sci 27 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan ...uz poseban osvrt na svilajnacki gulas ;D Cekaj bre, pusti da dovrsim misao ;D :D ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 2758 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Znao sam ja da ću da ga izbaksuziram sa najavom... To je najlepše kada osvane lepo jutro, sedneš na BJB forum, pitaš koga ima, ide li neko... pa zapališ... ali ne, ja sam hteo da omasovim i eto... ;D Cuti samo, Sci nije ni krenuo, a stigao je do 7 strane. ;D Bice sve ok, ima dana. Sci ce koliko vidim i krenuti. A ovo je dobra razbibriga i vid druzenja. ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Februar 14, 2008 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Sci, potvrdi ako dolazis da se organizujemo i nadjemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sci 27 Napisano Februar 14, 2008 Drug član, 1414 postova Lokacija: Beograd (zvezdara) Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne potvrdjujem da ne bude posle "evo snega", nego kad bude ok, vreme, lako cemo za okupljanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 14, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Dok se sabere lepo vreme, taman ce i meni motor stici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nucleus 101 Napisano Februar 16, 2008 Zainteresovan, 788 postova Lokacija: Indjija Prijavi odgovor kao problematičan Taman da i ja dotle "napakujem" sve na bajk... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krce 242 Napisano Februar 16, 2008 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: uzice Motocikl: Harley big twin Prijavi odgovor kao problematičan U subotu i nedelju prema prognozi najvisa dnevna ce biti -4 celzijusa, sledece subote 12 suncano, nedelja 13 sa kisom. Ok, ovako je sa moje strane: Zvanično se akcija obustavlja ovog vikenda a aktiviraćemo je čim bude lepše vreme (kada se ispune oni uslovi sa početka). Znao sam ja da ću da ga izbaksuziram sa najavom... To je najlepše kada osvane lepo jutro, sedneš na BJB forum, pitaš koga ima, ide li neko... pa zapališ... ali ne, ja sam hteo da omasovim i eto... ;D Videćemo šta će se dešavati u nedelje 24.02., 02.03., 09.03. ... Mislim da je najbolje 24.07 ili 12.08 ipak put je to ima tu da se vozi. ;) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrle 8673 Napisano Februar 16, 2008 nekrunisani kralj moto cigana, 3207 postova Lokacija: Banovo brdo, Juzni Beograd... Motocikl: 4x4 Prijavi odgovor kao problematičan mozda da krenete u subotu 23.2. trebalo bi da bude solidno vreme i taman da svratite i do Panceva na winter bike party mccoyote. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Februar 16, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je najbolje 24.07 ili 12.08 ipak put je to ima tu da se vozi. ;) Ti se zajebavaš a znaš da ne vozimo po snegu ;D Tamo kod vas i u sred leta ume da zaveje U tom kraju (Zlatibor) planiram da boravim oko 01. maja. tačnije od 25.04. do 03.05. ;D Ako ne bude snega idem motorom ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Februar 16, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan mozda da krenete u subotu 23.2. trebalo bi da bude solidno vreme i taman da svratite i do Panceva na winter bike party mccoyote. Svaka subota mi je radni dan... ja ne mogu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki-KG 92 Napisano Februar 20, 2008 Banned, 993 postova Lokacija: kg Motocikl: zx7r Prijavi odgovor kao problematičan markone, skidaj ovo ODLOZENA i stavi 24.02.2008 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Februar 20, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan link=topic=14907.msg207421#msg207421 date=1203520576] markone, skidaj ovo ODLOZENA i stavi 24.02.2008 Ok! Dakle prognoza kaže lepo vreme za nedelju 24.02.2008. Vladamire kako stojiš sa vremenom u nedelju? Jel primaš samozvane goste? Ko je za?! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srkixt660 28 Napisano Februar 20, 2008 Zainteresovan, 651 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ko je za?! Posto sam pre 2 dana kupio Horneta i presao sam svega 60 km,sto ce reci da jedva cekam da se vozim.Ja sam za voznju gde god da se ide Samo mi javite kad i gde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markone 455 Napisano Februar 20, 2008 www.markone-pegaz.rs, 2428 postova Lokacija: Novi Sad, N45 15.579 E19 48.722 Motocikl: Napokon... BMW R1150GS! Prijavi odgovor kao problematičan Ko je za?! Posto sam pre 2 dana kupio Horneta i presao sam svega 60 km,sto ce reci da jedva cekam da se vozim.Ja sam za voznju gde god da se ide Samo mi javite kad i gde? Jel te mrzi da čitaš ili nemaš vremena od kad ti je hornet pod dupetom? Batočina via BG. Što znači da ćemo te pokupiti usput na nekoj pumpi na izlazu iz BG. Detalje prouči na prethodnim stranama. Ajde Beograđani javite se da se dogovorimo za mesto sastanka? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Februar 20, 2008 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan mogao bih i ja iz svilajnca da vam se pridruzim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr.Bane 208 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 1126 postova Lokacija: Ljubljana, Slovenija Motocikl: ex MV Agusta 800 Brutale Prijavi odgovor kao problematičan Ja idem 100% samo da se mi iz Bg-a dogovorimo na kojoj pumpi se nalazimo i ti da kažeš u koje vreme ste u Beogradu Vidimo se u nedelju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 20, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ako bude sve ok sigurno dolazimo ja i Tini sa foruma, ali rano je jos da potvrdim informaciju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GoranTini 319 Napisano Februar 20, 2008 Zainteresovan, 542 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: GS Prijavi odgovor kao problematičan Uh brate, nemam pojma kako to da izvedem imam ispracaj u Lazarevcu, trebao bih da budem tamo u 15,00 i mislim da nema trika to da izvedem. A znas da bih tako rado isao, cucemo se jos. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 20, 2008 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan A mozda naidjem i ja ... Ide li jos neko sa ove juzne strane ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Nemate pojma koliko bih voleo da se nadjemo i upoznamo... SStruja bi mogo da se javi jer sm ja i on naj slabiji u grupi, pa da obidjemo neka mesta van auto puta.... sstrujo javi se? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja najverovatnije nisam u nedelju doma pa se i ne javljam! A za ono najslabiji - prebacio sam 120kg preko zime! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marcony 5 Napisano Februar 21, 2008 Svrati ponekad, 309 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Piaggio Beverly 200 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle...Markone krece u 9 iz NS-a. Gde i u koje vreme u BG-u? Ivana i ja idemo sa vama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kameni 1 Napisano Februar 21, 2008 Svrati ponekad, 259 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW C400GT Prijavi odgovor kao problematičan Rado bih isao, ali obzirom da mi motor nije stigao, a jedino sto imam je neregistrovan KLR za koji bih se mogao ogrebati, ostavicu za drugi put. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivicat13 48 Napisano Februar 21, 2008 Zainteresovan, 712 postova Lokacija: Bliski istok Motocikl: cbr900rr Prijavi odgovor kao problematičan A zasto ne odlozite sve za jos dve nedelje, da mogu i ja da Vam se pridruzim? ;D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dimac 987 40 Napisano Februar 21, 2008 Drug član, 1372 postova Lokacija: Mladenovac Prijavi odgovor kao problematičan Ja najverovatnije nisam u nedelju doma pa se i ne javljam! A za ono najslabiji - prebacio sam 120kg preko zime! Kad sam mislio naj slabiji, mislio sam na snagu motora i brzinu koju mozemo da postignemo ;D, sstruja odma na kilazu... ;D. Ja mogu da ih pratim jedino ako idu van auto puta po nekim krivinama, ali koliko vidim svi ce auto-putem, mada ni ja jos nisam siguran dal cu da krecem.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...