Endurac 958 Napisano Maj 1, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Deltin Bike, nije trosen par godina. Menjac, pedale, kocnice rade (zadnja da se dotegne), gume obe za menjazzu. Ko voli da se zeza a nije pri lovi.... Ja sam s njim presao jedno 3000 km 2 crvene. 063 7716 465 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano Maj 2, 2014 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspem da rešim transport oću ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1642 Napisano Maj 2, 2014 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Ako Jevta ne resi transport ocu ja. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Maj 2, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bajs rezervisan za kolegu Icy do sutra, odmah se javio, pa ukoliko odustane, bice po redosledu iz ovog posta. Hvala vam... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4284 Napisano Maj 2, 2014 motoras, 2471 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Dž!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1884 Napisano Maj 2, 2014 Drug član, 2868 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ja pre ponedeljka ne mogu ni da znam za transport slobodno neka uzme neko drugi.Ako preostane uzeću ja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Maj 2, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Vazi Jevto, ako momak odustane, cuvam ti ga prvom sledecem da pogledash. Pa Golubu. Hvala momci na interesovanju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2058 Napisano Maj 2, 2014 Skuteras, 3700 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Jbt, Jamajka zonfa Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Maj 4, 2014 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Bike je prodat, hvala svim jamaicanima na interesovanju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...