N.F.S. 22458 Napisano Octobar 14, 2021 Integrisan, 9635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima jos po par, ako nekome treba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Octobar 14, 2021 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Stigli tegovi i oma montirani, leglo ko budali šamar 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22458 Napisano Octobar 14, 2021 Integrisan, 9635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mocno! Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Octobar 14, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim se i mislim da li da turim na varadera? Nema neke vibracije ili mozda unisti i one male sto ima. Ali imam nesto u glavi da stavljam i siri korman 90cm i ako dodju i tegovi trebace mi gabaritna svetla. Nesoo savetuj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10585 Napisano Octobar 14, 2021 Drug član, 1544 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pre 29 minuta, Disko Nindža je napisao: Stigli tegovi i oma montirani, leglo ko budali šamar Kakvi su utisci, da li manje vibrira? Loše je vreme pa predpostavljam da ih nisi probao u vožnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Octobar 14, 2021 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Da, nisam jos isprobao, za vikend cu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22458 Napisano Octobar 14, 2021 Integrisan, 9635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Javljaj sta "kaze", da znamo za bandite... Ja sam na svom svojevremeno probao (ima slika na prvoj strani), plus pun guvernal silikona , bio je miran kao bubica! Vampa, ako stavljas alu guvernal onda idu laksi tegovi. Samo javi. Na fabricki guvernal bas ovi od po 400g! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Octobar 14, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Fehling Crosslenker Breite 900mm mit TÜV-Gutachten kaufen | Louis Motorrad - Bekleidung und Technik WWW.LOUIS.AT Fehling Crosslenker Breite 900mm mit TÜV-Gutachten günstig kaufen bei Louis. Top Marken ✓ Große Auswahl ✓ Kauf... Ovako nesto sam mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22458 Napisano Octobar 14, 2021 Integrisan, 9635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ogromna poluga, verujem da ce olaksati upravljanje. Ako budes hteo, ja ti posaljem tegove ti meni stari guvernal... Ti uski Hondini mi bas odgovaraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3486 Napisano Octobar 14, 2021 Drug član, 1107 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan 780mm mislim da je. Ako resim da ga skinem tvoj je. Samo moram da louisa da sastavim kompletan jer planiram na njega acrebis i kosso rucice. E da,da ti javim da je blatobran stigo do mene. Covek korektan i tacan samo blatobran treba na zavrsnu obradu da odnesem. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22458 Napisano Octobar 15, 2021 Integrisan, 9635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 660mm je na Suzukiju fabricki, bas ga suzise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8369 Napisano Octobar 15, 2021 Ne silazi, 2169 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan N.F.S. pa svi vole usko,a ti oćeš široko. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22458 Napisano Octobar 15, 2021 Integrisan, 9635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hahaahaa, dobar si!Negooo, kakvi su ti tegovi na bandi? Ako nisi zadovoljan provozaj se do tvog druga, da ti montiram jedne od po 400g!Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22458 Napisano Octobar 15, 2021 Integrisan, 9635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Onako od srca, uz kaficu i sok! Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žaksi 8369 Napisano Octobar 15, 2021 Ne silazi, 2169 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Pre ove kiše ,vozio se pošao prema Rekovcu da vidim onu belu zver,ono put loš ja okrenem za Kg.Popio kafu u centru,hteo da te zvrcnem ali sam se loše osećao tih dana i nisam želeo da rizikujem,možda sam ponovo zakačio al na motoru potpuno sam tako da je bilo samo luftiranje.A ovih dana povredio oko,puklo je nešto unutra išao za Bg ,,varili"unutra nešto laserom.Ako odlepša eto me na kafu bez tegića. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22458 Napisano Octobar 15, 2021 Integrisan, 9635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ma slobodno, Marina je vakcinisana a ja ne dajem dve pare na ovu situaciju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Octobar 19, 2021 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Sone hoce li biti tegica kojim slucajem, ako ce biti udeni me za par, trebace mi za jednoga SW-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22458 Napisano Octobar 19, 2021 Integrisan, 9635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Imam par drug, samo "vici" Unutrasnji tegovi se vade pa montaza sa gumom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22458 Napisano Octobar 19, 2021 Integrisan, 9635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mozda i druge zanima, imam i par koji je "ostecen" (zato ce i jeftinije biti), zagrebani (ne vise od 2mm, plastifikacija nesto grublja, vidi sliku) tako su mi iz helasa dali, 5 komda su osteceni Jednom je 3mm dublje ukopana rupa za glavu srafa, dve podloske to rese (imam ih) ali cisto da kazem. razlike u tezini nema. Par takvih je 20 eura... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22458 Napisano Octobar 19, 2021 Integrisan, 9635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I da ponovim, odavde gledam gramazu za modele (mada je kod vecine ista ), evo link pa ko zeli sam da pravi P.S. Ja pravim ove od "13.9 unci" (390gr), oni imaju dosta dobar feedback (kako se fancy izrazavam ) HVMP Motorcycle Bar Ends to Reduce Vibrations WWW.HVMP.COM 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1977 Napisano Octobar 19, 2021 Drug član, 1064 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam iskoristio lepo vreme toliko da odradim probnu voznju posle ugradnje tegica. Ranije sam sa fabrickim imao podrhtavanje kormana dok je sa skinutim koferom sve bilo ok. Sa ovim tegovima koje je Nesa pravio korman pustam bez problema (nisam vozio preko 80-90 km/h) sa koferom i bez njega, nema podrhtavanja i slicno. A to sto su malo duzi meni stvara neki osecaj sigurnosti, ne znam zbog cega. Najlepse u tome je sto smo se resili svih nepotrebnih vibracija koje su postojale, razlika je osetna. Nisu budalastine, ovo je vec ozbiljna prica da tako malo 'gvozdja' napravi razliku. Jos da pazarim podizace kormana i ja sam zavrsio sa podesavanjima motora po mom ukusu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22458 Napisano Octobar 19, 2021 Integrisan, 9635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Vrh!Deluje mi da smo za cetiri redna klipa nasli gramazu!... Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10613 Napisano Octobar 19, 2021 Hronični Motociklopata, 7366 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja baš sad po ovom lepom vremenu našao sa se razbolim, tako da sam testirao tegove jedva 20-ak km, ali nadam se da će biti još lepih dana kad ozdravim pa da uradim duži test bar 50km u cugu, mada za sad je sve super. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16152 Napisano Octobar 19, 2021 Integrisan, 9335 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, N.F.S. je napisao: Imam par drug, samo "vici" Unutrasnji tegovi se vade pa montaza sa gumom... vaki mi treba, fala vi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22458 Napisano Octobar 19, 2021 Integrisan, 9635 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Take dobijes, samo daj zeleno svetlo i saljem. P. S. Imam 50mm duzinu, ne secam se sta sam ti slao. Sent from my EML-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...