smedic 413 Napisano Maj 30, 2014 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Kupujem topove za V Strom 1000 Neke da su lepi i da se jos lepse cuju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Laki_90 620 Napisano Maj 31, 2014 Zainteresovan, 786 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Што не отвориш фабричке? Ја отворио фабричке и чује се супер! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Maj 31, 2014 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan Otvoreni su Kontam mozda nekome stoje negde i skupljaju prasinu pa da ih se resi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hammer 134 Napisano Maj 31, 2014 Svrati ponekad, 412 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Suzuki V_Strom DL 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio Leo Vince prosle god i prezadovoljan sam Grmi ko oklopna divizija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
silverblack 6 Napisano Maj 31, 2014 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beocin Motocikl: Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jaoj 3500km 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
smedic 413 Napisano Jun 1, 2014 Member Title, 254 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: S1000RR Prijavi odgovor kao problematičan ja kupio Leo Vince prosle god i prezadovoljan sam Grmi ko oklopna divizija Tako nesto sam mislio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...