imao 27 ari u centru grada, bukvalno sa terase stana sam video reflektor koji sam postavio na stub da obasjava dvoriste, narucio mikser i betonirao 12x10 metara, postavio sator i ostavio otvorenu kapiju! Tu su se mogli skloniti motorasi od kise, da sede i druze se... Dolazio sam i sedeo vise puta, nisu ni znali da sam to ja napravio Neka podari Bog dobrih i normalnih ljudi samo, nista vise za druzenje ne treba! 15 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 351 Napisano April 13, 2022 Svrati ponekad, 427 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Svaka čast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 13, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je problem kod vecine motocikala koje pazarim, mozda samo na jednom ili dva motora nisam morao menjati lezajeve vrata. Na slici je gornja kosuljica starog lezaja, obelezio sam kanale koje su lager kugle utisnule, deluje zanemarljivo ali isto to na donjoj kosuljici pa x 2 (i na donjem lezaju) i eto ti loseg osecaja na guvernalu! Da ne pricam o voblingu koje ovakvo stanje izaziva! Kuglice upadaju i izlaze iz ovih zljebova i tako u krug... Onda se (kao po pravilu) to doteze a ne bi smelo! Pored upotrebe ovakve oziljke ubrzano napravi pretegnut lezaj, neko je pravilo da se kuglicni tip zavija na oko 1,5kg (konusno valjkasti mogu da istrpe i blagu gresku bez da se ostete). Kontra/osiguravajuci sraf na oko 5-7kg ali da se donji drzi fiksiran dok se gornji na moment dovede! Lezaj se testira na sledeci nacin, (pisem mere koje nisu servisne, to morate za svoj model motora naci ali su da kazem "univerzalne") Motor se podigne tako da prednjica bude slobodna, raskace se kljesta sa stapova i sve sto je na trokute zakaceno a moze uneti gresku u merenje. (Podrazumeva se, tocak, osovina, blatobran.. Sve skinuto! ) Od alata koristim digitalni kantar, do 5kg. Prvo se uverim da viljuska radi slobodno, od granicnika do granicnika, da nema mesta gde osetim da "preskoci" ili se zaustavi (obicno tocak usmeren pravo). Vezem kanap za neki od stapova tik iznad donjeg trokuta, drugi kraj kanapa na kantar. Tocak stoji na sredini, u poziciji za "pravo". Na tom mestu (blize vratu) mora se pokrenuti na oko 1.4-1.8 kg. Ako se kanap veze za kraj guvernala a zbog vece poluge, ocekuje se pokretanje na sili izmedju 1 - 1,4kg. Ukoliko se iz opsega izadje ili je lezaj suv, pretegnut, istrosen (kombinacija nabrojanog, itd...) Voznja mora da bude uzivanje, relaksacija, ne da se "radi/ulaze napor" i na mane navikava!!! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano April 13, 2022 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Brate da ti dam moj skut na nekih mesec dana...cisto da imas zanimaciju.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano April 14, 2022 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jos (na oglasima) ne videh SW sa pravilno montiranim auspuhom, bukvalno svaki je usrafljen sa spoljne strane! Pa kako ne vide da stoji lose?!? Jutros pri "pregledu uz kafu" , vidim jednu lepu iz N.Sad-a, vrtim slike, mozda dobijem neku ideju da i ja na svom odradim... ...a tamo, "upolje" auspuh! Gasi oglase, koga oni lazu da je sve na mestu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 352 Napisano April 14, 2022 Drug član, 1081 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je text po principu copy paste... Svi su top..fabrika...itd.. Neko se zajebe pa okaci oglas sa sve tablicama iz Italije... Nisam ni jedan nasao da se poklapa kilometraza....skidaju ok 10K na gore.. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...