Savan 8690 Napisano April 27, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Pazario sam već jedan od ova dva ali sam se mnogo dvoumio. Čak sam ih dao isterati napolje na sunce da ih vidim kako stvarno izgledaju. Na kraju sam potpisao za jedan ali mogu još uvek da se predomislim ukoliko bude dosta argumenata za drugu boju. Inace motocikli su oba približnih kvaliteta tj oba su u fabričkom stanju i oba su prešli tek nešto preko 20k km. Plavi je 02 god a sivi 03, iako su oba K2 modela. Ajde što više glasova i po mogućstvu i argumente zašto baš ta boja a ne druga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 27, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan koja im je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano April 27, 2014 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Lepota je u oku posmatraca, a to u mom slucaju znaci "SIVI". Da ja moram da biram, bez trunke dileme bih odabrao sivi. Ovo je klasican izgled motora i to mu je jedna od najvecih prednosti, a u taj koncept mi se ne uklapa ova sportska plavo-bela kombinacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano April 27, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Cena im je skoro jednaka. Par eura manje za sivi. Ali tih par eura nije ni od kog značaja. Bitno je da su oba od prvog vlasnika približno istih km i skoro jednakih godišta. Znaci u svemu su skoro jednaki sem u boji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
CAJA 1171 Napisano April 27, 2014 lone wolf, 526 postova Lokacija: Kumane(prašnjavi drumovi Banata) Motocikl: Suzuki LS 650 , Suzuki GSXR 750 , Suzuki GSX1300R Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi uzeo sivi godinu dana je mlađi,ima crash bar,jeftiniji je i koliko vidim menjan mu je lanac(sem ako fabrički ne ide sa "zlatim"). Al ona Honda u pozadini... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6443 Napisano April 27, 2014 Enduraš, 6399 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Meni je lepsa plavo bela kombinacija 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano April 27, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Samo da podsetim da ima i dugme za glasanje iznad teme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VLADA 035 13 Napisano April 27, 2014 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Jagodina Prijavi odgovor kao problematičan Prelepi su i jedan i drugi ovako na slikama a siguran sam da su uzivo jos lepsi, sta god da izaberes neces pogresiti meni se vise svidja plavo beli. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano April 28, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sacekacu jos do sutra, mada koliko vidim situacija je i dalje napeta. U korist plavo belog 9 prema 7 za sivi. Ako budem stigao otici cu prekosutra po bajk. Ili ako se neko cudo desi pa sutra budem ranije zavrsio obaveze na poslu. Poz. i koliko vidim menjan mu je lanac Jeste lanac je nov kod sivog, ali kod plavog je zadnja guma gajnc nova - dok je zadnja guma kod sivog sposobna jos za 2-3k km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano April 28, 2014 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan jesi ih probao u voznji, uzmi onaj koji ti lepse lezi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano April 30, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Da rezimiram, 12 glasova za plavi a 8 je protiv Danas sam isao ponovo i srce mi je zaigralo kad sam ugledao plavca ali..ali...bela boja ce se uprlja i onda ostaju samo one ruzne nalepnice. Pre par dana sam se odlucio za sivi i pri tome ostajem. Hvala svima na glasanju i komentarima Krajem nedelje ili za vikend idem da ga pokupim. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitrowsky 285 Napisano April 30, 2014 Svrati ponekad, 161 postova Lokacija: Блок 38 Motocikl: z1000sx Prijavi odgovor kao problematičan Мотор јесте класичан па је плаво-бела комбинација можда превише "брза" за њега. Али ми се много свиђају беле фелне на њему. Можда сиви са белим фелнама? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Maj 1, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Sa srećom i ja mjerkam jednog K6 u Mostaru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 1, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Ne reče ti nama druže koja je cena tog plavog što je ostao 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mostarac 5082 Napisano Maj 1, 2014 Drug član, 1871 postova Lokacija: Mostar-Nevesinje-Novi Sad - Minhen Prijavi odgovor kao problematičan Šteta što su od K5 i K6 izbacili drugi auspuh, meni je dosta ljepši sa dva. Inače motor je strava, analogni instrumenti i dva auspuha, prava mjera. Plava je zakon. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 1, 2014 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Plava je zakon. :takoje: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7450 Napisano Maj 1, 2014 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Plavi lepsi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbenda 518 Napisano Maj 2, 2014 Zainteresovan, 532 postova Motocikl: TOMOS Prijavi odgovor kao problematičan ja koliko sam ukapirao po naslovu teme ,,,,,,,,,,tebi je bitnije sta ce drugi reci kad ga budes vozio nego tebi licno sta se svidja,,,,,strasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4333 Napisano Maj 2, 2014 motoras, 2490 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Kupiš još jedan set plastika i rezervoar u plavoj boji pa voziš po raspoloženju. Ili kupi oba ;-) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 2, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne. Koliko vidiš već sam ga bio kupio tj potpisao ugovor pre nego što sam postavio temu. Ali..dvoumio sam se jako, i čak i dalje mi je jako lep i jedan i drugi. Znaci odlučio sam se u tom momentu za sivi ali sa razlikom ''za dlaku'. Plus na sve to..rezultat je i dalje u korist plavog iako sam i dalje ostao pri sivom. Nekad nije loše saslušati druge i da je ishod bio 90% u korist plavog onda bi se još jednom zapitao da li sam siguran u svoj izbor. Nastranu sve ove moje nedoumice, zanimljivo je i cuti argumente ko je za koju boju. Nadam se da ti nije više tako strašno. Poz. Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 2, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Oba je malo previše pogotovu što će i ovaj jedan više da stoji nego da se vozi. Verstuurd vanaf mijn SM-N9005 met Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4333 Napisano Maj 2, 2014 motoras, 2490 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dodam. I ja bih uzeo sivog. Detalj koji mi se najviše dopada su slova na rezervoaru. Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 3, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 14 prema 14, misljenja su podjednako podeljena. Juce sam ga prepisao na ime tako da mi nema vise nazad svakako Mozda sutra ili u utorak odem da ga doteram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 12, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Sivi presao u vodjstvo vodi sa 15 prema 14. Jos par dana pa se zatvara glasanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8690 Napisano Maj 17, 2014 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan U medjuvremenu je danas stigao kuci a poveo je sa 18 prema i dalje 14 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...