LuckyVladano 5073 Napisano Jun 18, 2014 Drug član, 2234 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS ADV 2013 Prijavi odgovor kao problematičan П.С. Је л' има некога из Косовске Митровице овде? Ima Kolega, znas li nekog Kostic Mihajla (vlasnik ili radnik u prodavnici "21 vek" u Kralja Petra I) iz KM? Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbbenda 96 Napisano Jun 18, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: BMW R1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Malo ga preterase u tom clanku. Evo sta prenosi B92 Ти слушај б92,ако ти тако одговара! 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miinja 1568 Napisano Jun 19, 2014 Svrati ponekad, 175 postova Lokacija: Raška Motocikl: shadow 750 aero Prijavi odgovor kao problematičan Malo ga preterase u tom clanku. Evo sta prenosi B92 Ти слушај б92,ако ти тако одговара! BAŠ REALNA TELEVIZIJA - JEBO IH ONAJ KO IH PLAĆA 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
azrael 111 Napisano Jun 19, 2014 U prolazu, 65 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha XJ600S Diversion & Yamaha XJ900S Diversion Prijavi odgovor kao problematičan Slabo se nesto ovde dogovaramo, nadam se da ce nas biti mnogo vise u subotu ispred skupstine 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlada53 21 Napisano Jun 20, 2014 Svrati ponekad, 147 postova Motocikl: suzuki bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav bajkeri jel se ide na kosovo ovog vidovdana????nema nikakvih informacija kad se krece i odakle ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jun 20, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Prati malo na casu pa ces znati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 178 Napisano Jun 22, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan ПОЛАЗАК: 28. ЈУН-а СА ПЛАТОА НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ У 10:00. ПОВРАТАК: 29. ЈУН-а 2014. (СУБОТА – НЕДЕЉА) ОСМА ПО РЕДУ ''БАЈК РОК МИСИЈА 2014'' ПРЕДХОДНИХ ПАР ГОДИНА, СПОНЗОР ЗА ГОРИВО БИО ЈЕ КОМПАНИЈА НИС ПЕТРОЛ, АЛИ ОВЕ ГОДИНЕ, НИСУ У МОГУЋНОСТИ ДА НАМ ИЗАЂУ У СУСРЕТ.МИ ИМ СЕ У СВАКОМ СЛУЧАЈУ ЗАХВАЉУЈЕМО ЗА СВЕ ШТО СУ УЧИНИЛИ ЗА НАС. ОБЕЗБЕЂЕНО ЈЕ СПАВАЊЕ У СПОРТСКОМ БАЛОНУ У КОСОВСКОЈ МИТРОВИЦИ КАО И ВЕЧЕРА ЗА СВЕ УЧЕСНИКЕ БАЈК РОК МИСИЈЕ. ЗАБАВЉАЋЕ ВАС ПОЗНАТИ РОК ИЗВОЂАЧИ ПОПУТ ОКТОБРА 1864 СА ТАЊОМ ЈОВИЋЕВИЋ, БОРЕ ЧОРБЕ И ДРУГИХ НАШИХ ПОЗНАТИХ ИЗВОЂАЧА. ПРИДРУЖИТЕ НАМ СЕ ДА ДОКАЖЕМО ДА НА ОВАКО ЛЕПУ МАНИФЕСТАЦИЈУ НИСМО СВЕ ОВЕ ГОДИНЕ ИШЛИ САМО ЗБОГ ГОРИВА, КОЈЕ МНОГИМА ДАНАС ЗНАЧИ. ПОДРЖИМО НАЈВЕЋИ БАЈКЕРСКИ КАРАВН У НАШОЈ ЗЕМЉИ. УВЕК УЗ БРАЋУ!!! kopirano za FB 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11944 Napisano Jun 22, 2014 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ako nas bude sto ispred skupstine bice dobro voleo bi da gresim( jbg velika je kriza ali opet ne odes na dva skupa neka i to ti otprilike isto izadje). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 23, 2014 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan П.С. Је л' има некога из Косовске Митровице овде? Ima Kolega, znas li nekog Kostic Mihajla (vlasnik ili radnik u prodavnici "21 vek" u Kralja Petra I) iz KM? Pozz Znam ga. Zivi u Zvecanu. Nemam neko lepo misljenje o njemu. Majka mu je vlasnik "21.veka" a on bi trebalo da radi u med. centru u IT sluzbi (ako ga nisu isterali sa posla). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zikaslika 136 Napisano Jun 23, 2014 Svrati ponekad, 125 postova Prijavi odgovor kao problematičan Politika i gorivo. Bilo je njima mnogo teze, proverite, ali je zarad interesa politike odnekud bilo i goriva i vode i zastavica i privezaka i.., sada su se kao naprasno setili da Kosovo i nije Srbija i odmah nema vise podsecanja na Kosovo, fol nemamo vise benzina za sponzorisanje,.. a znaju dobro da nama vecini pogotovo u ova vremena znace ta dva rezervoara da stignemo do KM - a mi znacimo tom nasem narodu dole, jer zanju da se i za povratak tesko krpimo, tako da im se ne bih ipak zahvaljivao na onom ranije, kad su tu samo kad je dnevnoj politici odgovaralo. Ali nema veze nek im je na dusu, tesko da mogu i sebe da slazu da su ok! 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1389 Napisano Jun 23, 2014 Ne silazi, 6308 postova Lokacija: Meljak Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 8343 Napisano Jun 23, 2014 Solo Rider, 3197 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Napisao 03 July 2013 - 12:21 PM Priloženi thumbnails[/b] Evo šta sam rekao prošle godine jer je toliko pljuvanja bilo da je to verovatno neko čitao i sad izvoli. Ja sam platio moje gorivo sipao 5 litara od BG do KG toliko sam i potrošio posle dva sata čekanja na suncu. Ova godina je lošija nego prošla tako da i ne zameram ako neko nebude išao jer će mu trebati oko 100€ plus minus. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 178 Napisano Jun 23, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan slazem se da za gorivo treba oko 100 eura. Ali nesto razmisljam tacnije trazim nacin i dolazim do sledeceg 4 ljudi u kolima po 30 eura i trebalo bi da pokrije troskove. onaj ko nece nadje razlog onaj ko oce nadje nacin. bajker si i na motoru i u kolima bajker si u srcu i svi bi voleli da idemo motorima dole ALI 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4314 Napisano Jun 23, 2014 motoras, 2480 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Onda neka bude auto rok misija... Mislim,moglo bi i autobusima da se ide. Kacige na laktove i napred... A o ovoj podeli na patriote i izdajnike stvarno ne znam kakav bi komentar dao... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goran glumac 178 Napisano Jun 23, 2014 Svrati ponekad, 123 postova Motocikl: tdm 850, gtr1000 Prijavi odgovor kao problematičan stari roker ja pokusavam da za sebe i nadjem nacin da odem dole jel mi se ide. a nisam u materijalnoj situaciji da za jedan vikend dam 100 za gorivo i 20 za klopu i pice. Jel imas neki drugi predlog? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4314 Napisano Jun 23, 2014 motoras, 2480 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ću reči,nemam ni predlog ni ideju. U stvari,ja kad nemam za gorivo i trošak i ne palim motor već sedim kod kuće. Ali,stvar je u tome da ovo nije običan skup. Ovaj skup više znači onim ljudima koji su oko skupa nego samim bajkerima. Šteta što država tu nije prepoznala svoj interes pa da pomogne u organizaciji istog. Za mnoge besmislenije stvari baca se novac,a za jednu ovakvu manifestaciju nema para. To je moje mišljenje. Na kraju,ja nisam u zemlji taj vikend,pa ne bi išao ni da se plaća gorivo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maxxa 303 Napisano Jun 23, 2014 侍, 671 postova Lokacija: Булбулдер Motocikl: Honda XRV 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pa, da država ima interes i da vlast nije korumpirana/marionetska, mi ne bismo morali da idemo u Kosovsku Mitrovicu da budemo podrška narodu, nego bismo išli kao i na svaki drugi moto-skup išli bismo i u Prištinu na moto-skup, i u Prizren... Po meni, to je stvar neke pumpe/kompanije, da li im se marketinški potez isplati ili ne. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ledu 138 Napisano Jun 24, 2014 U prolazu, 77 postova Lokacija: Crveni Krst Prijavi odgovor kao problematičan ... Po meni, to je stvar neke pumpe/kompanije, da li im se marketinški potez isplati ili ne. Ti jos verujes u Deda Mraza..? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
deki59 141 Napisano Jun 24, 2014 Zainteresovan, 699 postova Lokacija: Srce Srbije pod jakim infarktom-Kosovska Mitrovica Motocikl: Tomos APN6-82,BMW R 1150 RT-03,Kawasaki EN 500-94 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nensy 1263 Napisano Jun 24, 2014 Rodjena na motoru, 735 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Honda hornet - Night Fury Prijavi odgovor kao problematičan Deki59 je meni poslao brojeve smestaja a ja ih prosledjujem. Ja idem...znam da je mnogo para, ali to je jednom u godinu dana I oni koji su hteli da idu mogli su za toliko da odvoje sa strane...dakle nasli bi nacin... ja necu da se osecam kao da sam izneverila ljude koji nas cekaju dole ... smestaja u srpskom delu Kosovske Mitrovice, kao i u blizini. "Ajdemo redom: 1) BB hotel (u blizini dogadjaja-preporuka) 028/423-688 2) "Beli dvor" (u blizini dogadjaja-preporuka) 028/421-627; 064/7050-388; 065/6022-792 3) Motel "Bisevac" (u neposrednoj blizini) 066/901-6202; 064/932-8442 4)No.1 (blizu u K.Mitrovici oko 300m) 028/425-359; Ovo je smestaj u blizini KM. (na sigurnim lokacijama ): 1) Etno selo "Zavicaj" Zvecan, selo Banov Do (oko 8 km od mesta dogadjaja) 028/662-035; 065/81-84-871 i 064/578-3450 (lepo, ali umor I pice... pa vidite za ovu razdaljinu) 2) Motel Izvor -Zvecan, selo Grabovac (na putu KM-Bgd oko 7-8 km od mesta dogadjaja) 028/667-331; 063/8227-985 i 063/1711-924 (isto kao i gore, zbog umora) Vidimo se ispred skupstine! Sent from my Televizor 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fikacu 40 Napisano Jun 24, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Prijavi odgovor kao problematičan Dolazimo! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 289 Napisano Jun 24, 2014 Svrati ponekad, 247 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Ovaj put je politika odigrala jos jednu prljavu igru,jer,da je drzava htela da obezbedi benzin to bi i ucinila,za drzavu to nije veliki trosak.Cilj je da sto manje ljudi ode na Kosovo,da se sve to polako ugasi.Ko moze sebi da priusti odlazak, to treba da ucini u inat politicarima,a prvenstveno zbog nasih nesretnih Srba sa Kosova.Ko ostane kod kuce preostaje mu da se tesi gledanjem Moto GP u legendarnom Asenu,ja se bojim da cu gledati tu trku . Sretan put svima koji idu ! 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SADAN 863 Napisano Jun 24, 2014 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Mataruska Banja-Klina Metohija Motocikl: MZ ETZ150,Suzuki Bandit 650N Prijavi odgovor kao problematičan Politika stara kurva Ima i onih koji mogu sebi da priuste odlazak na ovaj skup,ali njih to ne interesuje ili su previse evropski orjentisani. http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/103283-pauzari-planiranje-voznji/page__pid__1649361#entry1649361 Kako god svako ide de mu odgovara 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11944 Napisano Jun 24, 2014 Drug član, 1297 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan nema tu ljutnje ko nesto oseca ide(ako moze) ko ne oseca nece ga ni hiljadu strana promeniti i ne vredi trositi energiju 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bug1 235 Napisano Jun 24, 2014 Svrati ponekad, 198 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan slazem se da za gorivo treba oko 100 eura. Ali nesto razmisljam tacnije trazim nacin i dolazim do sledeceg 4 ljudi u kolima po 30 eura i trebalo bi da pokrije troskove. onaj ko nece nadje razlog onaj ko oce nadje nacin. bajker si i na motoru i u kolima bajker si u srcu i svi bi voleli da idemo motorima dole ALI Da razmislis ti o nekom motoru koji manje trosi od 100 evrica . Odakle ti to kreces kad cenis toliko bratac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...