Disko Nindža 11139 Napisano Maj 5, 2014 Hronični Motociklopata, 7603 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Frezer 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan za "civilnu" upotrebu slik guma nikako nemoze valjati jer nema sare, pa samim tim voznja po mokrom i kisi je 10x rizicnija Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 5, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan ....... ne daju ih ispod 1000e + reg, neki i 1100e, sto je po meni malo vise za motor star 20 i kusur leta Tebi ako je mnogo 1000 evra za motor star 20 god...stavi jedno 10 000 evra u dzep i idi pa kupi nov... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 5, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan za "civilnu" upotrebu slik guma nikako nemoze valjati jer nema sare, pa samim tim voznja po mokrom i kisi je 10x rizicnija Koliko ja znam voznja po kisi i po mokrom je jedno te isto...je to tako pises da bi imao vise argumenata ili nesto drugo....jer ja do sad nikad nisam uspeo da vozim po suvom kad pada kisa.... Inace vozio sam slik gumu i jako mi se dobro pokazala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 5, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam voznja po kisi i po mokrom je jedno te isto...je to tako pises da bi imao vise argumenata ili nesto drugo....jer ja do sad nikad nisam uspeo da vozim po suvom kad pada kisa.... Znači nikad nisi vozio po mokrom asfaltu, a da trenutno ne pada kiša? 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7455 Napisano Maj 5, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan za "civilnu" upotrebu slik guma nikako nemoze valjati jer nema sare, pa samim tim voznja po mokrom i kisi je 10x rizicnija Koliko ja znam voznja po kisi i po mokrom je jedno te isto...je to tako pises da bi imao vise argumenata ili nesto drugo....jer ja do sad nikad nisam uspeo da vozim po suvom kad pada kisa.... Inace vozio sam slik gumu i jako mi se dobro pokazala... A kopaju te ti 500kubikasi... rasturaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 5, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan @strašilo Taj motor vrjedi nekih 600-700€, 800 bi mu bio baš limit, to što su u HR preduvane cjene za sve motore to je drugi problem. U pravu si da je većina nabrojanog potrošna roba, al kad uzimaš polovan motor nekad su gume na 50%, nekad pločice nove, nekad diskovi doviđenja, nekad je lanac dobar a nekad nepravilno istegnut. A na ovom motoru je sve u k..cu. Nije baš isto kada gume imaju još 10k kilometara ispred sebe i kada moraš odmah da ih mjenjaš. Ili kad je lanac pregurao već 20k km, pa znaš da bi trebao bar još toliko, ili kad se nadaš da će potrajat do kuće i možda dok ti novi ne stigne iz Louis-a Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mohikanac 1209 Napisano Maj 5, 2014 Drug član, 1318 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: Uljara 1127cm i tetejac 600cm Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam voznja po kisi i po mokrom je jedno te isto...je to tako pises da bi imao vise argumenata ili nesto drugo....jer ja do sad nikad nisam uspeo da vozim po suvom kad pada kisa.... Znači nikad nisi vozio po mokrom asfaltu, a da trenutno ne pada kiša? Kako izvrces stvari,samo da bi ispao pametniji o mene,hteo sam samo da kazem zasto nije samo napisao da je slik losiji za voznju po mokrom...nebitno da li je mokro od kise ili se otopio sneg,izlila reka,komunalci prali ulicu ili se neko jednostavno popisao na ulicu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14742 Napisano Maj 5, 2014 Integrisan, 7929 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Pocecu da zapisujem budalistine koje pisete. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
strasilo 3936 Napisano Maj 6, 2014 Drug član, 2292 postova Lokacija: Podravska pripizdina u HR Motocikl: egzotični GSXR750 K88 Prijavi odgovor kao problematičan @strašilo Taj motor vrjedi nekih 600-700€, 800 bi mu bio baš limit, to što su u HR preduvane cjene za sve motore to je drugi problem. U pravu si da je većina nabrojanog potrošna roba, al kad uzimaš polovan motor nekad su gume na 50%, nekad pločice nove, nekad diskovi doviđenja, nekad je lanac dobar a nekad nepravilno istegnut. A na ovom motoru je sve u k..cu. Nije baš isto kada gume imaju još 10k kilometara ispred sebe i kada moraš odmah da ih mjenjaš. Ili kad je lanac pregurao već 20k km, pa znaš da bi trebao bar još toliko, ili kad se nadaš da će potrajat do kuće i možda dok ti novi ne stigne iz Louis-a Potvrđujem sve što kažeš ... http://www.moto-berza.com/polovni-motori/suzuki-gs-500-oglas-89373/ http://www.moto-berza.com/polovni-motori/suzuki-gs-500-e-oglas-93891/ http://www.moto-berza.com/polovni-motori/suzuki-gs-500-oglas-98338/ http://www.moto-berza.com/polovni-motori/suzuki-gs500-oglas-98944/ ID ITD ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
arnyman 1729 Napisano Maj 6, 2014 Drug član, 2753 postova Lokacija: MNE-SRB-BIH-CRO (trenutno Herceg Novi)) Motocikl: GPZ 500 Street Twin Prijavi odgovor kao problematičan Treći po redu, plavi, jeste nešto stariji, ali nećeš ga kuvat, a djeluje da mu je neko posvetio pažnju. Plus na sve kofer, vizir i ako dobro vidim pancirna kočiona crjeva. E to treba neko otić pogledat Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djoledb 79 Napisano Maj 6, 2014 Svrati ponekad, 195 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: Jaca 125 Prijavi odgovor kao problematičan Pocecu da zapisujem budalistine koje pisete. Да ли то размишљамо исто ? Моја скоро животна грешка што нисам записивао бисере приликом купопродаје...То ме је дотукло да скоро и не пратим понуду половњака. Мада сваки Сунчев зрак ме пржи до коске да се поново упутим у то истраживање... Како је у Смедереву ? Поздрав од Ђолета. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14742 Napisano Maj 6, 2014 Integrisan, 7929 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Neko mora da vodi racuna o bogastvu ove zajednice Zaista, dosta puta sam pomagao pri kupovini, retko je naci kvalitetan primerak. To je sve zapusteno, izrokano na kontu toga, "nije to nov motor". Imao sam situaciju da je meni dosao kupac kada su prednje plocice stigle za zamenu, tj. neposredno pred servis kocnica, tj. u slucaju kupovine nastavio bi odrzavanje po mojoj servisnoj knjizici, sve ostalo je novo. Secam se jednog koji je hteo da mi proda GS500: "Motor je full, ali treba servis da se radi". Crko akumulator, bajate gume, istegljen lanac i nesto ne radi sat". Strahote i golgote kupiti motor sa ogranicenim budzetom. Moj savet Niletu jeste da bude stpljiv i ceka primerak koji je poznat na forumu ili od clana po kojem se da zakljuciti da nije moron. Od setanja po Srbiji nema vajde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...