Castrol 2 Napisano Maj 1, 2014 U prolazu, 57 postova Motocikl: Mackica Prijavi odgovor kao problematičan Pozz,danas mi je pregorela sijalica u osvetljenje kilometar sata.sija samo pola sata a pola ne Da li znate kako da otvorim i da zamenim sijalicu i koja je sijalica u pitanju Sad nzm da li ima veze,davno mi je pregorela sijalica od migavca 12v21w i vozio sam bez nje jer ne mogu da je nadjem i skoro sam je zamenio sa sijalicom od 12v6w i drugaciji oblikom,sija,samo sija cela leva strana gde sam zamenio sijalicu malo brze,kao kad izgori sijalica Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mrxfon 1495 Napisano Maj 5, 2014 Drug član, 1429 postova Lokacija: BG - Zemun - Zvornik Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300 Prijavi odgovor kao problematičan Za sijalicu table treba da skines sat, da bi skinuo sat treba da skines prednju masku, da bi skinuo prednju masku treba da odsrafis one srafove sa strane koje povezuju masku sa oklopima sa strane. Kad skines sat, videces iza sata gde idu sijalice, koliko se secam imaju neke gumene kapice. Meni ne radi sijalica za temperaturu i sve me mrzi da skidam sve to da zamenim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...