N.F.S. 22375 Napisano Novembar 18, 2020 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ti su tvoji nesto tezi, treba da je to To... Zigijevi su preko 400gr/kom i to na duzini 55mm. Da je duze ili deblje ruzno bi bilo. Za vece tezine ili da se uz ovaj radi i unutrasnji teg ili da se prave od mesinga... Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5583 Napisano Novembar 18, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da su teski, trebalo bi da valjaju, hvala! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8334 Napisano Novembar 18, 2020 Solo Rider, 3193 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ево да се запљунем. Легле к'о дупе на ношу. Да вас нр збуњује десна што је као одмакнута..... хот грип ручке, тако је било и сам старим теговима. Хвала Нешо, Боже здравља видимо се на пролеће кад се ђурђевак зазелени Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8334 Napisano Novembar 18, 2020 Solo Rider, 3193 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ево разлике између старих и нових........чуј ба разлика драстична Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2445 Napisano Novembar 18, 2020 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sada služi i kao crash pad Odlično urađeno !!!!! 12 points 2 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Novembar 18, 2020 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Daaaa, druga pesma... Ta ce masa dodatno "umrtviti" heble... Ugodjaj za na duze.Svidja mi se! Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17319 Napisano Novembar 18, 2020 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3691 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam ranije za svog Transalpa pravio od bronze (malo su teži od čeličnih za istu dimenziju i nije imalo potrebe da se plastificiraju ili farbaju. A inače kolegi svaka čast za ovu akciju koju je napravio i pomogao drugima. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2445 Napisano Novembar 18, 2020 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan I širi korman malo, taman da se isprave leđa !!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2445 Napisano Novembar 18, 2020 Andragog, 5011 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, zika56 je napisao: Ja sam ranije za svog Transalpa pravio od bronze (malo su teži od čeličnih za istu dimenziju i nije imalo potrebe da se plastificiraju ili farbaju. A inače kolegi svaka čast za ovu akciju koju je napravio i pomogao drugima. Bronza je skupa, ukrali bi sada !!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16065 Napisano Novembar 18, 2020 Integrisan, 9329 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: Hvala drug! Ako zatreba nekome javi... Radim evo nekim likovima sa FB, jednom su me ispalili za dva para (em sam platio tegice i jos mi postarinu natovarise). Plastifikacija moze u dosta boja ali se crna naj brze odradi... Zigija uputi na tebe , cenim i te kako kad je nešto dobro i provereno...još ako je domaće ondak je pun pogodak. Za sledeće kad nekom zatreba, dobiće od mene uput na tebe 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Novembar 18, 2020 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Juuu ili je nestasica tegica ili je cena bezobrazna!Na FB mi se obracaju nonstop. Evo ova je moja tema stara 7 godina, nije bilo nesto interesovanja a oooogroman ucinak na kvalitet voznje teg ima. Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Novembar 18, 2020 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Darko, naj vise benefita strugar ima (pored nas na dva tocka). Kada sam za ove svratio toliko je coktao i nesto ocima prevrtao kao da sam na poklon trazio.Sekunda je falila da ga "namazem" i odem. Sent from my LLD-L31 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8334 Napisano Novembar 18, 2020 Solo Rider, 3193 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Juuu ili je nestasica tegica ili je cena bezobrazna!Na FB mi se obracaju nonstop. Evo ova je moja tema stara 7 godina, nije bilo nesto interesovanja a oooogroman ucinak na kvalitet voznje teg ima. Sent from my LLD-L31 using TapatalkКако се "викаш" на фацета??Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Novembar 18, 2020 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pa imas me valjda tamo, Nenad Sone Djordjevic.Nisam kuci da pogledam. Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5583 Napisano Novembar 18, 2020 Drug član, 2508 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 17 minutes ago, N.F.S. said: Evo ova je moja tema stara 7 godina, nije bilo nesto interesovanja a oooogroman ucinak na kvalitet voznje teg ima. Sent from my LLD-L31 using Tapatalk To jer nije bilo ni tebe na forumu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8334 Napisano Novembar 18, 2020 Solo Rider, 3193 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, N.F.S. je napisao: Pa imas me valjda tamo, Nenad Sone Djordjevic. Nisam kuci da pogledam. Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Jok....evo poslao sam ti zahtev Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Novembar 18, 2020 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Apstinirao sam jedno pola godine, dosta mi je vas falilo.. Vrnuo se! Ovo sam Milanu napisao, ulecu postovi izmedju... Sent from my LLD-L31 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Novembar 18, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan Apstinirao sam jedno pola godine, dosta mi je vas falilo.. Vrnuo se! Ovo sam Milanu napisao, ulecu postovi izmedju... Sent from my LLD-L31 using Tapatalk Jel praviš još, trebaju meni za trandžu, crni?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Novembar 18, 2020 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan 22- og idem da narucim za ekipu sa FB... Napravicu pet-sest pari dodatno, nije problem... Do kraja meseca ce biti gotovo, strugar kada mi kaze za 5 dana to bude 15 Upisan si Moram da naglasim, ja dobijam od majstora tegove i srafove... Ko nema navoj u guvernalu neka mi kaze, da stavim parce gume/creva pre slanja... Tako i kod sebe montiram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dusantomic 90 Napisano Novembar 18, 2020 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW F650GS Dakar 2005. Prijavi odgovor kao problematičan 22- og idem da narucim za ekipu sa FB... Napravicu pet-sest pari dodatno, nije problem... Do kraja meseca ce biti gotovo, strugar kada mi kaze za 5 dana to bude 15 Upisan si Moram da naglasim, ja dobijam od majstora tegove i srafove... Ko nema navoj u guvernalu neka mi kaze, da stavim parce gume/creva pre slanja... Tako i kod sebe montiram.Ja nemam navoj, ali imam gumu od kineskih tegića , ispali mi jer nisam stavio loctite. Moram magnetnom maticu da izvučem sa dna guvernale. Ubaci ako imaš viška crevo ili sl za slučaj da mi nešto pođe po zlu.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Novembar 18, 2020 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Dogovoreno, javljam se krajem meseca. Uradio bih ja i vise pari tegova pa kada zatreba nekome da imam... Nezgodacija je ta sto odmah platim, 10 pari/200 eura pa da mi se po malo "vraca". Za forum mi nije problem, nece se niko ovde obrukati, kontaktiraju me od svugda motorasi, i na privatni mob. (verovatno broj sa nekih oglasa imaju). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8334 Napisano Novembar 18, 2020 Solo Rider, 3193 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Za FJR-iste Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Novembar 18, 2020 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Takve bas pravimo, iste i tezine... HVMP marka, par tegica 110eura, ovih extra heavy. Sent from my LLD-L31 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1556 Napisano Novembar 19, 2020 Никад не једи жути снег!, 734 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Стигло данас... ала си га упаковао брале, за медаљу Елем, наивно сам пробао да опуштено одвијем старе али пампур... то је толико запекло да ја немам речи. Видим да ће и Ве-Де да ради, можда и клешта за контру, ко зна... видећемо после викенда... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22375 Napisano Novembar 19, 2020 Integrisan, 9606 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ne prepustam nista slucaju! Bacaju ovi iz brze poste, ostete... Elem, sraf pre odvijanja par puta odlucno kucni cekicem! Preko nekog starog bita ili srafcigera... Da "odlepi". Ili, ako bas nece, sekacic i u smeru odvijanja kuckaj, odvice se sigurno. P.S. Sekacice pravim od starih ventila, od onih mini (50ccm 4t) do velikih od agregata pozamasne zapremine 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...